whipper 07.03.05, 15:22 witam nie jestem z Łodzi dlatego mam pytanie jak dotrzeć (autobus?, tramwaj?) z dworca kolejowego (Łódź Kaliska o ile dobrze się orientuję) na ulicę Stefanowskiego na Targi Łódzkie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ventlan Re: jak dojechać? 07.03.05, 15:48 Najwygodniej autobusem linii 50 z krancowki przy dworcu (tylko najpierw trzeba ja znalesc ;)) Jedzie sie niecale 10 minut, wysiadka najlepiej przy Radwanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
whipper Re: jak dojechać? 07.03.05, 15:50 dzienx :) już się bałem że w Łodzi nikt nie jeździ komunikacją miejską :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: jak dojechać? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 07.03.05, 15:59 Z dworca Łódź-Kaliska 10,14 w kierunku centrum jeden przystanek. Pod wiaduktem musisz wysiasc i wejsc na gore i Zeromskiego rowniez jeden przystanek 15 w kierunku Kurczaki lub 46 w kierunku Chocianowice. Wysiadasz na przystanku Radwanska przechodzisz w lewo Radwanska i pierwsza w prawo jest ul. Stefanowskiego. Z Dworca Lodz Fabrzcyna y ul. Narutowicza 12 w kierunku Wzsyznskiego, gdy tramwaj skreci w lewo mozesz przesiasc sie na pierwszm prystanku w 15 lub 46 w kierunkach opisanych wyzej. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś