Dodaj do ulubionych

Pytanie do studentów UŁ

IP: *.4web.pl 05.01.05, 00:20
Czy wy macie jeszcze te żółte książeczki zdrowia studenta?
Obserwuj wątek
    • Gość: żwirko mamy zielone IP: 62.233.185.* 05.01.05, 01:26
      ale reszta taka sama
    • pawel-strzalka Re: Pytanie do studentów UŁ 05.01.05, 07:04
      studenci nie są zdrowi wiec nie mają ksiażeczek zdrowia :) <nie mamy>
    • fleurette Re: Pytanie do studentów UŁ 05.01.05, 10:52

a co to jest w ogóle? ja nie mam.
      • Gość: Pytanie Re: Pytanie do studentów UŁ IP: *.4web.pl 05.01.05, 13:23
        No własnie ja też nie mam...Kiedyś takie były, a jak po przerwie chciałem,
        podstęplować , to mi baba w dziekanacie rzekła, że to już nie ważne i nie ma
        tych książeczek po "refomie zdrowia":P...I stąd moje pytanie-----> z czym w
        ogóle chodzicie do lekarza?
        • Gość: fleurette Re: Pytanie do studentów UŁ IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 05.01.05, 18:02
          z dowodem. i zaswiadczeniem o ubezpieczeniu z zusu. podpisujesz papier ze decdujesz sie na takiego a takiego lekarza, pielęgnirakę i w przpyadku kobiet w ciąży położna. i tyle.
          • Gość: Pytanie Re: Pytanie do studentów UŁ IP: *.4web.pl 05.01.05, 18:26
            Heh, ale u mnie to uczelnia wysyła dokumenty o ubezpieczenie, także generalnie
            to jedyne, wg czego mogę swiadczyc, że mam ubezpieczenie to legitka studencka
            ze stemplem...mętne to jakieś ----no w końcu każdemu studentowi uczelnia płaci
            ubezpieczenie zdrowotne, tylko przeciez na to żadnego potwierdzenia nie ma dla
            studenta...
            • Gość: Pytanie Re: Pytanie do studentów UŁ IP: *.4web.pl 05.01.05, 18:33
              Tzn. lekarza tojuż wybrałem i podpisałem kiedyś, ale teraz wreszcie go chcę
              odowiedzić i tak się kapnąłem, że włściwie, jak te ksiązeczki już nieważne, to
              ja oprócz legitymacji studenckiej nie mam żadnego dokumentu o ubezpieczeniu;/
              • Gość: fleurette Re: Pytanie do studentów UŁ IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 05.01.05, 23:54
                pójdź z dowodem tożsamosci i wyciągnij karte. jak nie beda chcieli wyciagnąć to sie dowiedz o dokumenty...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka