Dodaj do ulubionych

agencje reklamowe w lodzi

26.10.04, 10:25
Cesc wszystkim
szukam agencji reklamowych w lodzi nie musi być wielka ale taka raczej
pracowita i niedroga.

pzdrawiam
Obserwuj wątek
    • hubar Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 11:18
      A czego konkretnie oczekujesz?
      • mcknee Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 11:58
        BTL trochę PR - a tak konkretnie ulotki, cenniki, może citylight, plakaty, to
        taka wizerunkowa kampania nowej sieci sklepow no może też takie roznosci jak
        piora, dlugopisy, kalendarze - dopiero sie przymierzamy do wejscia z produkcja
        i sprzedawaniem - w przyslosci moze jeszcze salon meblowy ale to zalezy od IKEA
        bo sie ma podobno zbudowac salon - nie chcemy angazowac sie w duze inwestycje
        medialne bo narazie ma to dzialac tylko w lodzi
    • teq3 Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 12:50
      Napisalam na priv.
      Cos mi poczta szwankuje, wiec gdyby nie doszlo, to prosze o kontakt na
      teq3@tlen.pl
      Pozdrawiam
    • mcknee Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 14:36
      moze ktos korzystal z uslug jakies ad agency? zalezy mi na lodzkiej bo to jest
      target market - wpadl mi pomysl ze jak ktos (freelancer) samodzielnie sie zna
      na reklamie to moze tez sie zainteresuje - beda potrzebne ulotki, postcards,
      business cards a jak sie ktos sensowny trafi to i identity cala tez bedzie do
      zaprojektowania - ja wiem ze to jest takie malo konkretne co pisze ale to jest
      dopiero projekt w realizacji wiec troche cierpliwosci
      P>M czas startu wyznaczyl na kwiecien may ale raport, i zestawienia mam do
      stycznia wyslac wiec prosze sie zastanowic - oferty prosze przesylac ze
      portfolio.

pozdrawiam
      robert
      • Gość: tmq team kreatywny IP: 217.153.187.* 26.10.04, 15:23
        Moze po prostu zrob niby "pitch" i dostaniesz kilka propozycji kreatywnych od
        roznych teamow, freelancerow albo agencji.
        Jestesmy teamem kreatywnym, pracujemy na co dzien w duzej agencji, ale czesto
        tez uprawiamy freelance. Daj brief i mozemy sprobowac co sie urodzi.
        • mcknee Re: team kreatywny 26.10.04, 15:36
          z briefem nie da rady nie mogę bo musial bym okreslic marke i jakies konkret a
          wedlug PM to jest znak dla konkurencji :) choc nie wiem jaki znak mial na
          mysli? poza tym co to creative team?? to jakas organizacja? to nie lepiej zeby
          wasza firma to wziela albo zeby jeden zarobil wiecej? boje sie ze to sie za
          bardzo rozejdzie no i nie chce ludziom obiecac i jak pm wezmie inne team albo
          freelancer albo firma to bedam w zalu do mnie

naprawde potrzebuje portfolio, info o mozliwosci wspolpracy i wiarygodnosci
          zreszta to glupi byl pomysl z forum - sie halas zrobil
          • tmq Re: team kreatywny 26.10.04, 15:49
            team kreatywny to art director i copywriter, "podstawowa komorka reklamowa" :)))
            w reklamie pracuje sie parami, jeden pisze drugi rysuje, potem sie dziela kasa :)))
            a jak robisz pitch, to wszyscy wiedza, ze nie ma co miec do kogos zal, taka jest
            ta robota, wiele razy zdarza sie ze wygrywasz, ale jeszcze wiecej przegrywasz.
            Natomiast jedna wygrana osladza gorycz wielu porazek (finansowo).
            daj swoj email, to przesle Ci kilka ostatnich produkcji.
      • tmq Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 15:43
        Niestety w Lodzi nie ma agencji z prawdziwego zdarzenia, jest kilka firemek,
        ktore zajmuja sie raczej designem, DTP, www, ale nie jest to reklama sensu
        stricte, chociaz pewnie znajdzie sie jakies studio co zrobi caly CI.
    • szczurkova Re: agencje reklamowe w lodzi 26.10.04, 14:53
      Raczej się zdecyduj dobra czy tania? W reklamie nie ma jazdy po kosztach!
      powodzenia - w Łodzi chyba nie znajdziesz tego czego szukasz - mBank pracował w
      swoim czasie z BBDO Nos - rezultaty możesz podziwiać do dziś :)

Pozdrawiam
      • Gość: tmq NOS BBDO IP: 217.153.187.* 26.10.04, 15:19
        tak, niestety pracowal i widac "efekty", podobnie jak superefektowne bylo self
        promo NOSa - zdjecie gowna z podpisem "to nigdy nie wyjdzie z NOSa"...
    • Gość: vexell Re: agencje reklamowe w lodzi IP: *.presto.pl 26.10.04, 15:03
      zapytania ofertowe presto@presto.pl
      • Gość: klient Re: agencje reklamowe w lodzi IP: *.toya.net.pl 26.10.04, 17:52
        Polecam agencje KARTA. Są super. Robią rzeczy niezwykle oryginale, obsługuja
        największe łódzkie firmy( oczywiście w zakresie reklamy): Manufaktura, Pabia,
        Partner center.
    • tuti a ja wiem ze taka 26.10.04, 19:42
      z zielonej gory robi , w lodzi tez, spokojnie.. ja z uslug bylam zadowolona
      namiary wlasciwie mailem..
    • hubar A tu szukałaś? 29.10.04, 13:32
      Proszę: katalog.onet.pl/586,kategoria.html
      • agaklimek Re: A tu szukałaś? 15.07.15, 15:25
        Z łódzkich agencji najsolidniejszy jest Aplan. Robiłam u nich stronę i sklep internetowy. Przekonało mnie ich portfolio www.aplan.media.pl, mają przejrzyste, czytelne projekty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka