rfi-81 29.06.07, 09:00 Witam, szukam kursu, korepetytora/ki języka czeskiego w Częstochowie. Nie mogę nic znaleźć. Może ktoś poratować jakimiś namiarami? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mewka17 Re: Język czeski w Częstochowie 01.07.07, 23:58 mogę polecić Ci naukę w szkole korespondencyjnej ESKK, pod warunkiem , że masz trochę samozaparcia i samodyscypliny :) , korzystam u nich z języka angielskiego, materiały są naprawdę w porządku, wiem , że w swojej ofercie mają tez czeski , sprawdź na stronie www.eskk.pl Odpowiedz Link
aaagrafka Re: Język czeski w Częstochowie 08.09.07, 12:26 Hej! Też szukałam kursiku w Czewie, no ale niestety nic nie znalazłam... Teraz szukam w Katowicach... przynajmniej w necie z 3 szkoły chociaż były.. teraz telefonik w łapke i do dzieła... Jakbyś znalazł/ła cosik w czewie proszę o info :) mój meilik: a-grafk-a@o2.pl Odpowiedz Link
kanapony Re: Język czeski w Częstochowie 08.09.07, 19:14 studentnews.pl/serwis.php?s=134&pok=3834 zawsze możesz poprosic właściciela szkoły o zorganizowanie kursu ja tak zrobiłam - napisałam do niemal wszystkich krakowskich szkół językowych - kilka odpowiedziało, trzy chciały mi zorganizowac taki kurs warunek był taki, żebym zebrała grupę min. czteroosobową a oni zapewniają lektora, no i miejsce i to było najlepsze, co mogłam zrobic - nie żałuję, nawet powiem, że to zmieniło moje życie w pewien sposób powodzenia - to nie jest trudne, a po co masz jeździc do innego miasta?? Odpowiedz Link
aaagrafka Re: Język czeski w Częstochowie 11.09.07, 09:59 Dzięki za rade.. Też tak zrobiłam... Póki co jedna szkoła odpisała, teraz muszę znaleźć jeszcze 3 osoby które by chciały na kursik czeskiego chodzić... Czy jest ktoś chętny?? Odpowiedz Link
kanapony Re: Język czeski w Częstochowie 11.09.07, 14:41 może napisz na kilku innych forach propozycję - może się znajdą chętni np. na Czechach, czy jakichś językowych Odpowiedz Link