geograf 09.06.02, 19:36 Właśnie w Faktach zapowiedzili 32-stopniowe upały zaczynajace się gdzieś od 16 czerwca..... Co Wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirka1 Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 19:38 17 zaczynam egzaminy i nie wiem jak to wpłynie na kondycję i nastawienie egzaminatorów, oj, żeby się udało Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 19:39 Ty się teraz tu nie wymiguj, bo za te błagania o deszcz i tak dostaniesz za swoje! A upały to mogą być, tylko proszę troszkę później... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 19:41 słucham? do kogo to miało być, przepraszam bardzo?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: UPAŁ!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.02, 19:45 kirka mam cie! ;)))) powiedz mi, uzywasz outlooka? ps. to pytanie kluczowe. po nim beda natepne pytania/ew instrukcje. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: UPAŁ!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.02, 19:51 Kirka, powiedz, a nie pozalujesz... :)))) ps. kurcze przypomnialy mi sie bajki z myszka miki, kiedy na lewym ramieniu siedzial diabolek i podpuszczal a na prawym aniolek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: UPAŁ!!!!(do marudy) IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.02, 22:15 Gość portalu: Maruda napisał(a): > kirka mam cie! ;)))) powiedz mi, uzywasz outlooka? > > ps. to pytanie kluczowe. po nim beda natepne pytania/ew instrukcje. :)) czuje się jakbyśmy grali w ciuciubabkę, ostanio bawiłam się w to w przedszkolu (moze nawet chodziliśmy do jednego):-))) dlaczego mam odpowiadac na pytania tajemniczemu gościowi, hmy? trochę cierpliwości:-),a mówię Ci-WARTO się trochę pomęczyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda do kirki1 IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.02, 18:35 hmm no wiec tak... skoro jestes w naszej sieci, to nawet nie wiesz ile tracisz nie subskrbujac grup newsowych (a w szczegolnosci local.rec) Dlatego jak wroce,wieczorkiem pozwole sobie skrobnac Ci instrukcje jak sie do grupy podpiac. Naprawde warto. Potrzebujesz czegos konkretnego jest grupa local.ftp -piszesz tam co potrzeba i prawie zawsze ktos odpowie z pomocna dlonia. Do wieczora. Maruda. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: do kirki1 10.06.02, 19:54 ok może napiszesz mi cosik o sobie w tym mailu. Ponieważ jesteś gościem nie znam twego adresu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Nazywam sie Maruda... :)))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.02, 21:36 Eghm no wiec tak. Mam 17 lat i szukam zony ;P Oprocz tego siadam czasem (!) do komputera i poczytam to i owo. Grupke newsowa naszej lokalnej sieci przegladam juz od jakiegos roku i od tej pory (sam tez mam jaki taki wklad szczegolnie w tworzenie local.rec) wszystkie moje (i nie tylko) najdziwniejsze pomysly co do roznego rodzaju mptrojek lub programow czy innyb dobroci byly wspolnymi silami realizowane. Zeby zapisac sie na dowolna grupke musisz miec najpierw w outlooku ustawiony serwer tych grup. W tym celu klikasz na narzedzia/konta potem na dodaj/grupy dyskusyjne i tam zapisujesz sie podajac swoj nick i inne dane (po prostu wykonujesz kolejne kroki) kiedy dojdziesz do okienka kiedy zapyta Cie o serwer grup dyskusyjnych wpisujesz: news.widzew.net i to juz koniec ustwiania. Po tym musisz tylko pobrac grupy (sam Ci to komputer zaproponuje) i jestes juz na naszej liscie dyskusyjnej. Jak przejrzysz sobie wysztkie (jest ich chyba kolo 10 to szybko zorientujesz sie ze te na ktorych sie cos dzieje to local.dyskusja i local.ftp oprocz tego nieustannie polecam grupe local.rec. Mam nadzieje ze nie zagmatwalem zbytnio :) Pozdroowki. Maruda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Nazywam sie Maruda... :)))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.02, 21:39 acha! moj adres to nivose@wp.pl lub gazetowy m.a.r.u.d.a@poczta.gazeta.pl (ale czesciej (codziennie) korzystam z tego pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto erm... 10.06.02, 21:47 Maruda... nie mogłes tego Kirce w m@ilu napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: erm... IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.02, 21:49 kiedy ja nie mam nic do ukrycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: erm... 10.06.02, 22:01 A tak właściwie to po co to wszystko napisałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: erm... IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.02, 22:40 Coby Kirka wiedziala ze ja te podchody to z czystymi recyma robie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: erm... 10.06.02, 22:06 Gość portalu: Maruda napisał(a): > kiedy ja nie mam nic do ukrycia :) Lubisz biegać nago??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: erm... IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.02, 22:41 hle hle hle jescze mi sie nie zdarzylo. A czemu pB pyta? Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Nazywam sie Maruda... :)))) 11.06.02, 16:03 witam:-) nad dyskusją w nszych klubach jeszcze się zastanowię. Uwierz mi, że z niektórymi osobami z tamtąd dyskutuję i to dość często(i to mi narazie wystarcza), pewnie mamy nawet wspólnych znajomych, ale znamy je od innej strony:-) dzięki za instrukcje, może kiedyś się skuszę:-) pozdrawiam życząc udanych poszukiwań małżonki;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 19:42 To ja już wolę deszcze niz te upały!! zwłaszcza, ze 20 to ja w garniturze będę po mieście zasuwał...!!:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: UPAŁ!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.02, 19:44 GEo to wylansuj amerykanski styl ubioru galowego i zdejmij marynarke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 19:47 hmmmmmm właśnie tak planowałem:)) Ale i tak będzie goraco....... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 19:45 Jeśli będzie upał - będziecie płakać że za gorąco. Jeśli będzie padać - powiecie że mokro. Jeśli chodzi o mnie to albo się spocę albo zmoknę:) więc jako dziecku dzikiej przyrody będzie mi wszystko jedno. Kocham upał, kocham deszcz:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: UPAŁ!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 09.06.02, 19:56 Zdecydowanie wolę taką pogodę jak dzisiaj (dla nieobecnych ciałem w Łodzi - pochmurnie, przelotne opady deszczu, temp jakieś 15 stopni). Jest ok i mogłoby tak zostać. A upałów nie lubię, nie znoszę tropikalnych mórz ani plaż. Wysoką temperaturę toleruję jedynie w saunie, z której można (najczęściej) wyjść w dowolnej chwili. Tak, prawdziwa moja miłość nazywa się Ajrisz, nazywa się Ajrisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 20:49 Prostych słów się boi największy nawet twardziel:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 19:50 Przestańcie chrzanić. Za zimno, zbyt ciepło.... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 19:53 Ciekawe co bedzie w tramwajach i aubotusach.......:/ współczuję wszystkich pracujacym w centrum.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: UPAŁ!!!! 10.06.02, 08:47 Nikomu nie życzę podróży Cityrunnerem w taką pogodę. Będzie się można ugotować w tym najnowszym "cacku" MPK. MOże wreszcie dojdą do tego, że klimatyzacja jest w tym tramwaju niezbędna. Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: UPAŁ!!!! 10.06.02, 08:49 Po co maja sie przemeczac. Przeciez wiedza, ze ludzie i tak beda jezdzic.. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 21:16 A ja na to jak na lato! Do tego czasu pozbędę się wszystkich siniaków z kolan i będę mogła założyć coś zwiewnego! Nie przeszkadza mi słoneczko! Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: UPAŁ!!!! 09.06.02, 22:24 w sumie jeżeli załatwię sobie wiatraczek, albo wskoczę do basenu w międzyczasie- to może być:-)) ale uswiadamiam wam, że na razie jesteśmy tu i teraz, a jak widać za oknem.....na razie tylko niektórzy palą się do niektórych rzeczy;-)) pozdr-czekam na słońce Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: UPAŁ!!!! 10.06.02, 04:07 Dla mnie może być nawet 35 stopni. Jestem baaaaaaaaaardzo ciepłolubna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: UPAŁ!!!! 10.06.02, 08:34 A u mnie wczoraj byla burza i lalo jak z cebra. wszystko musialam wylaczyc, a potem w nocy zrobilo sie zimno.. A teraz znowu pieeeekna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: UPAŁ!!!! 10.06.02, 22:19 Deszczu mam dosyć. Wole upał. Byle nie 21.06. ani 2.07. (ech te egzaminy)... Bo ja kocham słonko... pozdrawiam:) Saperka Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: UPAŁ!!!! 11.06.02, 16:30 hmmmm.... jakie ładne niebo!!;) No i przede wszystkim- słońce... ciekawy jestem sprawdzalności tej prognozy z TVN-u... Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: UPAŁ!!!! 11.06.02, 16:37 czyżby czekało nas aktywne opalanie hi hi?;-) Odpowiedz Link Zgłoś