Gość: tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:51 Mam pytanie co p.E.Kralkowska zrobiła dla pielęgniarek będąc w ministerstwie? Chyba ktoś ma kłopoty z pamięcią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: Debata o minimalnej płacy IP: *.toya.net.pl 24.01.05, 08:19 i ogolnie z glowa ... placa minimalna to glupi pomysl sam w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki Bełt minimalnej płacy (kiełbaska wyborcza) IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.01.05, 10:00 szkoda ze w Etiopii czy Ruandzie nie wpadli na tak genialny pomysł jak płaca minimalna, np. 1000 dolarów... no bo dlaczego nie? żal mi dupe ściska jak widze tych przygłupów i ich coraz to bardziej zaskakujące kreacje umysłowe... no ale niestety tak postępuje większość Polaków. np 40% osób w tym kraju w cale nie obchodzi, że pieniądze, które można by przeznaczyć na edukacje są przejadane przez pracowników sektora państwowego. czemu codziennie musze tyle złości na wszechogarniający mnie idiotyzm tłumić? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Debata o minimalnej płacy 24.01.05, 10:16 Niech pani Kralkowska się zapadnie pod ziemie jak ma odrobinę wstydu za swoja działalność przy reformowaniu służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś