Gość: Pytanie IP: *.4web.pl 05.01.05, 00:20 Czy wy macie jeszcze te żółte książeczki zdrowia studenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka Re: Pytanie do studentów UŁ 05.01.05, 07:04 studenci nie są zdrowi wiec nie mają ksiażeczek zdrowia :) <nie mamy> Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Pytanie do studentów UŁ 05.01.05, 10:52 a co to jest w ogóle? ja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Re: Pytanie do studentów UŁ IP: *.4web.pl 05.01.05, 13:23 No własnie ja też nie mam...Kiedyś takie były, a jak po przerwie chciałem, podstęplować , to mi baba w dziekanacie rzekła, że to już nie ważne i nie ma tych książeczek po "refomie zdrowia":P...I stąd moje pytanie-----> z czym w ogóle chodzicie do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Pytanie do studentów UŁ IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 05.01.05, 18:02 z dowodem. i zaswiadczeniem o ubezpieczeniu z zusu. podpisujesz papier ze decdujesz sie na takiego a takiego lekarza, pielęgnirakę i w przpyadku kobiet w ciąży położna. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Re: Pytanie do studentów UŁ IP: *.4web.pl 05.01.05, 18:26 Heh, ale u mnie to uczelnia wysyła dokumenty o ubezpieczenie, także generalnie to jedyne, wg czego mogę swiadczyc, że mam ubezpieczenie to legitka studencka ze stemplem...mętne to jakieś ----no w końcu każdemu studentowi uczelnia płaci ubezpieczenie zdrowotne, tylko przeciez na to żadnego potwierdzenia nie ma dla studenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Re: Pytanie do studentów UŁ IP: *.4web.pl 05.01.05, 18:33 Tzn. lekarza tojuż wybrałem i podpisałem kiedyś, ale teraz wreszcie go chcę odowiedzić i tak się kapnąłem, że włściwie, jak te ksiązeczki już nieważne, to ja oprócz legitymacji studenckiej nie mam żadnego dokumentu o ubezpieczeniu;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Pytanie do studentów UŁ IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 05.01.05, 23:54 pójdź z dowodem tożsamosci i wyciągnij karte. jak nie beda chcieli wyciagnąć to sie dowiedz o dokumenty... Odpowiedz Link Zgłoś