meganka2 Re: AARD !!!! SZTUKA ODWOŁANA W PIĄTEK !!! ;-( 14.06.02, 09:07 Aard !!! Daj znać, że wiesz o tym fakcie !!! Grają w sobotkę i niedzielę, ale piątek odwołano .... czyżby nie teatr miał nas połączyć ??? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: AARD !!!! SZTUKA ODWOŁANA W PIĄTEK !!! ;-( IP: 195.117.14.* 14.06.02, 11:33 Poważnie? :*-( A tak się nastawiłem... Pech, cholera, pech! To co robimy? Sobota? aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: AARD !!!! SOBOTA ??? WHY NOT ??? 14.06.02, 12:21 Dear Aard, Nie mam planów na sobotkę (jeszcze), więc potencjalnie - dla mnie bomba !!! Jeśli konkretnie coś ustalimy - można zarezerwować biletosy dzisiaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: AARD !!!! SOBOTA ??? WHY NOT ??? IP: 195.117.14.* 14.06.02, 12:26 To mi troszeczkę kompliqje plany, ale chętnie bym się wybrał. Z tym, zę dla mnie nie rezerwuj, bo na 100% nie mogę się zdeklarować. Ale 18,45 w szatni aktualne (jeśli już będę) aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: AARD !!!! SOBOTA ??? WHY NOT ??? 14.06.02, 12:31 NIE NIE NIE !!!!! Jak idziemy to razem !!! ;-((((((( Kiedy będziesz wiedzieć RAKU jeden ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Wrrrrrrrrrrrrrrr... IP: 195.117.14.* 14.06.02, 12:38 Umówmy się, że idziemy, ale daj mi (na wszelki słuczaj) szansę odwołania - np. nr telefonu na aard@poczta.gazeta.pl Co Ty na to? aA Rd PS. Tylko nie raq - jestem strzelec Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Wrrrrrrrrrrrrrrr... 14.06.02, 12:42 Gość portalu: aard napisał(a): OD RAZU WRRRR.... CO ZA CHOLERYK ;-))))))))))) > Umówmy się, że idziemy, ale daj mi (na wszelki słuczaj) szansę odwołania - np. > nr telefonu na aard@poczta.gazeta.pl OK, ZARAZ CI PRZEŚLĘ NR KOMÓRSZY... > > Co Ty na to? PATRZ WYŻEJ ;-))) > aA-BEEEE ;-) > Rd- ZAWO ZŁOŚLIWY WRRR ;-))) > > PS. Tylko nie raq - jestem strzelec RAQ - PONIEWAŻ SIĘ WYCOFUJESZ ;-)))) WIEDZIAŁAM, ŻE NIE SKAPUJESZ HI HI ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Wrrrrrrrrrrrrrrr... IP: 195.117.14.* 14.06.02, 12:55 > > PS. Tylko nie raq - jestem strzelec > RAQ - PONIEWAŻ SIĘ WYCOFUJESZ ;-)))) WIEDZIAŁAM, ŻE NIE SKAPUJESZ HI HI ... No cóż - no comment, przecież nie udowodnię, że skapowałem... aA Rd PS. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Wrrrrrrrrrrrrrrr... 14.06.02, 13:39 Achchchchchchchchchaaaaaaaaaaa !!! AARD SIĘ WKURZYŁ !!!!! I AM SO SO SO SORRY !!! Odpowiedz Link Zgłoś