avatary 04.01.05, 00:03 szkoda Łosia. taki Łoś to był ktoś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota łoś kiedyś ugryzł moją matkę 04.01.05, 01:24 albo wiostrę, już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: łoś kiedyś ugryzł moją matkę 04.01.05, 01:32 [wiostra to siostra liczona w wiorstach. długowieczna była] Odpowiedz Link Zgłoś
avatary ten spod Łowicza ? co wpadł pod furmanę ? 04.01.05, 01:46 kąsliwy taki? no to może wpadł, bo go dręczyło sumienie i nie mógł się skupić na Łosia losie. poczciwy. do nieba vize dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota nie wiem, czy ten 04.01.05, 01:56 ale w imieniu wszystkich sióstr i matek pokąsanych przez łosi uważam, ze sięgnęła go kara. Odpowiedz Link Zgłoś
koslinmann Re: łoś kiedyś ugryzł moją matkę 04.01.05, 06:58 szprota napisała: > [wiostra to siostra liczona w wiorstach. długowieczna była] To nawet niezłe było ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moostank jako najbliższa rodzina... 04.01.05, 01:44 ... jestem gotów przyjmować kondolencje. to był fajny facet, pamiętam te wspólne wypady na klępy i młodą trawkę. nic mi nie zwróci tej mgły o poranku na bagnach gdy ryczeliśmy jak ranne wilki do księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Awięc 04.01.05, 01:48 mojenajszczerszekondolencje. Łączę się itakdalej... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a na jego łopatach siadywała wiewiórka 04.01.05, 02:01 i ryczała nieadekwatne przekleństwa o braku bunkrów, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
moostank Re: a miałeś buty do golfa? 04.01.05, 02:01 a jak je miałem założyć na te moje wielkie racice do chodzenia po bagnach jak ja tylko po bagnach chodzić potrafię?... Odpowiedz Link Zgłoś
avatary tak mnie tknęło, że on pewnie Bzurę nieraz wpław 04.01.05, 01:52 a skoro Bzurę to może meldunki nosił i insrukcje jak Niemca skutecznie bić. Spiżowy Pomnik z tych 200 tys PLN zabudżetowanych na 2005 mu odlać, albo choć tablicę w podszyt wmurować. Rodzinę ZUS niech odnajdzie i zapomogą losowa obdaruje. Takie dobre prawo i obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
moostank Re: tak mnie tknęło, że on pewnie Bzurę nieraz wp 04.01.05, 02:09 mogę pomóc w szukaniu ale to będzie problem bo znam tylko psełdonimy. wszyscy byliśmy w ruchu oporu, jedni w ŁAK inniw ŁAL ale wszyscy bronilśmy Łośczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota eeee 04.01.05, 02:12 nasz specjalistycznie wyszkolone Kotmando skopie wam lusterka tak, że nie będą wiedziały, którą stroną odbijać Odpowiedz Link Zgłoś
moostank Re: eeee 04.01.05, 02:28 ty rewizjonistyczny śledziu z okolic Bremerhaven, poznaję cię! wynaradawiałeś pklskim karpiom narybek w Bzurze wtedy nie mogłem ale teraz cię znajdę i zniszczę. ku chwale Łośczyzny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ho ho 04.01.05, 02:32 wreszcie facet z ikrą ni! szczyć nijak na mnie nie da się, bo mnie generalnie wszystko rypka. Do-tarło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR NA KTÓREJ DRODZE ???!!! IP: *.toya.net.pl 04.01.05, 10:55 SZANOWNA REDAKCJO ! COŻ ZA RZETELNA INFORMACJA. Z ART WYNIKA, ŻE DO ŁOWICZA PROWADZI TYLKO JEDNA DROGA (!). A PRZYPADKIEM JEŻDŻĘ TAMTĘDY I MIŁO BY BYŁO DOWIEDZIEĆ SIĘ GDZIE MIAŁO MIEJSCE ZDARZENIE. "OKOLICE ŁOWICZA" BYŁOBY DOBRZE GDYBY CHODZIŁO O 50-OS WIEŚ. RZENUJĄCE. Odpowiedz Link Zgłoś
avatary jedynej w Łosiowych rękach pozostającej 04.01.05, 12:19 to przecież jasne. inne są przez wrogów Łosi zaanektowane Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ja myślę, że to w ramach rzenowania 04.01.05, 12:52 nie wiem, co prawda, co to takiego, ale kojarzy mi się z rznięciem drzew i ustawianiem z nich blokad. Odpowiedz Link Zgłoś