xk 26.01.05, 01:06 500 osób to naprawdę spora inwestycja - pozostaje tylko trzymać kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PREDATOR Re: TAK TRZYMAĆ!!! IP: *.pai.net.pl 26.01.05, 14:41 TYLKO ŻEBY JESZCZE DALI NORMALNĄ PENSJE I NIE WYKORZYSTYWALI PRACOWNIKÓW TO BĘDZIE O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:37 Wiadomo, że Pollena Ewa wykupiona przez TZMO przestawia się na produkcję materiałow opatrunkowych. W artykule nie padło pytanie,czy nie wpuszcza się konkurencji która wykończy łódzki zakład albo zaszkodzi jego interesom. Robimy przysługi obcym inwestorom kosztem naszych przedsiębiorców. Szkoda, że nie padło takie pytanie pod adresem prezesa Ośnieckiego a autorowi zabrakło refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupiś (aś) Re: ??? IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 18:43 Amerykanie zapewne 95% będa produkowac na eksport. Co to moze zaszkodzić Pollenie Ewie? a teraz wejdz na strone internetową Colpaya i zoabcz, ze ich produkty mają sie nijak do tego co wytwarza Pollena Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:09 Pollena Ewa na opatrunki? Chyba nie myslicie logicznie.Dobrze znam podstawy tego wykupu i zasady, ktore beda dzialac-zobaczcie juz teraz na polki w sklepach o ile atrakcyjniej wyglada Eva Natura, opatrunki podniosa ich troche z dolka i niegospodarnosci. Ja jestem za jak najbardziej,m niech polski przemysl kosmetyczny istnieje i niech firma firmie pomaga przez swoj kapital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: 500 osób chce zatrudnić amerykańska firma w Ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:14 Jeśli obie firmy produkują odzież jednorazową i pieluchy to nie ma konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: 500 osób chce zatrudnić amerykańska firma w Ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:16 Pollena po wykupieniu przez Toruńskie Opatrunki ma się przestawić na ich asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: 500 osób chce zatrudnić amerykańska firma w Ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:25 Proponuję autorowi poprzedniego postu zapoznanie się z adresem www.tzmo.pl, to przestanie wypisywać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot ot 26.01.05, 21:46 zadnej prywaty zalozyc na forum nie mozna? zdecydowanie przestaje mi sie to podobac. a moze to jakas akcja spamerska redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dompedro Re: 500 osób chce zatrudnić amerykańska firma w Ł IP: 212.191.130.* 27.01.05, 10:10 ala makota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhm Re: 500 osób chce zatrudnić amerykańska firma w Ł IP: 212.191.130.* 27.01.05, 10:47 ja chce dobrej pracy Odpowiedz Link Zgłoś