Dodaj do ulubionych

Prezydent o derbach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:47
WIDZEWSCY KIBICE IDA NA DERBY KIBICOWAC SWOJEJ DRUZYNIE,PRZECIWNICY,NIECH SIE
WYPOWIEDZĄ.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolek Kropa łapy precz od Derbów! IP: *.pcz.pl 21.10.04, 21:21
      Prezydent już pokazeł wielokrotnie gdzie ma oba łódzkie kluby. Nie dajmy mu
      pretekstu, żeby powiedział "miałem rację". Pokażmy,że Łódź zasługuje na Derby
      przy pełnych trybunach, zresztą na Juwenaliach przecież kibice nie strzelali...
      Pozdrawiam WIDZEWIAKÓW ze Skierniewic!
    • Gość: fircyk teatrzyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:52
      zamiast sie wyzywac na tym meczu moze lepiej byloby przedstawic teatrzyk w II
      aktach pt Anty kropa. z transparentem my na Ciebie już nie zagłosujemy.

swoją drogą kto to wybrał takiego prezydenta, który bardziej matwi się swoją
      czapką niż problemami mieszkaców.
    • Gość: Maku Nawet nie próbuj baranie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 13:30
      Wara od derbow popaprancu. Parady przez ciebie nie bylo - to jakos znioslem.
      Teraz chcesz zniszczyc cos na co cala Lodz czekala ponad 4 lata!!! Sprobuj
      tylko!!!Tego nigdy zaden kibic z Lodzi ci nigdy nie wybaczy!!! Kto wogole
      glosowal na tego pajaca!!!??? Ja z czystym sumieniem moge powiedziec ze nie...
    • Gość: GiGGsy Re: Prezydent o derbach IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.10.04, 13:47
      nie wiem co ten pseudoprezydenczyna sobie myśli, ale niech się zastanowi czy
      taka decyzja nie wywoła dopiero awantur i to na dużo większą skalę.
    • Gość: byłylogowany Re: Prezydent o derbach IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 22.10.04, 15:46
      I co Was tak zbulwersowało w tym co mówi p. Kropiwnicki? Że obawia się o zdrowie
      normalnych ludzi? Sam jestem kibicem Widzewa kupę lat. Ale do głowy by mi nie
      przyszło bluzgać na ŁKS, na Jego kibiców, o wszczynaniu awantur nie mówiąc.
      Jakieś zakompleksione dupki od lat prowadzą idiotyczną wojnę między sobą i
      niechby nawet tak było. Lecz niech sie tłuką w jakiś odosobnionych miejscach, a
      nawet niech się wytłuką. Jaki jest sens przyjścia na mecz, który ich absolutnie
      nie interesuje? Przecież Ci debile przychodzą tylko w celu zadymy. Ostatnie
      skrojenie flagi Widzewa przez "kibiców" ŁKS-u i "rewanż" tych drugich w postaci
      podprowadzenia bryki Papisa, świadczy tylko o całkowitej degrengoladzie tych
      pajaców. Dla takich debili bramy stadionów powinny być zamknięte na zawsze!
    • Gość: RK Panie Prezydencie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:56
      Czy próbował Pan wyobrazić sobie konsekwencje zamknięcia stadionu na czas
      derbów? Chuligani jesli będa chcieli i tak będa się bić- ale na ulicach. A
      problemy zaczna się o wiele wcześniej, gdy tylko zapadanie decyzja o zamknięciu
      derbów dla widzów. To już na głowie organizatorów meczu jest zapewnienie
      bezpieczenstwa podczas meczu na stadionie, a władz miasta- po przed meczem na
      terenie miasta. Nic nie usprawiedliwia bandytów z Juvenaliów, ale to ktoś inny
      nie zdążył z właściwym zabezpieczeniem. Panie Prezydencie! Po co sie
      rozdrabniać? Niech Pan załatwi z PZPN , aby derby odbyły sie na Białorusi. Tam
      polcja dobrze iwe, jak zaprowadzać porządek. Warto przemysleć za i przeciw
      ewentulanej decyzji o zamknięciu derbów. Chyba jest więcej po stronie "
      przeciw".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka