Gość: StefanDetko IP: *.chello.pl 22.12.04, 16:29 brawo panie moderatorze za wyrzucanie moich postów. Kaganiec GW działa, będzie nagroda za pilność i spostrzegawczość w demaskowaniu wroga ideologicznego. StefanDetko nowamedia.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja.lodz To spam, nie cenzura 22.12.04, 16:34 Nie przeceniaj się. Po prostu spamujesz. Zapuszczasz te same wątki na wielu forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StefanDetko Re: To spam, nie cenzura IP: *.chello.pl 22.12.04, 16:38 fora są od tego aby zbadać opinię jak najszerszej rzeszy czytelników. bardzo mnie ciekawi jak, w zależności od regionu Polski czytelnicy reagują na podany przeze mnie problem. kasowanie wypowiedzi sprawia wrażenie cenzury, a podpisuję się pełną wizytówką URL, żeby nie być anonimowym pozdrawiam serdecznie StefanDetko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek STEFAN ma rację. IP: *.toya.net.pl 22.12.04, 16:43 To nie jest spam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StefanDetko Re: STEFAN ma rację. IP: *.chello.pl 22.12.04, 16:47 dzięx za wsparcie. pewnie, że nie spam, tylko temat niewygodny. SD Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: To spam, nie cenzura 22.12.04, 16:58 Spam to wysyłanie wielu osbom tych samych wiadomości. Dodam, że niechcianych. A czy twoje wiadomości są chciane widzisz po odzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StefanDetko Re: To spam, nie cenzura IP: *.chello.pl 22.12.04, 17:02 nie spodziewałem się odzewu pisząc na forum środowiska GW - to jasne. niemniej eksperyment jest ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: To spam, nie cenzura 22.12.04, 17:13 To nie lepiej było porozpuszczać na skrzynki pocztowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StefanDetko Re: To spam, nie cenzura IP: *.chello.pl 22.12.04, 17:19 a może lepiej poruszać takie tematy na forach prawicowych, gdzie wszyscy, zgodnym chórem opiszą, żeby powiesić wszystkich Żydów? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota zawsze zdumiewali mnie ludzie 22.12.04, 17:36 którzy pojawiają się na forum GW tylko po to, by psioczyć na jej środowisko. skoro masz tak doskonale wyrobione zdanie o jej czytelnikach, czemu spodziewasz się czegokolwiek innego? to zupełnie tak samo, jakbym ja zadzwoniła dajmy na to do radia maryja i zdziwiła się, że moja krytyka poczynań papieża spotyka się z chłodnym przyjęciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StefanDetko Re: zawsze zdumiewali mnie ludzie IP: *.chello.pl 22.12.04, 17:52 czegos tu nie rozumiem. na kogo i jakimi słowami "psioczę"? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: zawsze zdumiewali mnie ludzie 22.12.04, 19:46 > Kaganiec GW działa, będzie nagroda za pilność i spostrzegawczość w demaskowaniu wroga ideologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StefanDetko Re: ukłony dla cenzury IP: *.chello.pl 22.12.04, 16:42 PS. a co do przeceniania się, to chyba nie drżysz o to, drogi Redaktorze, iż odbiorę Twojemu wydawnictwu skutecznie zauroczonych zwolenników? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Forum Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:59 Stefan!! Nie przejmuj się tutaj rządzi Towarzystwo Wzajemnej Adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: to nawet nie spam to podsmradzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 08:31 Odpowiedz Link Zgłoś