grover 23.04.02, 21:02 Sam nie mogłem uwierzyć swoim oczom... Oto co znalazłem w sieci: www.hubar.smokescrack.net/ No jak nam się z tego wytłumaczysz Prezesie??? Pozdrawiam :)) Grover Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saper_ Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 23.04.02, 21:08 Proszę, proszę czym się Prezes zajmuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: HuBar ekspert od kokainy :)) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 21:12 Każdy dorabia, jak może... Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 23.04.02, 21:26 Trzeba jakoś zarobić na życie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 23.04.02, 21:37 Grover ale Ty jesteś kabel!!! A sprzedawałem Ci po kosztach! PS Z czegoś trzeba opłacać czesne, no nie? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 23.04.02, 21:53 hubar napisał(a): > Grover ale Ty jesteś kabel!!! A sprzedawałem Ci po kosztach! No, ale ostatno coś zawaliłeś i musiałem zaliczyć dwudniową wizytę w szpitalu.. :) > PS Z czegoś trzeba opłacać czesne, no nie? No w sumie... > pozdrowy Wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 23.04.02, 22:17 wiecie kazdy orze jak może ;)) Hubar oplacalny interesik? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Dealer Morderca!!!:)) 23.04.02, 23:32 Hubar - zawiodłem sie na Tobie!!! Nie wciskaj ludziom śmierci!!! panBozia :P Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 24.04.02, 09:12 Jestem zszokowany, Prezesie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 24.04.02, 17:29 Znów mnie zaskoczyłeś, HuBar. Jestem pod wrażeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida Re: HuBar ekspert od kokainy :)) IP: *.p.lodz.pl 24.04.02, 19:17 to było do przewidzenia... Prezes zawsze taki małomówny ;))... ...bał sie wpadki...ale nie z nami te numery!... (...a da sie jakas dziełeczke po znajomosci...? ...to rzecz jasna dla znajomej...;)) ..pzdr saida Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 26.04.02, 01:16 To zobaczie to!!!!! Przyznać się pukim dobry!!!!! hubar.aresztowany.com/k/nark pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: HuBar ekspert od kokainy :)) IP: *.toya.net.pl 26.04.02, 07:50 Hubar....przepraszam, to znaczy "Lady Dealer" jak mogłeś... to w aresztach już jest możliwośc korzystania z internetu?? No proszę.. a mówia że Polska jest zacofana.... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 26.04.02, 08:18 A mnie zaskoczył jeszcze jeden fakt : "Hubar - znanA jako "Lady Dealer" zostałA dziś o arzesztowanA..." HuBar , jesteś kobietą????? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: HuBar ekspert od kokainy :)) 21.05.02, 20:52 OJEJ, ILE JA JESZCZE O WAS NIE WIEM... zresztą, może nie powinnam sie dowiadywać, tak będzie dla mnie lepiej :) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś