Dodaj do ulubionych

Forumowy Człowiek roku 2004:)

IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 16:36
Jeżeli można wybrać człowieka roku miasta czy kraju, to dlaczego nie np Forum
Łódź? Żeby było prościej i jednocześnie więcej kandydatów miało jakieś szanse,
proponuję wybory w kilku kategoriach. I tak:
1) Forumowy Fircyk Roku
2) Forumowy Ważniak Roku
3) Forumowy Debiutant Roku
4) Forumowy Naiwniak Roku
5) Forumowy Postępowiec Roku
6) Forumowy Oszołom Roku
Żeby niczego nie sugerować, nie podaję póki co własnych kandydatur. Mile
będzie widziane ewentualne poszerzenie kategorii. Zapraszam do głosowania:)
Obserwuj wątek
    • Gość: blenda A Forumowy Debil Roku? IP: *.toya.net.pl 28.12.04, 16:39
      Nie sądzicie, że to byłoby najłatwiejsze?
      • Gość: byłylogowany Re: A Forumowy Debil Roku? IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 16:44
        Po co tak ostro? Fircyk nie starczy?:)
    • dziad_borowy Forumowe wyjścienajaw roku 28.12.04, 16:45
      Kandydatura: Byłylogowany.
      A wyszlo na jaw, ze Były oprocz tego, ze jest posiadaczem dosc kontrowersyjnych
      pogladow to takze biegle wlada duza iloscia poczucia humoru:-)
      Dzierżbór!!!
      • Gość: boards_of_canada Re: Forumowe wyjścienajaw roku IP: *.lodz.mm.pl 28.12.04, 16:50
        Do czego to doszlo. Normalnosc jest dzisiaj kontrowersyjna...
      • Gość: byłylogowany Re: Forumowe wyjścienajaw roku IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 16:51
        Nooo, mile mnie to połechtało:)
        Ale, trochę nie zręcznie oceniać samego siebie, do tego spoooooro ludzi nie
        podziela tego mojego poczucia humoru, a co więcej sam zaproponowałem temat, a
        więc tym bardziej nie mnie decydować, czy powyższa kategoria winna być
        głosowana. Nie mniej dziękuję i pozdrawiam:)
        • Gość: Pani od polskiego NIEZRĘCZNIE piszemy łącznie IP: *.toya.net.pl 28.12.04, 16:58
          • Gość: byłylogowany Re: NIEZRĘCZNIE piszemy łącznie IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 17:15
            Pse pani! Tego dnia, kiedy omawiała pani ten problem, mnie jak na złość bolała i
            główka i paluszek:)
    • Gość: boards_of_canada Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.lodz.mm.pl 28.12.04, 16:53
      W kategorii "Forumowy Człowiek roku 2004" glosuje na pomyslodawce konkursu -
      bylegologowanego. Za duza ilosc swietnego poczucia humoru, inteligencje,
      madrosc i sprawne pioro.
      • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 17:08
        I już mi głupio:) Bardzo prawdopodobnym jest, że zostaniemy posądzeni o
        kumoterstwo, bo zamierzałem podać osobę podpisującą się nickiem
        boards_of_canada, jako kandydata do honorowego tytułu Forumowego Oszołoma Roku.
        Nie kryję zresztą, że sam mam chrapkę na tę godność:) Pozdrawiam.
        • Gość: cycasty.14 Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:12
          Z urodzonymi po 1989 roku nie macie szans! Niech żyje Tibia! Precz z lekturami!
          Małyyyyyyyszszsz!!!!!! 2x2=22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
          • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 18:19
            cycasty.14, pomyliłeś piętra. Oddział wyjątkowo ciężkich przypadków znajduje się
            niżej:)
            • Gość: cycasty.14 Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:32
              Jesteś na lżejszych? Dziwne. I dali wam dostęp do kompów? To się skończy
              Trzecią Światową.
              • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 18:58
                Jestem na ultra-mega-lekkich. Na kompie stuka w moim imieniu zaprzyjaźniony
                pielęgniarz, zresztą w gabinecie tego czuba ordynatora. Z tą wojną przesadzasz.
                Co najwyżej grozi nam zimny prysznic i trzy dni w kaftanie.
        • Gość: boards_of_canada Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.lodz.mm.pl 28.12.04, 19:48
          To prawdziwy zaszczyt dla mnie;). Ale cos widze, ze malo osob wlacza sie.
          Pewnie zastanawiaja sie nad kandydaturami ;)
        • jasam Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 23:54
          Gość portalu: byłylogowany napisał(a):

> zamierzałem podać osobę podpisującą się nickiem
          > boards_of_canada, jako kandydata do honorowego tytułu Forumowego Oszołoma Roku

Zastanawiałbym sie nad Naiwniakiem
          Choc ostnie jego wyznania wobec aparatu magistrackiego - sugerowałyby nawet
          start w kategorii Postępowca.

pozdr.
          • Gość: boards_of_canada Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.lodz.mm.pl 29.12.04, 00:22
            A to bardzo dziekuje za tego naiwniaka. Byc naiwnym to moim zdaniem tak
            naprawde dobrze swiadczy o czlowieku. Naiwnosc oznacza czystosc i wiare w to,
            ze wiekszosc ludzi chce czynic dobrze, a jesli im nie wychodzi, to nie znaczy,
            ze maja zla wole, ale czegos nie wiedza lub zwyczajnie popelnili blad. Mam
            nadzieje, ze sporo jeszcze tej naiwnosci w sobie mam. Choc faktycznie niezbyt
            to pomaga w zyciu.
            • jasam Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 29.12.04, 00:45
              Proszę bardzo - daleki byłem od złych skojarzeń
              Cieszę się że tak to odbierasz

pozdr.
    • Gość: boards_of_canada Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.lodz.mm.pl 28.12.04, 19:52
      Zglaszam zamka w kategorii "Forumowy Ważniak Roku", a w kategorii "Forumowy
      Postępowiec Roku" nominuje tojfla.
      • ukalo Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 29.12.04, 15:31
        > a w kategorii "Forumowy
        > Postępowiec Roku" nominuje tojfla.

Ej! Tak nie wolno! Proszę tu szybko napisac pyszne uzasadnienie.
        :-DDD

Pozdrawiam,
        Łukasz
    • keridwen nominejszyns from keridwenna 28.12.04, 20:19

> 1) Forumowy Fircyk Roku - nikt do glowy mi chwilowo nie przychodzi,
      przepraszam.
      > 2) Forumowy Ważniak Roku: hubar - taki powazany i powazny, a nie umie przez
      dwa miesiace przeszlo zalatwic sprostowania w gazetce 'wacek'[czy jakiejs tam o
      nazwie dosc podobnej], za wykorzystanie zdjec bez zgody autora
      > 3) Forumowy Debiutant Roku - evonka - rozmowa z nia to czyta przyjemnosc, ta
      dyskusja, te zainteresowania rozlegle...
      > 4) Forumowy Naiwniak Roku - majkel zero zero... nie obrazaj sie, wiesz
      dlaczego tak pisze... napijemy sie jeszcze nie raz za zdrowie :)
      > 5) Forumowy Postępowiec Roku - bart - po znajomosci zdecydowanie :) drugiego
      takiego nie znajdziesz :)
      > 6) Forumowy Oszołom Roku - krzys52 - twardy gosc, co miesiac sie rozbiera,
      zdejmuje i oszolomi.

z checia [jesli mozna] dorzucilabym jeszcze jedna kategorie - Forumowego
      Manipulanta Roku. do tego zaszczytnego tytulu nominowalabym kirke. sa rozne
      sprawy, ktorych przebieg nie do konca mi sie podoba, i dlatego tak.
      • keridwen skriptum po poscie 28.12.04, 20:28
        po krotkim zastanowieniu i konsultacji [niekoniecznie medycznej] stwierdam, ze
        jednak kirke mozna zaklasyfikowac do dzialu Forumowego Fircyka Roku. tak wiec
        moje nominacje zostaly komplit.

dziekuje za uwage.
        • szprota Re: skriptum po poscie 29.12.04, 01:14
          po raz pierwszy zgadzam się z Keri :)

moje nominacje:
          1) fircyk: jak moja przepiszczyni podała
          2) ważniak: do wypowiedzi ex cathedra najbardziej predysponowani są Geo i Zamek
          3)) debiut: Evonka, Lolik i Lina
          4) naiwniak: egzekwo Majkel i Zoe
          5) postępowiec: Dziad Borowy
          6) oszołom: gaz musztardowy
          • zoe04 szproto wyjasnij ??? !!! 01.01.05, 16:32
            czemu naiwniakiem mialbym byc ja :PPP
            • szprota Re: szproto wyjasnij ??? !!! 01.01.05, 18:17
              wymieniłeś mi się w jednej linii z Majkelem nie bez powodu
              jesteście w podobnej sytuacji osobistej i macie podobną skłonność do
              idealizowania osob, które albo z głupoty, albo z podłości was skrzywdziły
              • zoe04 Re: szproto wyjasnij ??? !!! 02.01.05, 17:37
                szprota napisała:

> jesteście w podobnej sytuacji osobistej i macie podobną skłonność do
                > idealizowania osob, które albo z głupoty, albo z podłości was skrzywdziły

no własnie ciekaw jestem czy z podlosci czy i innych powodow... ale tego sie
                nie dowiem...
                • szprota nie mnie to oceniać, Zoe :) <nic?\> 02.01.05, 22:58

• michael00 Naiwnie mam nadzieję wygrać :) 28.12.04, 21:28
        Forumowy Naiwniak Roku - majkel zero zero... nie obrazaj sie, wiesz
        dlaczego tak pisze... napijemy sie jeszcze nie raz za zdrowie :)

Spoko spoko, się nie obrażam :)
        • kirka1 manipulant roku..pasuje 100razy lepiej 01.01.05, 16:26

no właśnie jedyną osobą, która przychodzi mi na myśl w kategorii, w której
          zostałam nominowana jesteś właśnie TY mój drogi i wiesz sam dlaczego, nie mam
          zamiaru na forum dyskutować o pewnych nieforumowych sprawach, więc ...zresztą
          chyba i tak szkoda mych słów...

mam tylko prośbę do nominowanego "naiwniaka",-daj mi proszę spokój-tyle
      • kirka1 Re: nominejszyns from keridwenna 01.01.05, 15:24
        no cóż Keridwen , zdziwiłam się Twoją nominacją, ponieważ praktycznie nei ma
        mnie na tym forum,jak więc mogę tu cokolwiek działać...no ale pewnie masz super
        informacje z super źródeł...właściwie nie wiem,czy w ogóle chcę odpowiadać na
        nią...ale chętnie dowiem się o co Ci chodziło...może jakiś mail do mojej
        osoby?! byłabym wdzięczna...
    • barracuda7110 Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 20:26
      6) Forumowy Oszołom Roku
      koleś, który usilnie uświadamiał wszystkim jak bardzo mordercze są maszty
      telefonii komórkowej.
      • keridwen Forumowy Czepiacz Roku 28.12.04, 20:31
        nizej podpisana
        • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Czepiacz Roku IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 20:41
          Pogratulować samokrytycznego spojrzenia:) Wyrażam nadzieję, że owa nie zakłamana
          ocena własnej osoby, nie wynika jedynie z chęci uzyskania jakiegokolwiek lauru:)
          Oczywiście zaproponowana kategoria została wpisana do rejestru.
          • keridwen Re: Forumowy Czepiacz Roku 28.12.04, 20:44
            ha! dzieki :)

w zwiazku z powyzszym -
            postanowienie na nowy rok -
            mniej czepiac sie na forum
            [eeeee, mzonka, nie do spelnienia ;)]
    • barracuda7110 Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 20:43
      Proponuję wprowadzić kategorię forumowego pesymisty roku.
      • keridwen Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 20:44
        przegralbys w przedbiegach z zoem :)
        • barracuda7110 Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 20:46
          Cholera nawet w tej kategorii nie zajmę punktowanego miejsca... :0
          • keridwen Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 20:47
            eee.
            Forumowiec Najwolniej Pijacy Piwo - barakuda :P
            • Gość: aard UWAGA MERYTORYCZNA IP: 213.77.34.* 29.12.04, 14:45
              keridwen napisała:

> eee.
              > Forumowiec Najwolniej Pijacy Piwo - barakuda :P

Nieprawda. W tej akurat kategorii nikt nie ma szans ze mną :-)
              aA
              Rd
              --
              clinical trials
              critical errors
        • zoe04 ano choc w jednym jestem DE BEŚCIAK :p (nt) 01.01.05, 16:36

• Gość: luko pesymista:) IP: *.toya.net.pl 02.01.05, 10:52
        Miałbyś też konkurencję w osobie STUDIEGO. :) Studi - nie obrażaj się :)
        • zoe04 Re: pesymista:) 02.01.05, 17:40
          hehe z checia oddam moja nominacje...
    • pawel-strzalka Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 20:58
      głosuje na 'byłego', we wszystkich kategoriach :>
      • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 21:29
        ho ho ho, takie honory od pawła-strzałki. No dobra, za co to wszystko?:)
        • pawel-strzalka Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 21:37
          wywołujesz we mnie skrajne uczucia swoimi postami i nie wiedziałem do której
          kategorii powinienem Cię przydzielić, dlatego jesteś w każdej :]
          • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 21:59
            Choroba, ależ ja mam siłę:) Zielonego pojęcia nie miałem, iż mogę tak targać
            forumowiczami. Jeżeli są to uczucia skrajne, a więc od uwielbienia do
            nienawiści, to strach się bać!:) A ja jak ten głupi sądziłem, że pisze się tu
            GŁÓWNIE dla przyjemności:) Jednak perspektywa rozkawałkowania mnie do każdej
            kategorii, przyznaję, jest kusząca:)
    • evonka jeśli mogę pozwolicie... 28.12.04, 21:20
      podam i swoje kandydatury, bo pomysł rankingu uważam za cudnie pomyślany...
      mimo iż zawitałam tu dopiero we wrześniu, zdążyłam poznać jednych lepiej innych
      gorzej... i zatem nominuję:

1) Forumowy Fircyk Roku - aard
      2) Forumowy Ważniak Roku - gray
      3) Forumowy Debiutant Roku - hmmm.. nie wiem kto jest debiutantem prócz
      mnie..., keridwen dziękuję za uznanie i nominację.
      4) Forumowy Naiwniak Roku - nie chcąc nikogo urazić się wycofuję...
      5) Forumowy Postępowiec Roku - byłylogowany za ten ranking
      6) Forumowy Oszołom Roku - pan nie logujący się: Autor, Obserwator, czy jak mu
      tam... ten od masztów telefonii komórkowej. nominacja nie za rewelacje ale za
      sztukę przekonywania
      no. to byłoby na tyle....
      ach! bym zapomniała: czepiacz roku - oczywiście keridwen.
      • Gość: byłylogowany Re: jeśli mogę pozwolicie... IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 22:11
        Oczywiście pozwalamy, a nawet jesteśmy ukontentowani:)
        Jeżeli wolno, to tylko jedna uwaga: otóż uważam, że zaproponowanie do kategorii
        Forumowy Fircyk Roku Szanownego aarda jest pomysłem, delikatnie mówiąc,
        chybionym. Założyciel wątku widział tu raczej miejsce dla zdecydowanie
        negatywnych bohaterów FŁ. Tych, którzy poprzez pajacowate, a więc ośmieszające
        ich samych wpisy, dają sposobność traktowania ich nie nazbyt poważnie. A o kim
        jak o kim, ale o aardzie wspominać "tak lekko", raczej nie przystoi. Pewnie to
        mój błąd, że nie poczyniłem stosownego wyjaśnienia w pierwszym poście, lecz
        sądziłem, że kategoria jest dość czytelna. Ale być może nie zrozumiałem intencji
        evonki i mój wtręt jest nie na miejscu. W takim razie nominacja oczywiście
        zostaje przyjęta:)
        • evonka Re: jeśli mogę pozwolicie... 28.12.04, 22:34
          otóż confuzja nastąpiła... fircyk myślałam to ktoś niepoważnie lakkoduchowy,acz
          nie śmieszny w negatywnym sensie..., pozytywny jak najbardziej.... no cóż,
          wszak wszystkiego wiedzieć nie mogę....
          • Gość: eee Za słownikiem języka polskiego - fircyk IP: *.retsat1.com.pl 28.12.04, 22:42
            fircyk
            fircyk m III, DB. -a, N. ~kiem; lm M. -i, DB. -ów
            człowiek niepoważny, lekkomyślny, trzpiot, lekkoduch; modniś, strojniś
            • Gość: byłylogowany Re: Za słownikiem języka polskiego - fircyk IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 22:49
              No tak. Poprawiła mnie już pani od polskiego, teraz eee ze słownikiem w ręku.
              Cóż, wygląda na to, że drobny błąd i dość dowolne traktowanie pewnych określeń w
              necie, jest już źle widziane:) Wobec tego kajam się i obiecuję poprawę.
              Zwłaszcza, że sam przykładam wagę do słowa pisanego i mówionego.
          • Gość: byłylogowany Re: jeśli mogę pozwolicie... IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 22:42
            Nie przyznawaj się do takiej niewiedzy publicznie! Jeszcze spotkasz się z
            ostentacyjnym ostracyzmem! Wszak na FŁ 99% to wszechwiedzący!:)
            • pawel-strzalka Re: jeśli mogę pozwolicie... 28.12.04, 22:44
              właśnie właśnie, pamietaj że stanowię tu 99% :D
          • Gość: micin No ale był przecież fircyk w zalotach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:49
            a z Aardzika zalotniś jest

to i się Evonce pokojarzyło

;-PPP

• pawel-strzalka Re: No ale był przecież fircyk w zalotach... 28.12.04, 22:53
              może evonka padła tzw. ofiarą fircykowania w aardzich zalotach :)
      • Gość: obserwator Evonko złotko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:04
        nie jestem autorem
        • Gość: obserwator Re: Evonko złotko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:19
          ale dzieki za dostrzeżenie i nominacje
        • evonka Re: Evonko złotko 29.12.04, 15:04
          no to sorry, widzisz coś mi się poprzestawiało od tych anten gsm chyba.....
      • aard WOW! Jestem wzruszony! /dziękizapamięć :-) 29.12.04, 14:59

• gray Re: jeśli mogę pozwolicie... 01.01.05, 15:14

zazwyczaj byłem ordynusem bo nazywam rzeczy i ludzi po imieniu. do ważniaka się
        nie poczuwam.
    • lennon1 Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 22:23
      Myślę, że na ten tytuł najbardziej zasłużył sobie byłylogowany. Za aktywność,
      pomysłowość i poczucie humoru.
      • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 22:32
        Wiem, wiem! My trolle musimy się trzymać razem, ale jak już pisałem do boardsa
        zarzucą nam prywatę:) Ale rzecz jasna dzięki.
        • lennon1 Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 28.12.04, 22:45
          To nie jest żadna prywata. Wyraziłem swoją opinię. Jak ktoś ma innego
          kandydata, to chętnie się dowiem. To forum w tym roku zmieniło oblicze dzięki
          Tobie.
          • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 28.12.04, 22:58
            Ja też czekam na opinie jak największej liczby gości Forum. Nie to, że wyobrażam
            sobie, iż nagle wszyscy, z hubarem na czele, odwiedzą założony przeze mnie
            wątek, ale może chociaż spora część ludzi. Jakby nie patrzeć, to znamy się tu
            już dość dobrze i niewiele może nas zaskoczyć. Prawie wszyscy są jakoś
            przewidywalni, tylko ktoś zupełnie nowy mógłby nieco "zamieszać". Oczywiście w
            związku z tym traktuję tę klasyfikację z wielkim przymrużeniem oka, tak, jak
            podchodzi się do tego rodzaju zabawy. Uważam też, że wszyscy pracują na kształt
            tego forum, a że jedni mają na nie większy, a inni mniejszy wpływ... Taka kolej
            rzeczy:) Pozdrawiam.
            • jasam Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 29.12.04, 00:02

> Ja też czekam na opinie jak największej liczby gości Forum.

zagladam tu i okazuje się, że wybiórcze czytanie forum odebrało mi mozliwośc
              nominowania.
              Szczególnie w kategoriach tak rozległych jak rok.
              Bo przemiany nastepują, z fircyka jeden robi sie oszołomem a inny ważniakiem. I
              to ostatnie tak jakos z zameczkiem mi sie skojarzyło.

Gratuluję dobrego pomysłu, i popieram kandydaturę Byłego na Forumowego
              Generatora Roku :-)

pozdr.
              • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.radogoszcz.arise.pl 29.12.04, 00:13
                Generator Roku! Jak to brzmi!:)
                Dzięki:)
    • Gość: byłylogowany Ważny (nomen omen) Komunikat!!! IP: *.radogoszcz.arise.pl 29.12.04, 00:25
      Z ogromnym żalem zawiadamiam, iż niemal murowany kandydat w kategorii Forumowy
      Ważniak Roku, niejaki czcigodny zamek, odmówił przyjęcia tej godności!
      Wprawdzie nie raczył On zaszczycić swą Personą tego wątku i zakomunikować tej
      porażającej wiadomości osobiście, ale ja, pospolity gminny cham, wdarłem się na
      inny wątek (ten dla ważnych Wolnomularskich Osobistości) i ze zgrozą wyczytałem
      tę straszliwą wiadomość! Mój drobnomieszczański charakter przydał się w tej
      sytuacji na coś. Wścibstwo, ciekawstwo i podglądanie przez dziurkę w tej
      sytuacji ustrzegło nas, przed bezcelowym hołubieniem Imć zamka. Ta
      przygnębiająca nowina niemal zwaliła mnie z nóg:( Nic, tylko trza szukać innego
      Ważniaka!
      • citoyen Re: Zamek jest OK! 29.12.04, 00:48
        Moja lista:
        1. Jasam
        2. Zamek
        3. Geograf
        4. Yarro
        5. Hubar
        6. Teufel
        7. Gray
        8. Boards_of_canada
        9. Lennon
        10. Byłylogowany
        11. Albert
        12. lukasz.glowacki
        13. Flip
        12. i wielu innych, niewymienionych, za co przepraszam
        • Gość: boards_of_canada Re: Zamek jest OK! IP: *.lodz.mm.pl 29.12.04, 01:06
          Czy to lista konfidentow? Bo nie wiem, czy to dobrze, ze sie na niej znalazlem;)
          • Gość: lelo1977 tylko 1 IP: 81.219.126.* 29.12.04, 01:20
            zostawcie kolegę zamka ze swoimi wolnomularskimi problemami

jestem swiezy tu a moze nawet nietrwały
            ale mam jedną kandydaturę
            sorki nie lubię nikomu kadzić
            ale to co robi były toz niemal juz sztuka

pozdrawiam i liczę ze w głowie mu się nie wywróci od tych wielu juz przeciez
            nominacji
          • citoyen Re: Zamek jest OK! 29.12.04, 07:19
            A czujesz się nim?
    • Gość: byłylogowany Hops, głosujcie ludziska:) n/t IP: *.radogoszcz.arise.pl 29.12.04, 11:04
      • czworo_dzieci_roznej_plci Nam chyba nie wolno, bo za małe jesteśmy 29.12.04, 11:11
        ale chciałyśmy zagłosować na pana Janne Ahonena w kategorii Debiutant Roku, bo
        widziałyśmy go w telewizji i on jeszcze w żadnym roku nie miał takiego debiutu.
    • aard Moje kandydatury/ głosy (głosy! Słyszę głosy!) 29.12.04, 15:07
      Blenda napisała:
      > A forumowy debil roku?

Byłylogowany odpowiedział:
      > Po co tak ostro? Fircyk nie wystarczy?

aardzie kandydatury/ głosy:
      1) Forumowy Fircyk Roku: aard
      2) Forumowy Ważniak Roku: Zamek
      3) Forumowy Debiutant Roku: KOTBERT! BYŁYLOGOWANY!
      4) Forumowy Naiwniak Roku: aard
      5) Forumowy Postępowiec Roku: Teufel
      6) Forumowy Oszołom Roku: aard
      • barracuda7110 Re: Moje kandydatury/ głosy (głosy! Słyszę głosy! 29.12.04, 15:53
        Czy aby nie jesteś zbyt skromny?
    • szprota o nas poetach jak zwykle ani słowa 29.12.04, 15:21
      a tak się, qrwa, staram :(
      • Gość: obserwator Zdechło???(bt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:55
        • Gość: Caroline Re: Zdechło???(bt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 01:12
          Z ogromną przyjemnością od dawna czytam posty ex-logowanego.Są lekkie,z
          poczuciem humoru i w fajnie złośliwy sposób komentują rzeczywistość. I chociaż
          nie przepadam za akcjami typu gorące krzesła nominuję ex-logo na lidera
          forum.
          • Gość: cycasty.14 Re: Zdechło???(bt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:25
            BUBAGUGAŁABUDZIAKWA to jeden kandydat
            JAJAMAINIMIKIWA to drugi
            JAJAMIOMURAWE to trzeci.
      • gaz.musztardowy Re: o nas poetach jak zwykle ani słowa 02.01.05, 10:59
        to po hój sie tak starasz?
        • szprota Re: o nas poetach jak zwykle ani słowa 02.01.05, 12:09
          bo qrewsko to lubię
    • hm` Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 02.01.05, 18:18
      > 1) Forumowy Fircyk Roku

-
      • pawel-strzalka Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) 02.01.05, 18:25
        eee, a czemu ja? :/
      • Gość: boards_of_canada Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.lodz.mm.pl 03.01.05, 10:16
        > > 2) Forumowy Ważniak Roku
        >
        > -
        • zamek Można jeszcze zgłaszać? 03.01.05, 10:31
          Bo ja zapomniałem zgłosić boardsa_of_canada do tytułu Forumowo-Urzędowego Lizusa
          Tysiąclecia.
          • Gość: boards_of_canada Re: Można jeszcze zgłaszać? IP: *.lodz.mm.pl 03.01.05, 10:59
            Ale dlaczego sie tak obrazasz? Przeciez to tylko zabawa. Mozesz zglosic, ale
            wybieramy tylko na miniony rok, a nie na cale tysiaclecie :P
            • zamek Re: Można jeszcze zgłaszać? 03.01.05, 11:12
              Ależ ja się nie obrażam ;) Zgłoszona przeze mnie kandydatura egzystuje w
              zupełnej niezależności od mojej kandydatury. A że to tylko zabawa, to zdążyłem
              zauważyć :)
    • evonka do "byłegologowanego" 03.01.05, 10:09
      czy bedzie jakieś zestawienie wyników? jakieś podsumowanie?
      • zoe04 hehe i tak zostane pesymista roQ (nt) 06.01.05, 10:19

• aard Rozumiem, że Excel się przegrzał 06.01.05, 13:23
      I dlatego wciąż czekamy na wyniki?
      Były...?
      • dziad_borowy Były, zwróć uwagę, że... 06.01.05, 14:35
        jak mawia poeta, Twoj ulubieniec zreszta, mezczyzne poznaje sie po tym jak
        konczy:-)))))))
        Dzierż / żreizD!!!
    • Gość: byłylogowany Uwaga! Look Out! Alle Achtung! Gare! Zehirut! IP: *.radogoszcz.arise.pl 06.01.05, 16:06
      Orkiestra tusz!!!
      Na scenę wkraczają niezastąpieni w takich razach, Grażyna Torbicka i Tomasz Kamel.
      - Witamy serdecznie zgromadzoną publiczność - słodziutki trel Grażynki dotarł do
      najodleglejszych zakątków Globu. Na ten dzień czekał cały Świat. Bystre oczy
      widzów wpatrzone w najnowszą kreację spikerki, dostrzegły również świeżuteńką
      cerę Grażynki. Kolejna, już 137 operacja plastyczna Polki (ta również udana, co
      warto podkreślić), pozwoliła Jej zbliżyć się do zdawałoby się nieosiągalnego dla
      nikogo, wyśrubowanego rekordu Cher, która to artystka chlubiła się 140 operacjami.
      - Mamy niepowtarzalną przyjemność ogłosić wyniki Plebiscytu, na Forumowego
      Człowieka Roku 2004! - płynnie dodał Tomasz. Atropinowy wzrok, nienaganna
      sylwetka, ubranie wprost z najnowszego żurnala, swoboda i wdzięk. Choć rozżalone
      kobiety ze wszystkich zakątków nie mogły darować Tomkowi Jego odmiennych
      zainteresowań, to podobnie do mężczyzn z lubością obserwowały Jego kocie ruchy.
      Tak, to był doskonały wybór na ten wieczór. Ta para kapitalnie reprezentowała
      wszystko to, co najlepszego mogła dać Polska Światu.
      - Oto ostateczny Ranking Forumowiczów! - idealnie równo zapowiedzieli ulubieńcy mas.
      - W kategorii Forumowy Fircyk Roku, zwyciężył...................................
      AARD! Zawiadamiamy, iż decydujący głos oddał sam zwycięzca, który jak się
      okazało był tym zaszczytnym tytułem zainteresowany! Nagrodę wręczy George W.
      Bush, a tą nagrodą jest wspólny z Prezydentem USA 14-dniowy wspinaczkowo-unikowy
      wypad do Iraku!
      - W kategorii Forumowy Ważniak Roku, wygrał z miażdżącą przewagą................
      ZAMEK! Wprawdzie miał On kilku konkurentów lecz odpadli oni w przedbiegach.
      Nagrodę wręczy osobiście Michał Wiśniewski, a nagrodą będzie wspólny występ
      laureata z Czerwonym, na reaktywowanym w tym roku Festiwalu Piosenki
      Żołnierskiej w Kołobrzegu!
      - W kategorii Forumowy Debiutant Roku, zwyciężyła...............................
      EVONKA! Przebojem wdarła się do ekskluzywnego grona łódzkich forumowiczów! W
      pobitym polu zostawiła kilka obiecujących postaci. Nagrodę ufundował niejaki Per
      Pedes, a ową nagrodą jest wspólny obiad w siedzibie fundatora, w dniu
      przyszłorocznej kolędy. Smacznego!
      - W kategorii Forumowy Naiwniak Roku, niekwestionowanym zwycięzcą jest..........
      PAWEŁ STRZAŁKA! Tutaj uzasadnienie wyboru zdaje się być zbędne. Wszyscy śledzący
      lidera wszelkich Forum (forumów, forów?), jakim jest FŁ, wiedzą dlaczego P.S.
      jest akurat w tym miejscu najlepszy. Jakby było Go mało na tymże forum, to niech
      zainteresowani zajrzą na Forum Telewizja, tam utwierdzą się, że wyborcy mieli
      rację. Nagrodę wręczy Renata Beger, a jest nią sporych rozmiarów worek owsa!
      - W kategorii Forumowy Postępowiec Roku, niespodziewane zwycięstwo odniosła.....
      KERIDWEN! Osoba ta, właśnie w roku ubiegłym, poczyniła największe postępy! Jej
      dotychczasowe, jakże lakoniczne posty, w rodzaju: phi, ech, czy uhm, rozbudowała
      do, jak na Nią, niebotycznych wręcz rozmiarów! Proszę sobie wyobrazić, że
      Keridwen potrafi już pisać pełnym zdaniem, a zdarza się, że nawet dwoma
      zdaniami. I to bez żadnych brzydkich wyrazów!!! Nagrodę wręczy Ryszard
      Szurkowski, pospołu z Komendantem Głównym Policji Państwowej, a nagrodą jest
      śliczna czerwona damka wraz ze skierowaniem na przymusowy kurs na Kartę Rowerową.
      - W kategorii Forumowy Oszołom Roku, jak to określiło Jury tegoż konkursu, aby
      ukazać pewien paradoks, o kilka długości wyprzedził rywali..................
      TEUFEL! Jego twarde, niezachwiane poglądy, bezkompromisowość, stanowczość i
      hardość, w pełni przekonują o jak najsłuszniejszym wyborze, tego jasno widzącego
      wszystko Człowieka. Nagrodę wręczy Jerzy Kropiwnicki, a nagrodą jest wspólny
      marsz śladem łódzkich Kościołów. Wycieczka odbędzie się w dniach 17 marca - 29
      maja 2005 roku, a naszym wspaniałym pielgrzymom przygrywać będzie w marszu
      Parafialna Orkiestra Akordeonowo-Skrzypcowa oraz śpiewać będzie Chór Starych
      Teściowych. Miłej wędrówki!
      - Przyznano także kilka Wyróżnień Roku. Jury wprawdzie nie uzasadniło
      szczegółowo, dlaczego faworyzuje właśnie tych Forumowiczów, ale chciało dać
      pewien impuls dla dalszej tfffurczości tychże. Dostrzeżono następujące osoby,
      proponując także dla Nich pewne przydomki. I tak:
      HUBAR - Prezio
      IXTLILTO- Święta Jolanta
      KUUBAA - 07 Zgłoś Się
      DZIAD_BOROWY - Nadszyszkownik
      BOARDS_OF_CANADA - Oszułamek
      LENNON - Styropian
      GREY - Młoda Lewica
      SZPROTA - Anja Ortodox
      OBYWATEL - Kościelny
      HISTERYX - A O Co Chodzi?
      YARRO - Mielonka Z Mielonką Z Mielonką I Z Mielonką
      JASAM - Kawaler
      BLENDA - Smutna 21
      MICHAEL00 - Fakty I Mity
      KIRKA1 - Charakterek
      BARRACUDA7110 - Nieodłącznytowarzysztropicielizabobonistówikościelnychkrętaczy
      ZOE04 - Wielkie Oczy
      STUDI - Profesor Miodek
      OBSERWATOR - Cenzor
      CITOYEN - Prymus
      LELO1977 - Egzorcysta
      GAZ.MUSZTARDOWY - Iperyt
      HM` - Partia Kanapowa
      PER_PEDES - Chamidło
      - Oczywiście daLo się zauważyć o wiele więcej osób, ale na dzisiaj starczy.
      Życzymy wszystkim jeszcze większych osiągnięć w 2005 roku, Laureatom serdecznie
      gratulujemy. Do zobaczenia za rok - Grażynka i Tomek nieśpiesznie opuścili scenę.

Oczywiście wybór jest subiektywny, niedemokratyczny, być może wzbudzjący
      kontrowersje, pewnie nieśmieszny, ale za to JEST W OGÓLE:)
      Ewentualnych urażonych z góry przepraszam.
      • evonka Re: Uwaga! Look Out! Alle Achtung! Gare! Zehirut! 06.01.05, 16:12
        czy ja mogę nie przyjąć nagrody?? obawiam się , że fundator mógłby mi
        powiedzieć: Proszę sobie nie przeszkadzać w spożywaniu, ja sobie będę tu
        komsumował obok. I cóż miałabym za przyjemność z nagrody?
        • Gość: byłylogowany Re: Uwaga! Look Out! Alle Achtung! Gare! Zehirut! IP: *.radogoszcz.arise.pl 06.01.05, 16:25
          Absolutnie wykluczone jest nie przyjęcie nagrody! Wyróżnienie zobowiązuje! A
          przy okazji, może uda Ci się chociaż odrobinę okrzesać tego chamowatego fundatora:)
          Zresztę nie wierzę, że nie nęcą Cię ziemniaczki z fasolką:)
          • evonka Re: Uwaga! Look Out! Alle Achtung! Gare! Zehirut! 06.01.05, 16:35
            skoro tak to pozostaje mi czekać rok do następnej kolędy..
            a jeśli chodzi o ziemniaczki to istotnie nęcą mnie, zwłaszcza pieczone! polecam!
      • pawel-strzalka dostałem worek owsa 06.01.05, 16:20
        i wcale mnie to nie cieszy?
        • Gość: byłylogowany Re: dostałem worek owsa IP: *.radogoszcz.arise.pl 06.01.05, 16:52
          To może chociaż ku..ki w oczach Cię ucieszą?:)
      • szprota Gratulacje 06.01.05, 16:24
        trzeba przyznać, że jak mało kto umiesz lawirować pomiędzy subtelną złośliwością
        a pochlebstwem :)
        a dlaczego P-S jest naiwniakiem? tego jakoś nie kaczam, za co mi wstyd ;(
        • Gość: byłylogowany Re: Gratulacje IP: *.radogoszcz.arise.pl 06.01.05, 17:00
          W takim razie przyznaje sobie nieoficjalny tytuł "Starego
          Wazeliniarsko-Lawirująco-Upierdliwego Trolla".;)
          A co do P.S. to starczy dość regularnie śledzić Jego wpisy. Tam znajduje się
          odpowiedź. Przynajmniej ja mam często wrażenie, że P.S. nie bardzo wie w czym
          uczestniczy:)
          • szprota aha 06.01.05, 17:11
            a w czym uczestniczy...?
            • Gość: byłylogowany Re: aha IP: *.radogoszcz.arise.pl 06.01.05, 17:16
              Nabijasz się ze mnie, prawda?:)
              Chodzi o to, że rzeczony P.S. dość często zabiera głos w dyskusji tak, jakby
              mylił wątki. Bo o Jego absurdalnym humorze oczywiście nie mówię. To inna sprawa.
              • szprota Re: aha 06.01.05, 17:23
                > Nabijasz się ze mnie, prawda?:)
                może trochę kpię
                mylenie wątków jakoś nie rzuciło mi się w oczy, ale ja to nie wiem, ja to z
                rezerwatu jestem... ;)
      • aard Jestem wzruszony do gardłościsku... 06.01.05, 17:02
        Chlip, chlip...
        Więc naprawdę to ja? I to jeszcze MOIM głosem zwyciężywszy? To cudowne! Nie
        posiadam się ze szczęścia!
        Niech wyrazem mej wdzięczności dla wszystkich głosujących na mnie, w tym
        głownie dla siebie, będzie przyjęcie z rozkoszą oferowanej nagrody i
        wykorzystanie jej dla dobra wspinaczkowości i unikalności.
        Tak mi dopomóż Bush!
      • barracuda7110 Re: Uwaga! Look Out! Alle Achtung! Gare! Zehirut! 06.01.05, 20:26
        Wooooow zostałem wyróżniony.
        • keridwen Re: Uwaga! Look Out! Alle Achtung! Gare! Zehirut! 06.01.05, 20:30
          phi*
      • dziad_borowy Hip hip hurra!!!! 06.01.05, 22:28
        To piekny dzien:-)))) Taki tytul:-))) Szkoda, ze Nadszyszkownik Cicho nie dozyl
        tego momentu...
        Dzierżbór hurrra!!!!
      • hm` Re: Uwaga! Look Out! Alle Achtung! Gare! Zehirut! 06.01.05, 23:45
        Na kanapie juz ladnych pare latek.... Na szczescie stac nas na taka lawe, ba to nawet tala lawa, ze sie w stol zamienic umie... (Oszczednosci, nie dostajemy dotacji z budzetu, a zyjemy tylko ze skladek...).. totez moje wyroznienie na godziwym miejscu stanie...w postaci wydruku z tego forum...
        pozdr. hm`
      • zoe04 troche nie rozumiem... jasniej prosze !!! 07.01.05, 02:19
        co masz na mysli piszac "wielkie oczy" i "smutna 21" ??
      • lennon1 Re: Uwaga! Look Out! Alle Achtung! Gare! Zehirut! 07.01.05, 12:36
        Z tym styropianem to przesadziłeś. Owszem należałem do pierwszej Solidarności
        ale potem już nie było mi z nimi po drodze. Mit o wielkiej i pięknej
        Solidarności, dla mnie definitywnie skończył się z nastaniem prezydenta Wałęsy.
      • per_pedes Re: Uwaga! Look Out! Alle Achtung! Gare! Zehirut! 08.01.05, 18:53
        > PER_PEDES - Chamidło

Choć w roku 2004 moja obecność na FŁ była mniej niż sporadyczna (a może własnie
        dlatego), czuję się wyróżiony.
        Oczywiście to wyróżnienie obliguje mnie do częstszego odwiedzania tej wesołej
        gromadki i zabierania głosu.
    • Gość: byłylogowany Jak narazie... IP: *.radogoszcz.arise.pl 06.01.05, 17:10
      ... jestem lekko zaskoczony. Otóż jeszcze żaden z Laureatów nie podziękował ani
      rodzicom, ani żonie, ani dzieciom, nie podziękował wszystkim ludziom i nie
      powiedział BARDZO WZRUSZONY, że kocha cały Świat! Chyba nieudana ta Impreza, a w
      każdym razie nie jest ani trendy, ani cool, ani nawet wporzo!:(
      Noo, ale poczekajmy. Wszak jeszcze parę wystąpień spodziewać się należy, to i
      może znajdzie się ktoś OBYTY. Kto wie, może i zostanę zaszczycony jakimiś
      inwektywami:)
      • szprota Re: Jak narazie... 06.01.05, 17:28
        a bo ja wczoraj widziałam taki jeden film, na którym bohater krzyknął "thank U
        God" i w chwilę potem spadł na niego kontener na śmieci, to ja mam psycholęki
        przed przemowami dziękczynnymi...
      • zamek Ja też jestem zaskoczony, 06.01.05, 21:47
        gdyż, jak wiadomo, odmówiłem startu w kategorii, w której wygrałem. W związku z
        czym mnie tam nie ma, a forumowym ważniakiem został... chyba nikt ;P
        Uprasza się PT Kapitulację, pardon, Kapitułę o zaatropinowanie sobie kropli do
        oczów i korektę wyników ;)
        PS. Eee, pyszczku, na inwektywy to sobie trzeba zasłużyć :)
        • Gość: boards_of_canada Wazniaku IP: *.lodz.mm.pl 06.01.05, 22:23
          Zachowujesz sie jak typowy wazniak ;). Myslisz, ze masz cos tutaj do gadania?
          To nie wybory na posla, ze kandydat musi wyrazac zgode na kandydowanie.
          • zamek Lizusku 06.01.05, 22:48
            pilnuj swojego noska i żeby Ci ktoś portalu nie sprzedał ;P
            • Gość: Też lekarz Ty Zamek od rozporka ! Nie podskakuj!! IP: *.toya.net.pl 06.01.05, 22:51
            • Gość: boards_of_canada cos ty taki wazny? IP: *.lodz.mm.pl 06.01.05, 23:36
              doktorku :P
        • Gość: byłylogowany Re: Ja też jestem zaskoczony, IP: *.radogoszcz.arise.pl 07.01.05, 02:55
          Chyba wiem co Cię boli. W skrytości ducha, mimo głośnych zapewnień o nie
          kandydowaniu do Wyróżnienia, po nocach marzyłeś o tymże. Jedyne co kazało Ci
          zrezygnować z Honorów, to nie dość dla Ciebie wystarczająca Nagroda. Staraj się
          dalej, to może za bieżący rok ktoś bardziej wybitny wręczy Ci Laur, a i treść
          Nagrody będzie bardziej godna Laureata:)
        • szprota No Mistrzu 07.01.05, 17:32
          a gdzie słynny masoński dystans do siebie? :D
          • zamek Mój? 07.01.05, 23:07
            Ależ miewa się znakomicie. Trzymam się z dala od siebie, gdyż mam alergię na
            ważniaków ;P
      • Gość: nona Re: Jak narazie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:30
        Byłylogowany, nie chciałabym, żeby miał tu miejsce w jakiś niedosyt. Więc
        gratuluję wszystkim wyróżnionym i ich rodzinom, dziekuję ich żonom mężom i
        dzieciom. Oraz rodzicom, którzy ich zrobili, dzięki czemu można bardziej kochać
        cały świat.
        BARDZO WZRUSZONA służę również inwektywą, wyczytaną na forum, która do tego
        stopnia mnie zachwyciła, że nie mogłam się doczekać, kiedy bedę mogła ją z
        siebie wypuścić. Nie bierz tego do siebie
        Byłylogowany, TY STRONNICZA BULWO!
    • Gość: dova Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: 194.106.210.* 07.01.05, 02:11
      Były wyraził swoje zaskoczenie, ze zaden z laureatow nie dziekuje ani rodzicom,
      ani ciotkom ani innym, dlatego ja troche z przekory, (bo do laureatow nie
      naleze, a i na forum tylko czasem wpadam) pragne podziekowac Tobie i
      jednoczesnie zglosic pozakonkursowa, prywatna kandydature w Twojej Osobie w
      kategorii Forumowego Poprawiacza Humoru.
      Wyjasniam w wielkim skrocie: na forum wpadam rzadko, ale jesli juz to robie to
      w pierwszej kolejnosci siegam po posty Bylego, wszak nic mi tak nie poprawia
      nastroju jak rewelacyjnie lekko skonstruowane, blyskotliwe, inteligentne,
      samkowicie ironiczne, najczesciej z wnikliwa znajomoscia tematu, a przede
      wszystkim z przepysznie wysublimowanym poczuciem humoru ..... uuuuuch....
      texciki...... "Toz to sztuka niemalze" cyt. za Forumowiczem, nicka nie
      pamietam
      Juz sie pewnie wszyscy forumowicze podusili od tego dymu , tak
      nakadzilam... :/
      Aaaaa, i jak ktos slusznie zauwazyl, zycze Ci w Nowym Roku , aby Ci sie " w
      dupach nie poprzewracało" od takiej ilosci nominacji ;)

Szacuneczek My Master
      :))))))
      • Gość: byłylogowany Re: Forumowy Człowiek roku 2004:) IP: *.radogoszcz.arise.pl 07.01.05, 02:48
        Byłylogowany byłby nieobytym bydlęciem, gdyby nie odpowiedział na taką laurkę.
        Ale w gruncie rzeczy co tu odpowiedzieć? Nie jestem spłonioną panięnką, nie będę
        rżnął skromnisia, ale naprawdę mi trochę głupio. Rzecz jasna cieszę się, że
        komuś błyśnie uśmiech na twarzy, po przebrnięciu przez moje nadto długie posty
        (nie wszystkie!). Miło też spotkać ludzi, którzy mają podobne poczucie humoru. I
        choć jak mowię, trochę się spłoniłem, to jednak nie na tyle, żeby zbyt mocno się
        krygować. Ale również nie urosłem i sodówka też mi raczej nie grozi. Wobec tego
        dziękuję, życzę samych radosnych dni i zaglądaj tu częściej. Pozdrawiam!:)
    • Gość: egzorcysta d. lelo1977 IP: 81.219.126.* 08.01.05, 00:44
      nowy przydomek bardzo mi się podoba
      nie jestem tylko pewien czy pasuje do mnie ,ale
      koledzy od razu nabrali pewnego pozytywnego(dla mnie)
      dystansu

proszę jedynie o nie przenoszenie mnie do sekcji gimnastycznej
      gdyz w tej dziedzinie nie byłem nigdy najlepszy
      obiecuję przy tym że przestanę spiewać
      a juz na pewno zaprzestanę spiewania w wannie

i jesli byłaby taka mozliwosc
      proszę o dodanie jakichs cyferek
      a jesli juz dałoby się to moze bym chociaż to77 sobie dodał

przy czym dziękuję kapitule za wyróznienie
      i ze swymi prosbami bron boze nie chciałbym byc nachalnym
    • p8 * 08.01.05, 04:01
      czytam ten chłam - wytykacie sobie jakieś bzdury, kłócicie się o jakieś pierdoły
      a zadowolony byłyzalogowany brandzluje się za firanką i z poczuciem spełnienia
      ociera z błogością zroszone potem czoło.

aż żałuję że w ubiegłym roku tylko przeglądałem to forum. może wygrałbym cały
      wielobój i nie mielibyście dylematów natury moralnej?? starać się w tym roku???

pzdr

Bozia
      • evonka Re: * 08.01.05, 09:58
        Były, "bryndzlujesz się za firanką"? strasznie mi sie spodobało to
        określenie... to "za firanką" jest urocze....
        p8, pozostaje Ci czytać jedynie ambitną literaturę, Manna polecam - w sam raz
        na pochmurne pseudo-zimowe wieczory...
        • Gość: byłylogowany Re: * IP: *.radogoszcz.arise.pl 08.01.05, 10:06
          Evonko, przed chwilką "ustosunkowałem się" do stękania p8 w odrębnym wątku:)
          • p8 gdzie? n/t 10.01.05, 02:13

• p8 już znalazłem n/t 10.01.05, 02:35
      • szprota Panie Boziu 09.01.05, 19:44
        nadmieniłeś: a zadowolony byłyzalogowany brandzluje się za firanką
        a co złego jest w brandzlowaniu się, nawet jeśli lewą ręką?
        • p8 Re: Panie Boziu 10.01.05, 02:01
          to tylko przenośnia, chodzi o mentalny onanizm uprawiany z lubością przez to
          byłezalogowane coś:)

pzdr

Bozia
          • aard Hmm... 10.01.05, 17:26
            Nawet po TOBIE się tego nie spodziewałem.
            Cóż, widać ludzie się zmieniają.
            Bez pozdrowień,
            aA
            Rd
            • zamek No i widzisz Fratrze... 10.01.05, 17:49
              ...w danej bądź sytuacji będziesz miał pełne prawo nie pozdrowić także i mnie,
              jako że na temat plecenia_co_ślina_na_klawiaturę_przyniesie byłegologowanego mam
              zdanie do Bozi dość podobne. Może tylko nie wyraziłbym go tak dosadnie, a z
              innej strony ot po prostu żal mi czasu na jego wyrażanie...
              Pozdrawiam :)
              • Gość: boards_of_canada Re: No i widzisz Fratrze... IP: *.lodz.mm.pl 10.01.05, 18:08
                Bo jedynie zamkowe poczucie(?) humoru jest dozwolone jako inteligentne i takie,
                ktore uchodzi. Nic to, ze imc Zamek nie popelnil ani jednego postu chocby o
                zblizonym poziomie dowcipnosci do bylegologowanego.

oczywiscie zartuje ;)
            • p8 Re: Hmm... 10.01.05, 21:24
              schowajże więc swój foch głęboko w kieszeń przemądrzały grząsiu. pozdrawiaj
              tylko tych którzy zgadzają się z tobą. na szczęście mnie nie ma w tej grupie,
              więc niepozdrawiająco pozdrawiam.

pzdr

Bozia
              • aard Hehe, faktycznie :-) 11.01.05, 17:31
                Dzierżbór grząsiu! (copyrajt baj Ślunskie Kliuski Bobrowe)
                • p8 Re: Hehe, faktycznie :-) 11.01.05, 18:36
                  no to teraz żeś piaardnął ironicznie:)
          • szprota Re: Panie Boziu 10.01.05, 23:11
            wiem, że to była przenośnia :)
            [tak, wiem, nie wyglądam na taką, co miewa świadomość]
            niemniej ponawiam pytanie: co w tym złego?
            • p8 Re: Panie Boziu 11.01.05, 00:29
              złe jest to, że dajecie się wodzić za nos. chociaż może to lubicie.

pzdr

Bozia
              • dziad_borowy To ciekawa koncepcja /nołnoł 11.01.05, 00:35
              • szprota Re: Panie Boziu 11.01.05, 00:40
                a co to ma wspólnego z domniemanym onanizmem, choćby i mentalnym?
                • p8 Re: Panie Boziu 11.01.05, 02:24
                  to że gość bawi się świetnie, rzekłbym nawet pysznie. a jego sposób bycia na
                  forum i to co pisze jest z mojego punktu widzenia mentalnym onanizmem, czyli
                  wciskaniem teoryjek, przypieprzaniem się do osób z którymi /na forum/ ma na
                  pieńku, całe frazesiarstwo oraz próby szyderstwa. a to że rzadko tu teraz pisuję
                  nie oznacza że nie wiem co tu się dzieje. poza tym takich byłych zalogowanych
                  przeżyłem na tymże forum parunastu, więc przeżyję i tego jednego, tym bardziej
                  że wcale nie jest tak oryginalny jakby się mogło wydawać.

pzdr

Bozia
                  • Gość: byłylogowany Re: Panie Boziu IP: *.radogoszcz.arise.pl 11.01.05, 10:12
                    Szanowny Nadęty Pyszałku. Zdaje się, że cały Twój problem polega na tym, żeś
                    wypadł z obiegu. Mniejsza o to, czy stało się tak na Twoje własne życzenie, czy
                    może ludzie, a przynajmniej spore ich grono, przejrzało Cię na wskroś. Twoje
                    "rzadkiej" (nomen omen) urody posty, wystawiają Ci raczej marne świadectwo.
                    Gorączkowe podpieranie się cytatami, zwykłe grubiaństwo, niewyszukany język, to
                    marnej klasy atuty. Zaproponuj coś ciekawego, jakiś frapujący jeden i drugi
                    temat, powal na kolana wszystkich. Jeśli potrafisz. Bo jak narazie, to poprostu
                    szczekasz, płynie Ci z gęby piana, jesteś najnormalniej śmieszny. Guzik Ci do
                    tego z kim i o co mam na pieńku, nikt Cię zdaje się nie powołał na arbitra w
                    jakiejkolwiek sprawie. Zarzucając mi cały szereg niecnych pobudek, prezentujesz
                    hipokryzję w czystej postaci. Ja z Tobą zwady nie szukałem i nie zamierzam tego
                    robić. Ulżyj sobie i zejdź ze mnie. Raczej błyśnij intelektem, zasyp forum
                    WŁASNYMI złotymi myślami, rozruszaj uczestników FŁ. Może faktycznie są tu tacy,
                    którzy wprost nie mogą się tego doczekać. W innym razie Twoje przekonanie o
                    przeżyciu kolejnego "nawiedzonego" spali na panewce. Bo tak się składa, że życie
                    nie znosi próżni. Chociaż ja akurat przypuszczam, że forum z Tobą w roli osoby
                    wiodącej, nie będzie zbytnio zajmujące, Szanowna Wyrocznio. Na zakończenie
                    powiem Ci, że musi z Ciebie być okropnie zgorzkniały starzec w młodej powłoce.
                    Nawet trochę mi Cię żal.
                    • aard Cóż, chciałbym umieć tak ładnie brzydko pisać 11.01.05, 17:33
                      jak Byłylogowany.
                      Podpisuję się pod jego powyższym postem.
                    • p8 Re: Panie Boziu 11.01.05, 18:56
                      gościu, takich napompowanych mądralińskich widziałem już wielu, kilku na tym
                      forum. pompatyzm twojej wypowiedzi równa się zaś tylko jej naiwności. chciałbyś
                      błyszczeć, prowokować, ale tu się pojawił taki drań co sprowokował ciebie, bo
                      napisał ci bez ogródek co myśli o tobie, a ciebie to najzwyczajniej zabolało. a
                      dowodem tego jest ta odezwa pisana płomiennymi słowy. ponadto zasuwasz mnie
                      tutaj standardowe gadki, frazesy i oklepane apele zakończone morałem. brakuje
                      jeszcze tego abyś się popłakał. nawet troche ci mnie żal. niesamowite. zbytek
                      łaski. mnie ciebie nie jest żal ani trochę. moje zdanie o twojej osobie znasz, a
                      jeśli chcesz mnie sprowokować wymyśl coś nowego, ale nie powielaj schematów.
                      wszelkie aluzje i wycieczki osobiste z twojej strony mam zasadniczo gdzieś, nie
                      jesteś w stanie mnie obrazić:).
                      • Gość: byłylogowany Re: Panie Boziu IP: *.radogoszcz.arise.pl 11.01.05, 20:11
                        Hehehe. Zabolało mnie:) Dobre.
                        Chłoptasiu, za cieniutki w uszach jesteś. Taki zwykły typowy prostaczek. A do
                        tego kwilący, niczym skrzywdzone dziecko. Tak by się chciało chodzić w nimbie,
                        chciałoby się brylować, a tu masz... nie wychodzi. Ty rzeczywiście możesz mieć
                        gdzieś mnie i to co piszę. Możesz oczywiście uważać, że popełniam same gnioty.
                        Tylko co Cię w takim razie zmusza do oceny tych pierdół? Masz mnie gdzieś, a
                        jednak z wypiekami śledzisz co tu się z mojej strony ukaże. Zadziwiasz mnie:)
                        I skąd do twojej łepetyny przyszło, że miałbym ochotę Cię obrazić? Myślisz, że
                        nie mam ciekawszych zajęć?! Poza tym Ciebie się nie da zelżyć, bo przy
                        najmniejszym dotknięciu wrzeszczysz jak rozkapryszony smarkacz:) Tak więc nie
                        męcz się już, bo tak zalejesz łezkami klawiaturę, że mamusia ponownie będzie
                        narażona na wydatek. W dalszym ciągu jest mi Cię żal:))
                        • dziad_borowy Tyle tu bólu, że i mnie poraziło /nołnoł 11.01.05, 20:23
                        • p8 Re: Panie Boziu 11.01.05, 20:33
                          (sarkastyczne) ha ha ha :)

• szprota Re: Panie Boziu 11.01.05, 11:42
                    podsumujmy fakty:
                    dajemy się wodzić za nos byłemu, bo to lubimy.
                    były nas wodzi za nos i przy okazji łechce własną próżność, bo to lubi.
                    istotnie, nie może być gorzej.
                    • p8 Re: Panie Boziu 11.01.05, 18:57
                      a ty słonko, filozofuj sobie dalej
                      • szprota kurde 12.01.05, 00:54
                        a wydawałoby się, że niegłupi facet :/
                        • p8 Re: kurde 12.01.05, 02:51
                          no, i kobita też się wydawała niegłupia.
                        • aard Pozory mylą 13.01.05, 16:56
                          szprota napisała:

> a wydawałoby się, że niegłupi facet :/
                          • p8 fuuu, znowu piaard 13.01.05, 18:51
                            jak masz coś do powiedzenia to to wyduś raz a porządnie. a jak cię na takie coś
                            nie stać, to chociaż nie plumkaj pod nosem. bo jak na razie to tylko fuuu,
                            piaard ale powietrze psujesz.

pzdr

Bozia
                    • astranageriel [Prv] Szprota 12.01.05, 08:42
                      szprota napisała:
                      > dajemy się wodzić za nos byłemu, bo to lubimy.
                      > były nas wodzi za nos i przy okazji łechce własną próżność, bo to lubi.
                      > istotnie, nie może być gorzej.

jesli kto lubi dawac sie wodzic za nos, to jest masochista :)
                      o czym mniejsza, bo teraz fajne notabene:

nie wiedzialem, że sadysta musi byc "plci przeciwnej" masochiście (por.:
                      www.slownik-online.pl/kopalinski/BC58CD951EC2B6E4C12565DA004D285C.php )
                      gdyby to mozna bylo przeniesc w sfere masochizmu mentalnego, to gdybys np. Ty
                      lubila byc zwodzona przez bylogowanego, to bys byla wporzo zboczona, ale gdyby
                      zwodzony chcial byc np. Aard, noo, to bylby zboczony w zboczony sposób :)

---------
                      ale tak po prawdzie, p8 napisał "MOŻE to lubicie".
                      • szprota good point 12.01.05, 13:56
                        niemniej pozostaję przy opinii, że zboczenie niczym złym jest
                        • astranageriel good for you 12.01.05, 14:01
                          ale o tym, co jest złe a co nie jest, decyduje większość. z czego cieszą się
                          zboczeńcy użyteczni społecznie, a nie cieszą zboczeńcy społecznie nieużyteczni.
                          • p8 really? 12.01.05, 17:03
                            dlaczego większość ma decydować o tym co jest dobre a co złe?? jednostka zerem??
                            już to gdzieś słyszałem:), mój wybór jest prosty - "nie chcę być kamieniem w
                            kupie kamieni", a specjalnie dla szproty już tłumaczę (nie żebym był złośliwy,
                            ale lubi ona szukanie dziury w całym:)) że także tylko przenośnia. chodzi mniej
                            więcej o to, że nie chcę dostosowywać się do reguł które z mojego punktu
                            widzenia są puste, a napewno nie dostosuję się do tzw.poprawności forumowej
                            która ogranicza swobodną wymianę poglądów. grzeczny nigdy nie byłem i nie bedę.
                            grzeczni ludzie mają nudne życie.

pzdr

Bozia
                            • szprota widzisz pan 14.01.05, 02:23
                              napisałbyś tak od razu i niczego bym się nie czepiała (a dziury nie szukam, bo
                              mam ;p)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka