Dodaj do ulubionych

HUBAR< WIERZYSZ MI?!!!

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:16
No widzisz, nie tylko Cię lubię, ale jestem wręcz Twoją fanką!
Czy ktoś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • hubar Re: HuBar< WIERZĘ 28.08.01, 19:18
      Nie musiałaś pisać tego wątku

• redakcja Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! 28.08.01, 19:18
      Wszyscy jesteśmy fanami Hubara, ponieważ Hubar tak naprawdę jest ojcem (a może i matką też)
      łódzkiego forum Gazety :-) Jest już tak zasłużony dla tej instytucji, że należy mu się jakiś
      medal. Pozdrowienia dla forumowiczów.
      • vladip Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! 28.08.01, 19:23
        qrcze moze nazwiecie cos imieniem Hubara , ja wiem nowy budynek redakcji , albo
        jakis pomnik mu postawicie ;))))
      • hubar Re: HuBar< Do Gazety 28.08.01, 19:23
        Wolę nie być ani ojcem ani matką bo od razu powiecie że pepe jest tym drugim!
        :-)

A co do medalu to ... :-0

pozdrowy
        • Gość: kropka Re: HuBar< Do Gazety IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:27
          hubar napisał(a):

> Wolę nie być ani ojcem ani matką bo od razu powiecie że pepe jest tym drugim!
          > :-)

No i jak Cię, Stary, nie lubić! :-)))))))))))))))!!!!!!!!!!!!

• hubar Re: HuBar< Do Gazety 28.08.01, 19:50
            Parę powodów można znaleść!

pozdrowy
            • redakcja Re: HuBar< Do Gazety 28.08.01, 19:58
              Hubar!!! Jeżeli nie poprawisz ortografii, nie tylko nici z medalu, ale w dodatku dostaniesz pałę i
              będziesz musiał przyjść z rodzicami :-)
              • hubar Re: HuBar< Do Gazety 28.08.01, 20:05
                :-(((((((((((((
                Szkoda że Gazeta odpowiada tylko (prawie) wtedy gdy piszę "nieortograficznie"!
                Może zacznę pisać do Was bez zasad ortografii to zaczniecie lepiej działać?

Ps w którym miejscu jest ten tragiczny błąd?

pozdrowy
              • Gość: kropka Re: HuBar< Do Gazety IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:33
                redakcja napisał(a):

> Hubar!!! Jeżeli nie poprawisz ortografii,

Dajcie mu spokój, nie widzicie jak się stara?! Szok!! Dlatego Go lubię!
                Trzeba zmieniać metody wychowawcze: kij już był, przyszła pora na marchewkę.
                • hubar Re: HuBar< Do Gazety 28.08.01, 20:38
                  Ałaaaaaaaaaaaa a gdzie tą marchewkę??? Wolę cukier,ale uwaga na palce bo gryzę!

• Gość: kropka Kropka< Do Gazety IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:56
                    hubar napisał(a):

ale uwaga na palce bo gryzę!

Aha! Na cukier i paluszki musi jeszcze trochę popracować. Patrzcie go, czego mu
                    się zachciewa! Aleście Go rozpuścili! A jak ja staram sie go troche sprowadzić na
                    ziemię, to od razu krzyk!!!
                    Rany Boskie, co sie wyprawia na tym forum!!!

• Gość: kasiaprim Re: HuBar< Do Gazety IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.06.02, 22:50
          hubar napisał(a):

> Wolę nie być ani ojcem ani matką bo od razu powiecie że pepe jest tym drugim!
          > :-)

A nie jest??!!!
          Łeeeeeeeeeeeeeeee...

A juz myslalam, ze do wszystkich zalet Prezesa dorzucimy jeszcze dobry gust, a tu-
          widze-nic z tego... Wyparł sie pepe-go...
      • jasam Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! 28.08.01, 22:49
        redakcja napisał(a):

> Wszyscy jesteśmy fanami Hubara,
        > Pozdrowienia dla forumowiczów.

A wątku "Łódż: the central city in Poland" nie chciało się czytać :-(((

>Gość portalu: MarcinK pisał:

> A moze GW dolaczylaby do sobotniego lub piatkowego wydania nie cala koszulke
        ale wlasnie zaprasowanke? Gazeto!!! Odezwij sie.

• Gość: geograf Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:19
      to si nazywa milosc od pierwszego wejrzenia (z gazety)
    • Gość: mac Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!!/do kropki IP: *.toya.net.pl 28.08.01, 20:42
      Kropka czekamy na stronę www o hubarze. Zdobądź tylko kilka fotek ;-))))
      • Gość: kropka Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!!/do kropki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:59
        Narazie to ja nawet nie wiem, jak się zalogować, a Ty mi każesz strony zakładać!
        Ale jak do tego dojdzie, ŻADNYCH FOTEK. Odmaluję Hubara osobiście i wskanuję na
        stronę.
        • Gość: mac Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!!/do kropki IP: *.toya.net.pl 28.08.01, 21:12
          Kiedyś taki odręcznie malowany portret hubara może być wiele wart. Zatrzymaj
          orginał ;-)))
          • kropka. Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!!/do mac 28.08.01, 21:29
            Pewnie, zatrzymam. Sprzedamy go kiedyś na publicznej licytacji, a pieniądze
            przeznaczymy na emeryturę dla Hubara, bo za parę lat kasy ZUS-u i Funduszy będą
            puste. Licytację poprowadzi Redakcja. Sam Naczelny (o ile nie będzie nim Hubar).
            Redakcjo, co Ty na to?
        • ixtlilto (kropka.) 17.06.02, 22:43
          Gość portalu: kropka napisał(a):

> Narazie to ja nawet nie wiem, jak się zalogować, a Ty mi każesz strony zakładać
          > !
          > Ale jak do tego dojdzie, ŻADNYCH FOTEK. Odmaluję Hubara osobiście i wskanuję na
          > stronę.

Kropeczko, zniecierpliwiona czekam na portret HuBara!
    • Gość: anynoumo Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 23:27
      Witam Toworzystwo Wzajemnej Adoracji.
      • kropka. Re: HUBAR< WIERZYSZ MI?!!! 29.08.01, 14:05
        Gość portalu: anynoumo napisał(a):
        > Witam Toworzystwo Wzajemnej Adoracji.

Witamy. Dobre towarzystwo nie jest złe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka