mcknee 26.10.04, 10:25 Cesc wszystkim szukam agencji reklamowych w lodzi nie musi być wielka ale taka raczej pracowita i niedroga. pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 11:18 A czego konkretnie oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mcknee Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 11:58 BTL trochę PR - a tak konkretnie ulotki, cenniki, może citylight, plakaty, to taka wizerunkowa kampania nowej sieci sklepow no może też takie roznosci jak piora, dlugopisy, kalendarze - dopiero sie przymierzamy do wejscia z produkcja i sprzedawaniem - w przyslosci moze jeszcze salon meblowy ale to zalezy od IKEA bo sie ma podobno zbudowac salon - nie chcemy angazowac sie w duze inwestycje medialne bo narazie ma to dzialac tylko w lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
teq3 Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 12:50 Napisalam na priv. Cos mi poczta szwankuje, wiec gdyby nie doszlo, to prosze o kontakt na teq3@tlen.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mcknee Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 14:36 moze ktos korzystal z uslug jakies ad agency? zalezy mi na lodzkiej bo to jest target market - wpadl mi pomysl ze jak ktos (freelancer) samodzielnie sie zna na reklamie to moze tez sie zainteresuje - beda potrzebne ulotki, postcards, business cards a jak sie ktos sensowny trafi to i identity cala tez bedzie do zaprojektowania - ja wiem ze to jest takie malo konkretne co pisze ale to jest dopiero projekt w realizacji wiec troche cierpliwosci P>M czas startu wyznaczyl na kwiecien may ale raport, i zestawienia mam do stycznia wyslac wiec prosze sie zastanowic - oferty prosze przesylac ze portfolio. pozdrawiam robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmq team kreatywny IP: 217.153.187.* 26.10.04, 15:23 Moze po prostu zrob niby "pitch" i dostaniesz kilka propozycji kreatywnych od roznych teamow, freelancerow albo agencji. Jestesmy teamem kreatywnym, pracujemy na co dzien w duzej agencji, ale czesto tez uprawiamy freelance. Daj brief i mozemy sprobowac co sie urodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mcknee Re: team kreatywny 26.10.04, 15:36 z briefem nie da rady nie mogę bo musial bym okreslic marke i jakies konkret a wedlug PM to jest znak dla konkurencji :) choc nie wiem jaki znak mial na mysli? poza tym co to creative team?? to jakas organizacja? to nie lepiej zeby wasza firma to wziela albo zeby jeden zarobil wiecej? boje sie ze to sie za bardzo rozejdzie no i nie chce ludziom obiecac i jak pm wezmie inne team albo freelancer albo firma to bedam w zalu do mnie naprawde potrzebuje portfolio, info o mozliwosci wspolpracy i wiarygodnosci zreszta to glupi byl pomysl z forum - sie halas zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
tmq Re: team kreatywny 26.10.04, 15:49 team kreatywny to art director i copywriter, "podstawowa komorka reklamowa" :))) w reklamie pracuje sie parami, jeden pisze drugi rysuje, potem sie dziela kasa :))) a jak robisz pitch, to wszyscy wiedza, ze nie ma co miec do kogos zal, taka jest ta robota, wiele razy zdarza sie ze wygrywasz, ale jeszcze wiecej przegrywasz. Natomiast jedna wygrana osladza gorycz wielu porazek (finansowo). daj swoj email, to przesle Ci kilka ostatnich produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
tmq Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 15:43 Niestety w Lodzi nie ma agencji z prawdziwego zdarzenia, jest kilka firemek, ktore zajmuja sie raczej designem, DTP, www, ale nie jest to reklama sensu stricte, chociaz pewnie znajdzie sie jakies studio co zrobi caly CI. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurkova Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 14:53 Raczej się zdecyduj dobra czy tania? W reklamie nie ma jazdy po kosztach! powodzenia - w Łodzi chyba nie znajdziesz tego czego szukasz - mBank pracował w swoim czasie z BBDO Nos - rezultaty możesz podziwiać do dziś :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmq NOS BBDO IP: 217.153.187.* 26.10.04, 15:19 tak, niestety pracowal i widac "efekty", podobnie jak superefektowne bylo self promo NOSa - zdjecie gowna z podpisem "to nigdy nie wyjdzie z NOSa"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vexell Re: agencje reklamowe w lodzi IP: *.presto.pl 26.10.04, 15:03 zapytania ofertowe presto@presto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: agencje reklamowe w lodzi IP: *.toya.net.pl 26.10.04, 17:52 Polecam agencje KARTA. Są super. Robią rzeczy niezwykle oryginale, obsługuja największe łódzkie firmy( oczywiście w zakresie reklamy): Manufaktura, Pabia, Partner center. Odpowiedz Link Zgłoś
tuti a ja wiem ze taka 26.10.04, 19:42 z zielonej gory robi , w lodzi tez, spokojnie.. ja z uslug bylam zadowolona namiary wlasciwie mailem.. Odpowiedz Link Zgłoś
agaklimek Re: A tu szukałaś? 15.07.15, 15:25 Z łódzkich agencji najsolidniejszy jest Aplan. Robiłam u nich stronę i sklep internetowy. Przekonało mnie ich portfolio www.aplan.media.pl, mają przejrzyste, czytelne projekty. Odpowiedz Link Zgłoś