Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST PEPE?!!!

30.08.01, 17:01
od kilku dni nie ma pepe!
Po wczorajszym zaginięciu mojego postu oraz gwałtownym uaktywnieniu się
Redakcji zaczynam mieć pewne podejżenia.
Co tam, walę prosto z mostu:
REDAKCJO, ODDAJ NAM PEPE!!!
Macie swoją gazetę, swoje forum, swój gmach, swoich czytelników i wielbicieli!
Nie musicie mieć wszystkiego! Oddajcie pepe! On jest nasz!!!
Obserwuj wątek
    • .pepe. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 30.08.01, 17:03
      ochh... dzięki kropka, Twój głos oswobodził mnie z gazetowej niewoli! Wróciłem!
      Dozgonnie wdzięczny-
      pepe
      • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 30.08.01, 17:48
        Wydawało mi sie, że to rycerze oswabadzali księżniczki, a nie odwrotnie. Ale
        widać coś mi się porypało.
        Miło Cię znów czytać. Zaraz przelecę po forum!
        • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 31.08.01, 21:03
          Nie umiem obsługiwac skrzynki pocztowej HuBar mnie poinstruował i założyłam.
          I mam. Nawet dostałam dwie wiadomości, ale wysłałam chyba z 5 takich samych i
          do tego nie wiem gdzie.
          Nie śmiej się, bo w pracy mam dwie ikonki: jedną do przyjmowania, drugą do
          wysyłania. I gra. A tutaj, ani ikonki, ani nic nie piszą, ani wogóle nic.
          A najgorsze, że HuBar się ze mnie śmieje. Więc tak po cichutku, jakbyś mógł
          jaka drobną instrukcyjkę...dobrze?
          dozgonnie wdzięczne pozdrowienia
          • .pepe. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 01.09.01, 11:31
            kropka. napisał(a):

> Nie umiem obsługiwac skrzynki pocztowej HuBar mnie poinstruował i założyłam.
            > I mam. Nawet dostałam dwie wiadomości, ale wysłałam chyba z 5 takich samych i
            > do tego nie wiem gdzie.
            > Nie śmiej się, bo w pracy mam dwie ikonki: jedną do przyjmowania, drugą do
            > wysyłania. I gra. A tutaj, ani ikonki, ani nic nie piszą, ani wogóle nic.
            > A najgorsze, że HuBar się ze mnie śmieje. Więc tak po cichutku, jakbyś mógł
            > jaka drobną instrukcyjkę...dobrze?
            > dozgonnie wdzięczne pozdrowienia

:)
            Nie korzystam z tego konta, bo mam 7 innych, ale:
            po zalogowaniu się wchodzisz do skrzynki i nie musisz nic odbierać, bo będą już
            tam wszystkie wiadomości, które dostałaś od ostatniej wizyty. Co jakiś czas
            możesz kliknąć przycisk "odśwież" w przeglądarce, wtedy Twoja skrzynka będzie się
            uaktualniać, czyli pojawią się nowe wiadomości (jeżeli ktoś je wysłał).
            Jeżeli chcesz napisać nową wiadomość, to:
            1. klikasz na "utwórz nową wiadomość"
            2. musisz wpisać adres odbiorcy w polu "Do:" (np. hubar@poczta.gazeta.pl)
            3. możesz ale nie musisz wpisać tytuł wiadomości w polu "tytuł"
            4. wpisujesz tekst wiadomości
            5. klikasz przysick "wyślij" na samym końcu
            6. po chwili powinnaś zostać przerzucona z powrotem do strony głównej "e-mail",
            na górze pojawi się tekst "Wysłano"

Jak coś nie tak, to pytaj, dzisiaj mam czas i będę na forum albo na czacie (do
            meczu, czyli 17.30)

Na następnej lekcji nauczymy się pracować z książką adresową i utworzymy nowy
            folder, do którego będziemy przenosić wysłane wiadomości. :)
            pozdr.
            • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 01.09.01, 13:30
              :-)))) Dzięki. Będę próbować. Mam nadzieję, że nie wszystko pójdzie Panu Bogu w
              okno, jak dotąd.
              pozdrowienia
              • Gość: kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 14:36
                PEPE RATUJ!
                Zaraz mnie szlag jasny trafi a komputer wyląduje za oknem (3 pietro)
                W ogóle mu sie dzisiaj robic nie chce! Chodzi jak pijany ślimak!
                Sprawdź, proszę, może to zazdrosny HuBar trzyma kabelki, bo boi się, że zabiorę
                mu 10-ty tysiąc! Już dobra, poczekam na 20 tys., tylko niech puści moje
                kabelki!!! Nawet odpowiedzi mi się nie chcą otwierać, a już wątku za diabli!!!
                Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • .pepe. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 04.09.01, 15:28
                  Hubar, puść te kabelki!!!

Łącza są zapchane, kropeczko, przykro mi, zbyt dużo osób naraz korzysta z
                  internetu. Proponuję zjeść coś, napić się herbatki i wrócić za dwie godzinki.
                  Może będzie lepiej...
                  • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 04.09.01, 15:32
                    Dobra, wypije podwójną herbatę. Ale i tak jestem pewna, że to HuBar zapycha.
                    pozdrawiam
                    • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 06.09.01, 02:02
                      To poproszę o dalsze instrukcje, co zrobić z otrzymaną korespondencją, bo mi
                      się skrzynka przelewa od liścików HuBara, a nie chciałabym ich stracić - takie
                      miłe.....
                      Czy jest możliwość wstawienia w pasek na samej górze (plik, edycja, widok...) -
                      narzędzi? konkretnie chodzi mi o słownik. U mnie kończy się na "pomoc", ale to
                      jakaś pomyłka, bo żadnej pomocy nie udziela.
                      Dozgonnie wdzięczna
                      • .pepe. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 06.09.01, 21:18
                        kropka. napisał(a):

> To poproszę o dalsze instrukcje, co zrobić z otrzymaną korespondencją, bo mi
                        > się skrzynka przelewa od liścików HuBara, a nie chciałabym ich stracić -
                        takie
                        > miłe.....
                        > Czy jest możliwość wstawienia w pasek na samej górze (plik, edycja,
                        widok...) -
                        >
                        > narzędzi? konkretnie chodzi mi o słownik. U mnie kończy się na "pomoc", ale
                        to
                        > jakaś pomyłka, bo żadnej pomocy nie udziela.
                        > Dozgonnie wdzięczna

Hubar to nieźle musi zasuwać, skoro skrzynka Ci się przepełniła, kropka. 20 mb
                        to chyba z 1000 stron A4! :)))
                        Ładnie, ładnie...
                        W celu poprawienia czytelności albo wygody możesz założyc nowy folder, do
                        którego przerzucisz stare (przeczytane lub przeczytane wystarczającą ilość razy
                        wiadomości).
                        1. Na głównej stronie Twojej skrzynki na dole kliknij "Zarządzanie folderami".
                        2. Znowu na dole, w polu "Dodaj nowy folder" wpisz nazwę (jaką chcesz, np.
                        przeczytane albo stare albo kosz)
                        3. Kliknij na czerwony przycisk pt. "zatwierdź zmiany"
                        4. Łoł! na górze, tuż pod "Twoja skrzynka" pojawił się folder o nazwie, którą
                        wpisałaś powyżej... hmm, czyżby zbieg okoliczności? Otóż nie! Założyłaś nowy
                        folder!
                        5. Kliknij teraz na wspomniany i zauważony napis "Twoja skrzynka"
                        6. No, jesteśmy z powrotem... uff!
                        7. Te wiadomości, których tymczasowo chcesz się pozbyć (nie na
                        zawsze!), "odchacz" klikając w mały biały kwadracik z lewej strony.
                        8. Poniżej, w polu "Przenieś listy do folderu:" (teraz jest napis "Twoja
                        skrzynka") ustaw nazwę utworzonego folderu (kliknij na strzałkę ▼ i potem
                        na nazwę Twojego folderu)
                        9. Jeżeli już w polu "Przenieś listy do folderu:" będzie nazwa Twego folderu
                        kliknij "ok" tuż obok, z prawej strony.

10. Jak już będziesz chciała coś usunąć to po wykonaniu punktu 7. kliknij na
                        czerony napis "usuń" tuż pod spisem wiadomości.

Co do słownika, to chyba nie da rady. Wszystko, co możesz z niego wydusić,
                        zobaczysz klikając PRAWYM przyciskiem na pasek eksploratora (tam, gdzie wstecz,
                        dalej, itp) i później LEWYM na "Dostosuj". W lewym okienku masz listę
                        dostępnych przycisków. Mówimy o przeglądarce Internet Explorer, bo, jak mi się
                        zdaje, z niego właśnie korzystasz.
                        Wogóle, to po co komu słownik?
                        Powodzenia, będę na forum jutro rano więc jakby coś to nie będziesz musiała
                        czekać tak długo jak dziś.
                        pozdrowionka
                        • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 07.09.01, 15:30
                          O rany, ale mi dałeś! Jak dostaniesz, nie daj Boże jakimś kamyczkiem na ulicy,
                          to znaczy, że mi sie porąbało i nie to nacisnęłam, co trzeba.
                          Ide do skrzynki. Dzieki
                          • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 18.09.01, 14:20
                            Dlaczego zrobiły mi się 3 wątki o sabacie? Wysłałam tylko jeden!!!!
                            Czary jakieś???????
                            Znów coś nacisnęłam nie tak?
                            POMOCYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!
                            • .pepe. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 18.09.01, 15:16
                              ty piszesz o sabatach i mnie się o czary pytasz?!
                              Wygląda na to, że magia serwera jest silniejsza od twojej. To mogła być twoja
                              wina, jeżeli kilkakrotnie, z niecierpliwości naciskałaś "odśwież" w
                              przeglądarce tuż po wysłaniu wiadomości. Ale nie martw się, każdemu to się
                              zdarza, jeżeli serwer jest zapchany i nie wiadomo, czy post poszedł.
                              pozdr.
                              • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 18.09.01, 17:34
                                A widzisz go, gada! Tak mogło być.
                                Popatrz, jaki przydatny watek sie zrobił! (dla mnie oczywiście)
                                do zobaczenia
    • hubar Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 15.10.01, 15:47
      Hurrrrrrraaaaa
      pojawił się wreszcie!!! po tak długim oczekiwaniu i nieobecności pojawił się
      wreszcie PEPE!!!

pozdrowy
      • .pepe. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 15.10.01, 15:50
        HuBar daj już spokój, bo się zawstydzę i pierzchnę :)))
        • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 15.10.01, 19:43
          HuBar bywa, pepe bywa.
          Ale żeście sie obaj spotkali na forum - to święto!!!
          Trzeba będzie opić!
          cmok cmok dla obu
          • hubar Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 15.10.01, 20:10
            Ja właśnie opijam!! w WSHE! dlatego też jestem tak długo i nie mogę wejść na
            czata! Skoro tak to wracajcie z czata i do roboty na FORUM!!!

pozdrowy
            • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 15.10.01, 22:00
              pepe, nastepna lekcje proszę, jesli mozna:
              Poczta - foldery:
              co to, po co i czym sie to je?
              Pozdrówka
              • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 17.11.01, 18:04
                Pepe, nie daj się tak długo prosić, proszę :)
                odezwij się choć jednym malutkim pościkiem.
                Choć napisz, że nas mile wspominasz.
                no....
                :)))
                • zamek Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 18.11.01, 02:37
                  Zawiadamiam wszem i wobec: PEPE JEST ZDRÓW, ŻYWY I W DOBRYM HUMORKU, a nawet
                  miał wczoraj urodziny :) Wszelkich zestrachanych proszę o spokój.
                  Pozdrowienia
                  • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 18.11.01, 16:25
                    Że pepe jest zdrów i cały - wiem.
                    Że miał wczoraj urodziny - nie wiedziałam.
                    Wszystkiego dobrego jubilacie :))
                    @--->---

Problem nie w tym - jak sie pepe ma, tylko w tym, ze go nie ma TU!!!
                    Bo niektórym bardzo go brakuje. Bardzo bardzo nawet :((
                    pozdrawiam.
    • zamek Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 11.01.02, 14:27
      Pytanie, które warto ponowić.
      Błagam, .pepe. wróć!!
      • hubar Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 11.01.02, 14:33
        Wysłałem mu właśnie maila! może nas odwiedzi...

pozdrowy
        • kropka. Re: GDZIE JEST PEPE?!!! 11.01.02, 14:51
          Już powoli tracę nadzieję. Mignął mi kiedyś na czacie, ale kazał wyłączyć
          komputer. Jasne! Nie chce ze mną gadać i tyle :((
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka