yarro Szkoda... 13.12.04, 09:11 'Szkoda, że dziś wieczorem nikt nawet nie wymienił nazwiska Kasi Nowickiej, która doprowadziła do tego, że filharmonia znajduje się właśnie w tym miejscu.' Jesli rzeczywiście było tak, jak mówi Pan Szostak, to jest naprawdę żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Szkoda... 13.12.04, 21:36 I tak w istocie było. Jak trochę odtaję, to opiszę. Ale ponieważ to nie była jedyna gafa tego wieczoru i godniejszych tez obrażono, to pozwolę sobie zacytowac ChrisaBTO z mojej sygnaturki: "A ja mam to wszystko w gwichcie i szpindlu." - K' Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Szkoda... 13.12.04, 21:59 a może sprobujmy dostrzec cos dobrego??? czy tez kazda nowosc w miescie musimy krytykowac, oceniac, wyliczac gafy???? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Kasiu... 13.12.04, 22:06 Ja powiem tak: my pamiętamy jak było :) Pozdrawiam ciepło. Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewne stringi Pani Dyrektor IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 22:22 Nie bylo to jednak mile. I zal, ze pamiec krotka.Powinna Pani byc na tej scenie. No i architekt raczej tez.Bo czy nie on jednak, wazniejszy niz glowny wykonawca lub Pani z UM? A, nie ma co gadac. Pozdrawiam. Ten co chyba niezbyt go Pani lubi(la).Ale mniejsza o to Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Pani Dyrektor 14.12.04, 09:47 Nie wiem, czy lubiłam , czy nie, bo raczej z założenia lubie wszystkich, no chyba, że ktos wchodził "w szkodę" Filharmonii- wtedy rzeczywiscie byłam bezlitosna i niszczyłam aż do końca... Ale chyba z nami tak nie bylo, bo wtedy nie miałby kto do mnie napisac ,prawda? ;-) Ale napewno dzis -za samego nicka "stringowego" - polubiłam... - K' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A ja mam to wszystko w gwichcie i szpindlu.(ChrisBTO) Odpowiedz Link Zgłoś