abe_ltd 01.09.05, 03:55 Kim ty byles w porzedniej reinkarnacji na FS? Twoj idiotyzm wydaje mi sie znajomy ale nie moge jakos cie pinpoint. Nie daj sie prosic, przedstaw sie i bron boze nie odchodz bo mam z ciebie niezle jaja Buziuchna :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: Mam sprawe do Porkiego 01.09.05, 03:57 abe_ltd napisała: > Kim ty byles w porzedniej reinkarnacji na FS? > Twoj idiotyzm wydaje mi sie znajomy ale nie moge jakos cie pinpoint. > Nie daj sie prosic, przedstaw sie i bron boze nie odchodz bo mam z ciebie > niezle jaja > Buziuchna :))) problem z tymi nowalijkami forumowymi jest jeden,ciagle podaja sie jako nowe,a sa juz po raz setny odgrzewane,a wiec niestrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_bona Re: Mam sprawe do Porkiego 01.09.05, 04:01 Ten nasz pork schnitzel tutaj to napewno stary jestes. Jak pomysle to mi sie przypomni kto on zacz. Jeden z takich co to siem lubieja wymOndrzac Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_bona JuSZ Wiem - Porque to FELUSIAK 01.09.05, 04:10 Wyszlo szydko z worka, a felusiak z nory Odpowiedz Link Zgłoś