benedictus 03.09.01, 19:19 Czy ktoś kiedy czyści tą ulicę? W Łodzi nie mieszkam ale w niedzielę szedłem z rodzicami Piotrkowską i prawie co 100 metrów były odchody psie. Wstyd Łodzianie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CK Re: Brudna Pietryna IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.09.01, 22:09 W Polsce jest dużo brudasów. A tu ukłon w stronę strażników miejskich. Może by się w końcu tym zainteresowali , bo mnie te gówna na Piotrkowskiej też denerwują. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: Brudna Pietryna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:24 Go�ć portalu: CK napisał(a): > A tu ukłon w stronę strażników miejskich. Może by się w końcu tym > zainteresowali , bo mnie te gówna na Piotrkowskiej też denerwują. Mnie także, ale widzę kłopot. Straż Miejska przenosi się z Pasażu Schillera i szanse na to, aby ten czy ów strażnik "wdepnšł", znacznie malejš. A bez tego chyba nie będzie interwencji. > pozdrawiam Ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Brudna Pietryna 03.09.01, 22:13 słuszna uwaga, powinien być nakaz sprzątanina psiego gówna przez właścicieli psów. Mówiło się już kiedyś o takiej ustawie... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Brudna Pietryna IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.09.01, 22:17 Zgadzam się. Zwłaszcza ,że sprawa dotyczy bądż co bądż reprezentacyjnego fragmentu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Brudna Pietryna IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.09.01, 22:18 Tylko konsekwentnie wypisywane i egzekwowane mandaty zmienią tę sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Brudna Pietryna IP: *.makolab.pl 03.09.01, 22:26 Bardziej mnie wkurza cuchnąca uryna. Ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIVEN Re: Brudna Pietryna IP: 213.134.137.* 04.09.01, 10:25 Temat widzę powraca jak bumerang, jakiś rok temu pisałem o tym do gazety, nawet przez kilka nr wypowiadali sięróżni "włodarze" łodzi. Nic z tego nie wyniknęło, dlatego dałem sobie spokuj i teraz poprostu jestem ostrożny...Co do strażników miejskich...to chyba możemy sobie dać spokuj...bo to temat rzeka:)))) co zresztą ostatnio potwierdził NIK!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: Brudna Pietryna 05.09.01, 14:01 Wdepnac w gowno na pietrynie to przykra sprawa.Niech juz chociaz te kundle wala po bramach!! To porostu mniejsze zlo. Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś