bruno11 26.05.02, 22:35 Myślicie, że nie wiem, gdzie wszyscy jesteście? Właśnie, że wiem! Oglądacie finał Big Brothera! Prymitywy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do. Re: MAM WAS! IP: *.bluewin.ch 26.05.02, 22:36 Nie mylisz sie, ale ja przy okazji pisze na forum :-) Przyjemne z pozytecznym :-))) Czasem mozna sie wyluzowac, nie sadzisz? Do. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: MAM WAS! 27.05.02, 15:12 Wyluzować? Matko Buzka, byłem "zmuszony" zobaczyć kawałek tego "widowiska". Jeśli się wyluzowałem, to tylko poprzez ziewanie... aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petter Re: MAM WAS! IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 26.05.02, 22:36 Nie wszyscy,nie wszyscy:-))) peter Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: MAM WAS! 26.05.02, 22:43 bruno11 napisał(a): > Myślicie, że nie wiem, gdzie wszyscy jesteście? Właśnie, że wiem! Oglądacie > finał Big Brothera! Prymitywy! :-) a świstak siedzi i zawija je w te sreberka..... :))))))))ja i BB jaaaaaaaaasne pozdrawiam:) Saperka Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: MAM WAS! 26.05.02, 22:45 bruno11 napisał(a): > Ty kopiesz, tak? nie, ja rozbrajam:)))) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MAM WAS! 26.05.02, 22:46 A uwierzysz w wersję że się zagadałem na GG? hihi pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: MAM WAS! 26.05.02, 22:48 hubar napisał(a): > A uwierzysz w wersję że się zagadałem na GG? hihi > > pozdrowy ciekawe z kim??:))) pozdrawiam wiosennie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: MAM WAS! DO SAPERKO 26.05.02, 22:49 Jak to z kim, Saperko????To powszechnie wiadomo:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: MAM WAS! DO SAPERKO 26.05.02, 22:51 bartuch napisał(a): > Jak to z kim, Saperko????To powszechnie wiadomo:-))))) to było pytanie retoryczne Bartuchu pozdrowienia dla Ciebie i dla nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: MAM WAS! 26.05.02, 22:50 Pieprze Big Brothera!na szczescie nie ogladalem ani jednego odcinka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: MAM WAS! IP: *.bluewin.ch 26.05.02, 22:51 Ale bez sensu!!! Wygral Piotr Borucki! (ku pokrzepieniu serca bruna :-)) Do. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: MAM WAS! 27.05.02, 15:15 Ja się podpisuję. Wczoraj po raz pierwszy i, na szczęście, ostatni zobaczyłem "bohaterów". Pozdrowienia Bartuchu! aard Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: MAM WAS! 26.05.02, 22:56 ja jestem TU i ogólnie w necie, nie tylko na GG :) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: MAM WAS! 26.05.02, 22:57 Ixiku, a czy ktoś twierdzi, że jest inaczej? ;))))))))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: MAM WAS! 26.05.02, 23:02 saper... co to jest za uśmiech? :) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: MAM WAS! DO IXIKA 26.05.02, 23:02 A czy ja cos mowilem:-))))))))))))Pozdrawiam Cie, Zlosnico, milej nocy:- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: MAM WAS! Do IXIKA 26.05.02, 23:03 Saper ma teraz dokladnie taki sam usmiech, jak ja:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (bartuch & saper) 26.05.02, 23:07 Ja tez się uśmiecham, ale nie do was! :)P ps. nie róbmy znów sobie prywatnego forum z wego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: MAM WAS! Do IXIKA 26.05.02, 23:07 bartuch napisał(a): > Saper ma teraz dokladnie taki sam usmiech, jak ja:-)))) :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: MAM WAS! DO IXIKA 26.05.02, 23:08 Ja Plotuch????Oj, maturzystko, maturzystko....Gdybym byl prawdziwym Plotuchem....Pozdrawiam:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: (bartuch) 26.05.02, 23:18 ixtlilto napisał(a): > grrrr... ixiku nie wsciekaj sie... złość piękności szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: MAM WAS! DO SAPER 26.05.02, 23:12 Ech, ta dzisiejsza mlodziez, nieprawdaz Przyjacielu:-))))????Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: MAM WAS! DO IXIKA 26.05.02, 23:17 No wiesz, Ixiku...Na mnie warczysz?????A ja tak Cie lubie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: MAM WAS! IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 27.05.02, 10:51 nie mam zamiaru się tłumaczyć co robiła moja osoba w dniu wczorajszym, ale jeżeli chodzi o BB to się GRUBO mylisz. "Rzeka życia" i Idol podobały mi się znacznie bardziej;;;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: MAM WAS! IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 27.05.02, 10:53 a i jeszcze zapomniałam o spotkaniu ze wspomnieniami Dalego ( Salvadora Dalego):-))))))))) pozdrawiam-i małe pytanko-czy ktoś czytał jego pamiętnik? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: MAM WAS! 27.05.02, 15:18 Idolem też mnie męczyli... Chyba (o ile to możliwe) jeszcze gorsze niż BB... :-(( aard Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: MAM WAS! 27.05.02, 11:09 To Big Brother ma finał ? Myślałem, że już dawno po. Moje oglkądanie tego programu zakończyłem na jakimś jednym odcinku pierwszej edycji. Z tego co pamiętam to kogoś tam odwieźli do czubków a ktoś się z kimś kochał na ekranach i jeszcze ktoś wziął z kimś ślub. A może mylę programy. Szanowną publikę i wielbicieli reality szołów proszę o wybaczenie. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: MAM WAS! 27.05.02, 15:45 a ja oglądałam z zapartym tchem. Rano byłam swiadkiem strasznej kłótni dwóch sąsiadek. Wrzeszczały na cała ulicę. Jedna była "za" Piotrkiem, druga "za" Jędrkiem. Ponieważ jednej z sąsiadek zupełnie nie trawię, więc twardo kibicowałam tej od Piotrka. No i wygrałyśmy. Nawet ten Piotrek wydał mi się sympatyczny. On zawsze był taki spontaniczny? Wie ktoś? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś