yarro 13.03.05, 20:27 Szkoda, że w Manufakturze, a nie na przykład w Domu Buta który wieje pustką a jest taki piękny... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 13.03.05, 21:33 pomarzyć można... Dom Buta jest idealny na taki sklep, ale może i zbyt duży na jedną tylko sieć.. może na spółkę z C&A?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 13.03.05, 21:59 Też o tym myślałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 10:08 Idealny moze i jest ma tylko jeden decydujący mankament- brak cywilizowanego parkingu w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 16:42 I to jest dobry argument. Ile to już razy słyszeliśmy o potrzebie i planach stworzenia parkingów z prawdziwego zdarzenia w okolicy Piotrkowskiej? I jak ma ona konkurować z Galerią, Manufakturą? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 16:52 Hm. A Parking przy Tuwima i Placu Komuny Paryskiej, obok stacji benzynowej "wiadomego koncernu ;P" ? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 17:06 Yarro, nie rozśmieszaj mnie. ile jest tam miejsc parkingowych? na dodatek i tak większość jest zajęta w zwykły roboczy dzień, tudzież spora część w sobotę. To miałby być parking dla wielu klientów nie tylko H&M ale i Piotrkowskiej, bo pewnie by skorzystali z okazji przejścia sie po tej ulicy... ? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 17:25 Masz rację. Zresztą były szumne zapowiedzi budowy tam parkindu wielopoziomowego ze strony chyba UMŁ i co?? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 17:43 żeby tylko tam.. jest np. na Nawrot (to już abstrahując), w połowie drogi do Sienkiewicza idealne miejsce na poarking wielopoziomowy... Odpowiedz Link Zgłoś
agawa3 Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 15.03.05, 02:27 yarro napisał: > Masz rację. > > Zresztą były szumne zapowiedzi budowy tam parkindu wielopoziomowego ze strony > chyba UMŁ i co?? > Ci z UMŁ mają parking, ze szlabanem i strażnikiem. To po co im inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:23 ta niechec do manufaktury to juz choroba, moze czas do lekarza??? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 01:09 Nie o to chodzi. Chodzi mi o to, że w centrum stoi piekny budynek w sam raz na H&M... Ale jeśli nie oni, to może C&A zagospodaruje? Kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 01:13 Swoją drogą, co to w ogóle za materiał na niusa? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 08:26 ekhm... wszystko może być newsem. zależy to od tych, którzy się zajmują promocją firmy no i pewnie innych...osób.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi IP: *.smrw.lodz.pl 14.03.05, 08:08 W H&M zakupy robią nie tylko kobiety - to taka informacja dla pani redaktor. Kiedy robiłem zakupy w różnych sklepach tej sieci zagranicą, nie byłem w nich jedynym mężczyzną, faceci klienci stanowili połowę kupujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agh Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:45 kupujacych? moze stanowili polowe osob przebywajacych w sklepie, pewnie wiekszosc z nich tylko snula sie za swoimi paniami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 10:22 W H&M są też ciuchy męskie, bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość SŁYNNY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:37 no bez przesady pani redaktor :D btw, codziennie kupuję bułki w słynnym spożywczym koło mojego domu buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Slynny z niskich cen i przyzwoitej jakosci! 14.03.05, 14:46 Dlaczego zaraz buahaha? Dodam jeszcze, ze oprocz pan i panow ubieraja sie tam dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi IP: 217.153.70.* 14.03.05, 14:54 Może trzeba podwyższyć opłaty parkingowe w rejonie tego szlachetnego sklepu - tak dla zachęcenia klientów ;) - żeby pojechali do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA H&M to kicha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:08 W niektorych miastach wstyd sie ubierac w H&M. Tak jest na przyklad we Wrocku i w szczecinie, moda na nie kupowanie w h&m przyszla tam z zachodu gdzie h&m jest juz niemodne i ubieranie sie w nim jest bez gustu. Swoja droga bylem pare razy w h&m i rzeczywiscie ciuchy tragiczne, no ale coz my w lodzi sie tym podniecamy - ciekawe jak dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAPHER H&M to tragedia IP: 195.94.201.* 15.03.05, 15:30 Oglądaliśmy raz w W-wie ubrania w tym sklepie i jakość wykończenia tych ubrań była tragiczna: wiszące nitki, krzywe szycie, niskiej jakości materiały, guziki nie w jednej linii. Wyszliśmy zdegustowani bo wcześniej czytaliśmy jakie to modne i wspaniałe ciuchy sprzedają. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: H&M to tragedia IP: 194.42.116.* 16.03.05, 12:55 To bardzo możliwe. Światowe koncerny, przynajmniej niektóre do Polski wysyłają towar gorszy gatunkowo. Ja kupował w H&M w sklepach w Niemczech, Belgii i Hiszpanii i absolutnie nie mogę narzekac na wykończenie, czy jakość. W W-wie w sklepie nie byłem, bo nie jestem aż takim fanem tej marki, żeby tłuc się 120 km. Zobaczymy jak wreszcie przyjdą do Łodzi, czy to wykończenie wpolskich sklepach jest tak złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirusx Re: H&M to tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:16 Czym się tak podniecacie? H&M to rzeczywiście badziewne szmatki dla pań i panów też. Możecie sprawdzić w Warszawie w DOMACH CENTRUM na ścianie wschodniej, w Galerii Mokotów albo w Arkadii. Na Zachodzie nie kupują tam ci, co chcą być trendy, bo to raczej średnio - taniocha buraczano - dyskotekowa... Nazwa to inicjały nazwisk dwóch Szwedów, którzy tę firmę stworzyli, a ciuszki pochodzą z biednego ( tania robocizna + tanie materiały = tani produkt i to jest podstawa pomysłu na firmę H&M ) trzeciego świata, Czytajcie metki!!!Nie macie gustu - witajcie w H&M ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pibrac Re: H&M to tragedia IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 17.03.05, 21:28 W H&M w Niemczech rzeczywiście nie kupują ci co chcą być trendy. Może zależy od miasta, ale zauważyłam że tam teraz trendy są znoszone rozsznurowane adidasy i ogromne torby PUMY do względnie eleganckich kurtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: H&M to tragedia IP: *.retsat1.com.pl 03.04.05, 21:49 oj bez przesady znowu ze to takie passe; )w niemczech wala tam tlumy, a ja ostatnio w monachium kupilam sobie tam bluzke z metka 'made in bulgaria'-troche to surprise dla mnie byla, ale to chyba nie trzeci swiat, co? a a propos manufaktury to jej otwarcie troche mnie przeraza-->ze z Pietryny uciekna kolejne sklepy, chociaz te 'ekskluzywne' deklaruja, ze zostana...obaczymy Odpowiedz Link Zgłoś