esie 17.01.05, 20:36 Czy w kablówce u naszego monopolisty Vectry jest może program HBO-2 ??Przeleciałem wszystkie kanały i nie zauważyłem, ale mam dość stary telewizor któy nie wszystko odbiera :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keruj11 Re: HBO 2 18.01.05, 12:51 Nie ma i jeszcze dułgo nie bedzie , to sie wiąże ze zmiana systemu rozprowadzania sygnału w sieci / kodowanie i dekodowanie u abonenta/ . Koszt operacji duży a abonentów HBO za mało aby pokryć . HBO2 prezentuje te same filmy co HBO tylko z jeszcze wiekszą czestotliwościa bedziesz mógł je oglądac . Jezeli jesteś osobą niepracującą to po 2 miesiącach obejrzysz wszystko co ma do zaproponowania HBO w tym roku i co wtedy , bedziesz sie nudzić i marudzić ze nie masz co obejrzec . Jeżeli jesteś osoba pracująca to masz tak mało czasu że oferty progamowej HBO starczy Ci do końca roku i bedziesz zadowolony z tego co prezentuje tylko jeden program HBO . Mój telewizor również nie radzi sobie z tą ilościa programów. Była pewna firma która chciała u nas zrobić konkurencje istniejącej TVK ale wystraszyli sie czy przetrzymaja trudny poczatkowy okres , kiedy to istniejący monopolista obniży cene i nie pozwoli uciec abonentom do nowej i droższej z konieczności TVK. Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: HBO 2 18.01.05, 17:28 > Nie ma i jeszcze dułgo nie bedzie Szkoda, bo bardzo lubiłem oglądać na HBO serial "Gwiezdne Wrota", ale przenieśli go właśnie na HBO 2 :( Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: HBO 2 06.03.05, 19:45 Hura ! Star Gate wróciły na HBO, w niedzielę o 19, zaczęłą sie nowa seria :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: HBO 2 06.03.05, 21:21 ale ci zazdroszczę, wreszcie szczęśliwy człowiek, coś pozytywnego :) Ja też przez chwilę się cieszyłam, bo mój ulubiony serial (Przystanek Alaska) wraca - w TVN od połowy kwietnia. Ale radośc trwała krótko - pora nadawania ok.15-tej.. A więc miłych sobotnich wieczorów życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: HBO 2 06.03.05, 22:46 :) Małe sprostowanie w niedzielę o 19 Przystanek Alaska też bardzo lubiłem, i bardzo mi odpowiadała początkowa pora emisji w poniedziałek wieczorem, to był miły początek tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś