Gość: kropka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:16 No widzisz, nie tylko Cię lubię, ale jestem wręcz Twoją fanką! Czy ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! 28.08.01, 19:18 Wszyscy jesteśmy fanami Hubara, ponieważ Hubar tak naprawdę jest ojcem (a może i matką też) łódzkiego forum Gazety :-) Jest już tak zasłużony dla tej instytucji, że należy mu się jakiś medal. Pozdrowienia dla forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! 28.08.01, 19:23 qrcze moze nazwiecie cos imieniem Hubara , ja wiem nowy budynek redakcji , albo jakis pomnik mu postawicie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar< Do Gazety 28.08.01, 19:23 Wolę nie być ani ojcem ani matką bo od razu powiecie że pepe jest tym drugim! :-) A co do medalu to ... :-0 pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: HuBar< Do Gazety IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:27 hubar napisał(a): > Wolę nie być ani ojcem ani matką bo od razu powiecie że pepe jest tym drugim! > :-) No i jak Cię, Stary, nie lubić! :-)))))))))))))))!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: HuBar< Do Gazety 28.08.01, 19:58 Hubar!!! Jeżeli nie poprawisz ortografii, nie tylko nici z medalu, ale w dodatku dostaniesz pałę i będziesz musiał przyjść z rodzicami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar< Do Gazety 28.08.01, 20:05 :-((((((((((((( Szkoda że Gazeta odpowiada tylko (prawie) wtedy gdy piszę "nieortograficznie"! Może zacznę pisać do Was bez zasad ortografii to zaczniecie lepiej działać? Ps w którym miejscu jest ten tragiczny błąd? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: HuBar< Do Gazety IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:33 redakcja napisał(a): > Hubar!!! Jeżeli nie poprawisz ortografii, Dajcie mu spokój, nie widzicie jak się stara?! Szok!! Dlatego Go lubię! Trzeba zmieniać metody wychowawcze: kij już był, przyszła pora na marchewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar< Do Gazety 28.08.01, 20:38 Ałaaaaaaaaaaaa a gdzie tą marchewkę??? Wolę cukier,ale uwaga na palce bo gryzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Kropka< Do Gazety IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:56 hubar napisał(a): ale uwaga na palce bo gryzę! Aha! Na cukier i paluszki musi jeszcze trochę popracować. Patrzcie go, czego mu się zachciewa! Aleście Go rozpuścili! A jak ja staram sie go troche sprowadzić na ziemię, to od razu krzyk!!! Rany Boskie, co sie wyprawia na tym forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: HuBar< Do Gazety IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.06.02, 22:50 hubar napisał(a): > Wolę nie być ani ojcem ani matką bo od razu powiecie że pepe jest tym drugim! > :-) A nie jest??!!! Łeeeeeeeeeeeeeeee... A juz myslalam, ze do wszystkich zalet Prezesa dorzucimy jeszcze dobry gust, a tu- widze-nic z tego... Wyparł sie pepe-go... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! 28.08.01, 22:49 redakcja napisał(a): > Wszyscy jesteśmy fanami Hubara, > Pozdrowienia dla forumowiczów. A wątku "Łódż: the central city in Poland" nie chciało się czytać :-((( >Gość portalu: MarcinK pisał: > A moze GW dolaczylaby do sobotniego lub piatkowego wydania nie cala koszulke ale wlasnie zaprasowanke? Gazeto!!! Odezwij sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:19 to si nazywa milosc od pierwszego wejrzenia (z gazety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!!/do kropki IP: *.toya.net.pl 28.08.01, 20:42 Kropka czekamy na stronę www o hubarze. Zdobądź tylko kilka fotek ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!!/do kropki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:59 Narazie to ja nawet nie wiem, jak się zalogować, a Ty mi każesz strony zakładać! Ale jak do tego dojdzie, ŻADNYCH FOTEK. Odmaluję Hubara osobiście i wskanuję na stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!!/do kropki IP: *.toya.net.pl 28.08.01, 21:12 Kiedyś taki odręcznie malowany portret hubara może być wiele wart. Zatrzymaj orginał ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!!/do mac 28.08.01, 21:29 Pewnie, zatrzymam. Sprzedamy go kiedyś na publicznej licytacji, a pieniądze przeznaczymy na emeryturę dla Hubara, bo za parę lat kasy ZUS-u i Funduszy będą puste. Licytację poprowadzi Redakcja. Sam Naczelny (o ile nie będzie nim Hubar). Redakcjo, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (kropka.) 17.06.02, 22:43 Gość portalu: kropka napisał(a): > Narazie to ja nawet nie wiem, jak się zalogować, a Ty mi każesz strony zakładać > ! > Ale jak do tego dojdzie, ŻADNYCH FOTEK. Odmaluję Hubara osobiście i wskanuję na > stronę. Kropeczko, zniecierpliwiona czekam na portret HuBara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anynoumo Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 23:27 Witam Toworzystwo Wzajemnej Adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! 29.08.01, 14:05 Gość portalu: anynoumo napisał(a): > Witam Toworzystwo Wzajemnej Adoracji. Witamy. Dobre towarzystwo nie jest złe. Odpowiedz Link Zgłoś