Dodaj do ulubionych

------------GRUBA KRECHA -------------------------

23.05.02, 20:49
Proponuje raz na jutro zaprzestać tematu Redakcja-Marcin
Obie strony ktore maczały w tym palce zaprzestały objawiać się na forum. Nie ma
Marcina nie ma Redakcji.

Pozostali, ktorzy mają jakieś własne przemyślenia na inne tematy niech nie śpią.
Okazało się, że nie widać problemu a wiele osob woli nie pisać aby nie zostać
przypisanym po ktorejś stronie konfliktu.
Wiele przed nami.

DO ROBOTY.

Przemyślenia na temat Marciana i Redakcji przynajmniej na miesiąc każdy
zachowuje dla siebie.
ZGODA ??????????
pozdr.

Obserwuj wątek
    • saperka Re: ------------GRUBA KRECHA ------------------------- 23.05.02, 20:51
      jasam napisał(a):

> Proponuje raz na jutro zaprzestać tematu Redakcja-Marcin
      > Obie strony ktore maczały w tym palce zaprzestały objawiać się na forum. Nie ma
      >
      > Marcina nie ma Redakcji.
      >
      > Pozostali, ktorzy mają jakieś własne przemyślenia na inne tematy niech nie śpią
      > .
      > Okazało się, że nie widać problemu a wiele osob woli nie pisać aby nie zostać
      > przypisanym po ktorejś stronie konfliktu.
      > Wiele przed nami.
      >
      > DO ROBOTY.
      >
      > Przemyślenia na temat Marciana i Redakcji przynajmniej na miesiąc każdy
      > zachowuje dla siebie.
      > ZGODA ??????????

w 100%

> pozdr.
      >
      i ja pozdrawiam:)
    • tulka Re: ------------GRUBA KRECHA ------------------------- 23.05.02, 21:06
      Bardzo słusznie. Podpisuję się obiema rękami.

Pozdrawiam wszystkich
      Tulka
      • Gość: marcin_ co to za forum bez klotni? IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:11
        Posluchajcie co to by bylo za forum gdyby wszyscy grzecznie pisali co powinni a
        redakcja siedziala cicho?
        To by bylo wielkie GIE-), a tak uczestniczymy w tyglu namietnosci, ludzie maja
        odwage mowic ! nawet po chamsku, nawet bezmyslnie SZANUJMY TO I SIEBIE
        NAWZAJEM.
        NIE widzialem jeszcze forum w kraju o takim zbiorowisku temperamentow, nie
        wyaczajac redakcji!!! :-)
        Tak dalej ludziska 1!!:-)
    • Gość: Ixtlilto Re: ------------GRUBA KRECHA ------------------------- IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.05.02, 22:48
      ZGODA!
    • zamek Re: ------------GRUBA KRECHA --------------------- 23.05.02, 22:55
      Co się mnie tyczy, to bardzo chętnie. Przyłączam się do
      prośby.
    • bruno11 Re: ------------GRUBA KRECHA ------------------------- 23.05.02, 23:08
      Ja w kwestii formalnej. Moim zdaniem mylisz się. I Marcin jest obecny na forum
      (np. komunikacja) i redakcja też stworzyła ostatnio kilka wątków. Nie ma za to
      zupełnie innych osób...
    • hubar Re: ------------GRUBA KRECHA ------------------------- 24.05.02, 01:01
      Czemu? Najłatwiej przemilczeć. Ja jak przeczytałem parę takich wątków to mi się
      od razu zaczęło robić tak że nie mogłem się opanować od napisania czegoś.
      Śmieszy mnie też zarazem że ktoś ma się opowiadać za jedną ze stron. To jakieś
      wybory na Przewodniczącego partii czy jak? Część z nas może nie lubić Redakcji,
      a część Marcina, ale sądzę że nie wolno nikomu zabraniać wypowwiedzi na jakiś
      temat. Natomias dziwi mnie fakt że niektórzy uciekają, omijają Forum (nie
      wątki). Co to qr## przedszkole czy jak? Co z tymi co się obrazili? To mnie
      boli. Można sobie nie wchodzić na wątki które nas nie interesują, ale żeby od
      razu całe Forum... echh

pozdrowy
      • tulka Re: ------------GRUBA KRECHA ------------------------- 24.05.02, 08:22
        Nie chodzi o to, żeby przemilczeć. Mnie się wydaje, że napisaliśmy już dość.
        Trzeba iść do przodu! A obsesyjne kręcenie się wokół tego tematu raczej nic
        dobrego nie przyniesie. Dlatego zgadzam się z "ideologią grubej krechy" ;-)

Pozdrawiam
        Tulka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka