teufel 02.11.04, 20:20 Jestem w pozytywnym szoku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak18 Linie lotnicze w Łodzi IP: *.crowley.pl 02.11.04, 20:22 no to może nareszcie ktoś to nasze miasto rozbuja. jestem Łodzianką. Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Linie lotnicze w Łodzi 02.11.04, 21:15 Historia prawie 70 lat łódzkiego lotniska dowiodła, że Łódź nie miała i nie będzie miała połaczeń lotniczych. Za blisko Warszawy, nie to lotnisko i za dużo biednych ludzi tu mieszkających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherokee Re: Linie lotnicze w Łodzi IP: 5.5R* / *.online-age.net 02.11.04, 21:26 lotnisko bedzie potrzebne jak bedzie ozywienie gospodarcze w Lodzi, a do tego potrzeba wpuscic do Lodzi drapiezny zachodni kapitalizm a do tego trzeba myslec wolnorynkowo nie post-komuchowo jacy ludzie taka rzeczywistosc Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Re: Linie lotnicze w Łodzi 02.11.04, 23:22 Możemy być tanim lotniskiem podwarszawkskim, tak samo jak jest to koło Londynu i Frankfurcie nad Menem. Na pewno wygramy z Okęciem, jeśli chodzi o opłaty lotniskowe. -- Odpłyń Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherokee Re: Linie lotnicze w Łodzi IP: *.spa.sc.charter.com 03.11.04, 04:03 > Możemy być tanim lotniskiem podwarszawkskim, > Na pewno wygramy z Okęciem, jeśli chodzi o opłaty lotniskowe. > Odpłyń Łodzią rotfl :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilo Re: Linie lotnicze w Łodzi IP: *.client.comcast.net 03.11.04, 03:42 oj dobrze by bylo -wyladowac sobie na Lublinku i cmyk na Retkinie:) w 10 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Linie lotnicze w Łodzi IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 02.11.04, 21:40 Czy doczekam sie w końcu, że jakakikolwiek przewoźnik przerzuci moje zwłoki z Łodzi do Berlina? Czy już zawsze będę musiał dojeżdżać do Kutna, żeby w miarę szybko sie tam dostać? Naprawdę nie ma chętnych na loty z naszego miasta do stolicy Niemiec!? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Re: Linie lotnicze w Łodzi 02.11.04, 23:47 Polobbowałbym raczej za przeprowadzeniem linii kolejowej dużych prędkości CE20 Warszawa-Berlin przez Łódź. -- Odpłyń Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Linie lotnicze w Łodzi IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 03.11.04, 00:10 No chyba póki co prościej jest zorganizować tanie latanie?:) A w przyszłości daj nam Panie i szybką kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
g.enetyk Re: Linie lotnicze w Łodzi 03.11.04, 11:17 Łódź - Berlin jakie to by było piękne. Co prawda dla mnie ideał ponad wszystko to Łódź Hanower ale wiem, że to raczej nierealne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Linie lotnicze w Łodzi 02.11.04, 21:56 Hm, co do Kociołka - 'łódzkiego warszawiaka' - byłbym umiarkowanym optymistą. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: Linie lotnicze w Łodzi 02.11.04, 22:00 Dawniej Beaver? Dobrze pamietam? Powodzenia w kazdym badz razie. ------------------------- khuti N 51°47', E 19°28' Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: Linie lotnicze w Łodzi 02.11.04, 23:03 Nic. Tym bardziej nic zlego. Pamietam go z Beavera. To wszystko. Pozdr. ------------------------- khuti N 51°47', E 19°28' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: html Re: Linie lotnicze w Łodzi IP: *.toya.net.pl 02.11.04, 22:30 Chciałbym, aby powiodło się Piotrkowi, choć wcale mu nie zazdroszczę. Zadanie niełatwe. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: Linie lotnicze w Łodzi IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 03.11.04, 09:07 no no! i o to chodziło! nie wyobrażam sobie, żeby nie wypaliły tanie loty do Londynu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Costanza Re: Linie lotnicze w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 09:48 plany, plany, plany... George Costanza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Linie lotnicze w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:21 Widzę tu kupę analfabetyzmu na forum. Niby piszą, a czytać ze zrozumieniem nie umieją. A przecież bez żadnych nadinterpretacji napisano w artykule, że firma jest, działa i ma siedzibę w Łodzi. Co więcej można napisac o firmie, która dopiero co powstała? Ale zawsze można ponarzekać - żal mi was. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: html Re: Marcinie, IP: *.toya.net.pl 03.11.04, 19:58 Nie okazuj żalu, to nie jest uczciwe. Patrz na realia. Przecież to wszystko można poskładać poprzez dezintegrację pozytywną. Pamiętasz może, dorobek twórczy prof. Kazimierza Dąbrowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherokee Re: Marcinie, IP: 5.5R* / *.online-age.net 03.11.04, 20:29 ja bym tu raczej zacytowal z George Delacroix (1966) "okazywanie zalu moze miec quasi-pozytywny wplyw na podpsychike ludzka, gdyz pozwala uwolnic sie stopniowo od negatywnych mysli bladzacych, integrujacych sie podswiadomie w ludzkiej autonanalitycznej sferze wyobrazen transcendentalnych, ktorej czesc urojona ma niepowstrzymywalna i naturalna tendencje aby interferowac w sposob calkowicie autonomiczny z uzewnetrznianiem sie negatywno-temporalnych urazow spolecznych" w tym swietle argument "dezintegracji pozytywnej" wydaje sie byc klasycznym przykladem "fallacy of a paradox circle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: Ja już nie wierzę w tanie linie do Łodzi IP: dc.g.port* / *.g.port80.se 03.11.04, 09:33 Potrzebuję przyjeżdżać do Łodzi parę razy do roku. Co z tego, ciągle jest to za drogie. Liczyłam na to nowe połączenie przez Kopenhagę i co? Szczęka mi opadła jak zobaczyłam cenę. Podejrzewam że najbogatszy człowiek na świecie, właściciel IKEI by zemdlał z wrażenia. Bo nawet on i jego pracownicy nie latają tak drogimi liniami. To pewno linia dla łódzkich polityków? Za podatników pieniądze można zapłacić każdą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Ja już nie wierzę w tanie linie do Łodzi 03.11.04, 11:21 A gdzie sprawdałaś połączenia i cenę? Bo wg cennika z Łodzi cena połączenia np do Kopenhagi to 755 zł plus 'opłaty', do Londynu (przez Kopenghagę) 625 zł plus 'opłaty'... a zatem? Jeżeli sprawdzałaś w internecie to rzeczywiście wychodzi kosmos! Pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
snowbirdie CENA??? 03.11.04, 13:14 no wlasnie kto moze wreszcie wyjasnic ceny dlaczego rozne na internecie i w Lodzi z jakim wyprzedzeniem i gdzie kupic bilet? drogie polaczenie jest nic nie warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: Ja już nie wierzę w tanie linie do Łodzi IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 03.11.04, 12:51 ojej w Szwecji tez ta choroba? Najbogatszy w Szwecji = najbogatszy na świecie? Do tej pory wiedziałem, że wszystko naj w Paryżu = naj na świecie Odpowiedz Link Zgłoś