17.01.05, 20:36
Czy w kablówce u naszego monopolisty Vectry jest może program HBO-2 ??Przeleciałem wszystkie kanały i nie zauważyłem, ale mam dość stary telewizor któy nie wszystko odbiera :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • keruj11 Re: HBO 2 18.01.05, 12:51
      Nie ma i jeszcze dułgo nie bedzie , to sie wiąże ze zmiana systemu
      rozprowadzania sygnału w sieci / kodowanie i dekodowanie u abonenta/ . Koszt
      operacji duży a abonentów HBO za mało aby pokryć . HBO2 prezentuje te same
      filmy co HBO tylko z jeszcze wiekszą czestotliwościa bedziesz mógł je oglądac .
      Jezeli jesteś osobą niepracującą to po 2 miesiącach obejrzysz wszystko co ma do
      zaproponowania HBO w tym roku i co wtedy , bedziesz sie nudzić i marudzić ze
      nie masz co obejrzec . Jeżeli jesteś osoba pracująca to masz tak mało czasu że
      oferty progamowej HBO starczy Ci do końca roku i bedziesz zadowolony z tego co
      prezentuje tylko jeden program HBO .
      Mój telewizor również nie radzi sobie z tą ilościa programów.
      Była pewna firma która chciała u nas zrobić konkurencje istniejącej TVK ale
      wystraszyli sie czy przetrzymaja trudny poczatkowy okres , kiedy to istniejący
      monopolista obniży cene i nie pozwoli uciec abonentom do nowej i droższej z
      konieczności TVK.
      Pozdrawiam J.
      • esie Re: HBO 2 18.01.05, 17:28
        > Nie ma i jeszcze dułgo nie bedzie

Szkoda, bo bardzo lubiłem oglądać na HBO serial "Gwiezdne Wrota", ale przenieśli go właśnie na HBO 2 :(
        • esie Re: HBO 2 06.03.05, 19:45
          Hura !
          Star Gate wróciły na HBO, w niedzielę o 19, zaczęłą sie nowa seria :)))
          • hajdana Re: HBO 2 06.03.05, 21:21
            ale ci zazdroszczę, wreszcie szczęśliwy człowiek, coś pozytywnego :)
            Ja też przez chwilę się cieszyłam, bo mój ulubiony serial (Przystanek Alaska)
            wraca - w TVN od połowy kwietnia. Ale radośc trwała krótko - pora nadawania
            ok.15-tej..
            A więc miłych sobotnich wieczorów życzę :)
            • esie Re: HBO 2 06.03.05, 22:46
              :)
              Małe sprostowanie w niedzielę o 19

Przystanek Alaska też bardzo lubiłem, i bardzo mi odpowiadała początkowa pora emisji w poniedziałek wieczorem, to był miły początek tygodnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka