soniawojtanka 20.02.05, 23:28 Witam! Jak w temacie dobry fryzjer damski, gdzie w Sieradzu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: Fryzjer 21.02.05, 08:36 nie ma :( ja kiedys się tu tez pytałam, zobacz niżej jest ten wątek,pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Fryzjer 21.02.05, 12:50 > ja kiedys się tu tez pytałam, zobacz niżej jest ten wątek Obawiam się, że niestety już go nie ma, chyba był dość dawno temu :( A może sie coś przez ten czas zmieniło w temacie fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
keruj11 Re: Fryzjer 21.02.05, 20:03 za moich czasów w podstawówce nosilo sie długie włosy , ale moi starzy byli przedpotopowi i musiałem iść do fryzjera żeby ładnie wyglądać na zakończeniu roku . Niestety po tej wizycie wyglądałem najgorzej z całej klasy zgolił mnie prawie na łyso / w tamtych czasach to było straszne/ . Od slubu / ponad 20 lat/ nie chodze do fryzjera strzyze mnie moja zona i jestem szczesliwy bo robi to tak jak lubie. Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś