bartuch 18.10.04, 17:27 Ciekawe...Moze Komorowski w objeciach z Gilowska???Macie jakies pomysly??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm` Re: Co sie dzisiaj przysni Lennonowi??? 18.10.04, 17:33 Nastepca prawny klubu Widzew, ktory oddaje dlugi poprzednika... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co sie dzisiaj przysni Lennonowi??? 18.10.04, 17:36 Mlody, jak milo. Coz, takie zycie. Jak tam przed derbami??? Juz sie boisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Co sie dzisiaj przysni Lennonowi??? 18.10.04, 17:39 Heh, takie zycie w Polsce i jeszcze dlugo dlugo bedzie takie, gdzie litera prawa jest niczym.. No coz, jesli tylko pan od kielbasek troche rzuci sedziemu bedzie ciezko... A tak bodaj bylo w zeszlym sezonie... Jak to wtedy F. Smuda mu wspolczul, ze tyle musial wedlin sprzedac... a Swit sie nie uratowal.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co sie dzisiaj przysni Lennonowi??? 19.10.04, 11:22 Ty to mowisz???Kibic klubu, ktory calkiem niedawno zanotował wspaniala serie zwyciestw, zapoczatkowana wygrana w Radzionkowie (bylem na tym meczu). Serie sponsorowana przez pana od taniego wina, dzieki ktorej sie utrzymaliscie. Coz, pamiec bywa zawodna. Rowniez pozdrawiam. PS. Boli Cie, ze wracamy tam, gdzie nasze miejsce, a to wam nie grozi. Zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Co sie dzisiaj przysni Lennonowi??? 19.10.04, 16:17 Heh, nie oceniaj Bartuch ludzi swoja miara... Naprawde bo to nieladne takie... Mnie po prostu irytuje w tym kraju brak egzekwowania prawa, ot co... Ja wiem, ze Ci zawodnicy wg Ciebie, ktorzy pensji na oczy nigdy nie zobaczyli sa niewarci wedle Twego mniemania wyplacenia im naleznych swiadczen... No bo kto to taki Majak?? Łapinski?? Kto?? pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
szprota lepiej późno niż wcale... 20.10.04, 13:34 to była autodestrukcyjna uwaga na stronie do sklerotycznej Szproty, która nie zakaczała witza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Co sie dzisiaj przysni Lennonowi??? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.10.04, 17:55 Znowu matole wróciłeś na forum. Zmykaj do swojego dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Co sie dzisiaj przysni Lennonowi??? 19.10.04, 12:18 obawiam się, że tym razem nagi ksiądz Henryk Jankowski w objęciach z Panem Kleksem. Odpowiedz Link Zgłoś