Gość: trusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 15:21 co sądzicie? ja korzystam często niekoniecznie z biedy. może polecicie jakieś miłe adresy? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:30 lansowanie się korzystaniem z lumpeksów "niekoniecznie z biedy" to chyba jedynie łódzka specjalność. dziwne, moim zdaniem, choć spotkałem sie z większymi dziwactwami. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: lumpeksy 09.11.04, 18:32 he he.. ;-) NIEKONIECZNIE Z BIEDY.. chyba sobie to zapiszę... ja kupuję najnowsze kolekcje u Diora, Yves Saint Loraint'em pogardzam nawet jak go znajde w lumpeksie... ach! zapomniałam, ze tam nie chodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 10:11 zapisz sobie, jeżeli potrafisz. Bo kpić to na pewno, niektórzy tylko to potrafia Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: lumpeksy 10.11.04, 10:14 wylluzuj się, trusia... trochę kpiny, ironii i żartu jeszcze nikomu nie zaszkodziła.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:13 spróbuję. chociaż ostatnio tylko kpina, krytyka i żart mnie dopadają. to co napisałam nie znaczyło, ze stac mnie na Diora itp ale niekoniecznie jestem zmuszona finansowo żeby latac po lumpekscach, to moje natręctwo ostatnio. lubię po prostu znaleźć coąś nietypowego. Nie obnoszę się z tym, myślałam tylko że ktoś też się tu przyzna że chodzi, bo nie widze w tym powodu do wstydu (do dumy też nie) i podzieli się jakimś adresem. I tyle . Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq widzialem lumpeks!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:43 widzialem lumpeks wiele razy, dziwnym trafem często był to jeden i ten sam. lumpeks ów znajduje sie na Narutowicza, pare(naście? dziesiąt?) metrów przed Śmigłego-Rydza, od strony Piotrkowskiej. Jakoś tak na przeciwko Lloyda, szkoły języków obcych. nie wiem, czy to dobry lumpeks, bo sie na tym nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_krolowa Re: lumpeksy 10.11.04, 13:36 a może zapomniałąś także, że ten twój Dior jest majdin Tuszyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq UBU_KROLOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:36 od dawna sie zastanawiam, Ubu_krolowa, czyja ty jestes pacyna. Wchodzisz tu raz na ruski rok i piszesz chamskie teksty, ktorych wstydzisz sie napisac pod swoim nickiem. Ma ktos jakies typy? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: UBU_KROLOWA 10.11.04, 18:38 daj spokój, takimi rzeczami nie warto sobie zaprzątac głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: lumpeksy IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 10.11.04, 15:25 evonka napisała: .............Yves Saint Loraint'em pogardzam ......... ======================== jest taki dom mody i projektant Yves Saint-Laurent i ten jest znany biednym ludziom ale Saint Loraint?to jakis nowy dom sprzedazy wysylkowej?prosze adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: lumpeksy IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 10.11.04, 15:31 evonka napisała: .........Yves Saint Loraint'em pogardzam nawet jak go znajde........ ================================== Yves Saint-Laurent-nazwisk sie nie przekreca Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ALE GAFA! 10.11.04, 16:33 straszne! jakże mogłam tak strasznie postąpić! przekręcić nazwisko znanego domu mody i projektanta... jejku, ale gafa okropna, cała się zrobiłam czerowna ze wstydu.. jak ja mogłam??!! cóż za FO PA(to celowo tak napisałam, konkret, nie poprawiaj mnie)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: ALE GAFA! IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 11.11.04, 11:02 evonka napisała: ....cóż za FO PA(to celowo tak napisałam, konkret, nie poprawiaj mnie)!!!.... ========================== Musze niestety ale przepraszam za to - faux pas - kochana -faux pas (FO-Force Ouvriere,zwiazki zawodowe) (PA-przyznaje,nie wiem).To wszystko bez podtekstow ironicznych czy tez mentorskich,takie skrzywienie zawodowe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuj Sam Re: lumpeksy IP: *.homeip.net / *.client.comcast.net 10.11.04, 03:35 Jak jeszcze mieszkalem w Polsce, to tu byly peweksy. A co to jest lumpeks? To jakis nowy peweks? I czy moze ktoras z Pan chciala by zupelnie bez ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:13 dziękuję, przy okazji uśmiechnęlam się trochę co ostatnio nie często się zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: lumpeksy IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.11.04, 11:22 Trudno wskazać jakiś konkretny lumpeks.Po prostu,trzeba trafić!A w każdym lumpeksie jest to możliwe.Ciekawe rzeczy są na Kilińskiego-róg Tuwima,na Wschodniej jest kilka sklepików,róg Zachodniej i Legionów,Narutowicza-róg P.O.W,Narutowicza-między pl.Dąbrowskiego a P.O.W. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:32 Parę razy odwiedzalam lumpeksy ale nic mi się nie udało kupić. Wcale nie jest tak tanio jeśli się weźmie pod uwagę, że są to rzeczy znoszone. Lepszą metodą na tanie ubieranie się jest własna krawcowa, moje koleżanki szczęściary mają swoje krawcowe i chodzą ubrane super i niedrogo. Od roku dwóch korzystam z pewnej szwalni, trochę mają ograniczony wybór i ta nieznośna mundurkowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonia Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:36 Jeden widziałam na rynku przy Dąbrowskiego, kolejny na rogu Tatrzańskiej i Przybyszewskiego - całkiem niezły wybór!!! Odpowiedz Link Zgłoś