lelo1977 24.12.04, 15:23 chciałbym wszystkim zgierzanom życzyć i prezentów wymarzonych i żeby to forum w końcu zaistniało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
48xmax1 Re: wesołych świąt 25.12.04, 10:58 O jakie mile. Ja tez tutaj z choinkowym koledowaniem. Wesolych Swiat! Chodzicie na Pasterke? Odpowiedz Link Zgłoś
agretop Re: wesołych świąt 25.12.04, 13:33 a również przyłączam się do życzeń..... choć trochę się spóźniłem ;-) nigdy nie byłem na pasterce... jakoś relacje <plotki> tych którzy byli... zniechcęcają mnie tym bardziej... w dzień nie chciałoby mi się pójść..... a co dopiero w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wesołych świąt 26.12.04, 23:03 A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: wesołych świąt 27.12.04, 00:15 podobno w tym roku na pasterce ksiądz mówił o Oleksym:) to się nazywa obcowanie z bogiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
agretop Re: wesołych świąt 27.12.04, 13:49 .... magia świąt bożego narodzenia... :-( info.onet.pl/1029062,11,item.html normalnie w przyszłym roku biegiem się tam wybiorę ... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: wesołych świąt 27.12.04, 17:35 no coż.. jakoś nic nie słyszałem o zabawie sylwestrowej na Starym Rynku, nie mam w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś