dalija26 04.02.05, 09:18 Nie wiecie co sie stało??4 KARETKI,ZADNEJ POLICJI.NIE BYŁO SŁYCHAĆ ŻEBY SAMOCHODY SIĘ ZDERZYŁY..CO U LICHA?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: WYPADEK MICKIEWICZA/KOSCIUSZKI!! IP: *.toya.net.pl 04.02.05, 12:03 info.onet.pl/1048694,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: WYPADEK MICKIEWICZA/KOSCIUSZKI!! IP: *.profiline.com.pl 04.02.05, 13:46 Teraz jak widze link do jakiejś złej wiadomości na Onecie albo w GW to w myśli obstawiam, że to stało sie w Łodzi. W 80% przypadków się sprawdza. Kiedyś jak ktoś pisał "Znowu Łódź" to sie oburzałem a teraz to już chce mi się śmiać, bo rzeczywiście prawie każda opisana w serwisie katastrofa albo morderstwo zdarza się w Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Spisek. 04.02.05, 13:54 Ale o tym już pisałem gdzieś indziej... To może wykorzystać ten "walor" Łodzi, darmową reklamę i w oparciu o to zbudować coś dalej, rozwijać ten wizerunek miasta, turystycznie nawet! Jakieś wycieczki z przewodnikiem szlakiem łodzkich zbrodni, nocleg na Włókienniczej (bez urazy), breloczki z beczkami ozdobionymi herbem Łodzi, przewodniki oprawione w skóry itp? Odpowiedz Link Zgłoś