Dodaj do ulubionych

rowerowe trasy?

09.01.05, 21:13
Poważnie przymierzam się do letniej wyprawy szlakiem eSki.
Podaje namiary sieradz6.republika.pl/ w menu Sieradz, pozycja eSka.

Szukam więcej informacji, co, gdzie i w ogóle. Może ktoś podzieli się
wrażeniami. A może inne sprawdzone propozycje tras?
Obserwuj wątek
    • sbi Re: rowerowe trasy? 09.01.05, 22:22
      Coś się ta strona niechce otwierać, jeśli to twoja strona to popraw bo są tam lokalne linki
      • hajdana Re: rowerowe trasy? 10.01.05, 19:28
        Chyba mnie przeceniasz, ja tylko skopiowałam link do fajnej stronki, która mnie
        natchnęła :) Zaglądałam ostanio w niedzielę, tam była fajna mapka szlaku i po
        godzinie jej nie było? Jakieś fatum, co mi się coś spodoba, to bach znika...
        • sbi Re: rowerowe trasy? 10.01.05, 19:45
          > Chyba mnie przeceniasz, ja tylko skopiowałam link do fajnej stronki, która
          > mnie natchnęła :) Zaglądałam ostanio w niedzielę, tam była fajna mapka szlaku
          > i po godzinie jej nie było? Jakieś fatum, co mi się coś spodoba, to bach
          > znika...

To nie tak :), chyba weszłaś tam z jakiejś wyszukiwarki, bo link
          sieradz6.republika.pl/ daje w efekcie pustą stronę (sprawdzałem to w IE i Operze). A niestety nie działa bo na stronie są odwołania lokalne (jest to błąd autora), aby zobaczyć to co Ty trzeba by wpisać taki link
          sieradz6.republika.pl/menu.html
    • camil.bmx Re: rowerowe trasy? 09.01.05, 22:28
      no ja lubie bardziej extremalne doznania. na przykład jazda po lasach w Rudzie
      (na żwirowni). tam jest naprawde całkiem niezły teren (zjazdy, podjazdy,
      piasek, pniaki, korzenie) gorąco polecam
      a co do lokalnych tras: warto wybrać się do Strońska i okolic. 1. dość
      pagórkowaty teren, więc w jedą stronę trzeba się pomęczyć a w drugą do 60km/h
      2. jest tam jakiś zabytkowy kościół i dużo poniemieckich bunkrów
      całej eSki jeszce nie miałem okazji przejechać. bardzo fajna wycieczka jest
      także nad Jeziorsko. ok 70km w obie strony no i jest dojazd mało ruchliwą trasą
      to na tyle ;)
      • ebusia_fam_fatal Re: rowerowe trasy? 01.02.05, 12:56
        byłam w Stronsku na rowerku! byłam, widzialam kosciolek, podobno chojne widac,
        ale ja nei widzialam:) bylam na cmentarzu i zjechalam z kumplem nad rzeke..
        przepieknie tam jest. i trasa fajna:)polecam! i siebie polecam na przejazdzki
        rowerkiem:)
    • cree3 Sieradzka eSka 10.01.05, 18:21
      Jeżeli szukasz informacji o tej trasie rowerowej to polecam stronę Starostwa Powiatowegom w Sieradzu www.powiat.sieradz.net wybierz zakładkę "Turystyka", potem "Szlak rowerowy Sieradzka eSka" i masz w wersji elektronicznej mapę szlaku a nawet dość obszerny przewodnik po powiecie. W starostwie chyba można dostać go w wersji papierowej, ale pewnie już nie za darmochę...
      • hajdana Re: Sieradzka eSka 10.01.05, 19:30
        o dzięki, wydrukuję sobie, tak na wszelki wypadek...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka