Dodaj do ulubionych

Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi

13.03.05, 20:27
Szkoda, że w Manufakturze, a nie na przykład w Domu Buta który wieje pustką a
jest taki piękny... :(
Obserwuj wątek
    • yarro   13.03.05, 20:28
    • geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 13.03.05, 21:33
      pomarzyć można...
      Dom Buta jest idealny na taki sklep, ale może i zbyt duży na jedną tylko sieć..
      może na spółkę z C&A?;-)
      • yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 13.03.05, 21:59
        Też o tym myślałem :)
      • adamco Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 10:08
        Idealny moze i jest ma tylko jeden decydujący mankament- brak cywilizowanego parkingu w okolicy.
        • geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 16:42
          I to jest dobry argument.
          Ile to już razy słyszeliśmy o potrzebie i planach stworzenia parkingów z prawdziwego zdarzenia w okolicy Piotrkowskiej?
          I jak ma ona konkurować z Galerią, Manufakturą?
        • yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 16:52
          Hm. A Parking przy Tuwima i Placu Komuny Paryskiej, obok stacji benzynowej
          "wiadomego koncernu ;P" ?
          • geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 17:06
            Yarro, nie rozśmieszaj mnie.
            ile jest tam miejsc parkingowych?
            na dodatek i tak większość jest zajęta w zwykły roboczy dzień, tudzież spora część w sobotę. To miałby być parking dla wielu klientów nie tylko H&M ale i Piotrkowskiej, bo pewnie by skorzystali z okazji przejścia sie po tej ulicy...
            ?
            • yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 17:25
              Masz rację.

Zresztą były szumne zapowiedzi budowy tam parkindu wielopoziomowego ze strony
              chyba UMŁ i co??
              • geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 17:43
                żeby tylko tam..
                jest np. na Nawrot (to już abstrahując), w połowie drogi do Sienkiewicza idealne miejsce na poarking wielopoziomowy...
              • agawa3 Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 15.03.05, 02:27
                yarro napisał:

> Masz rację.
                >
                > Zresztą były szumne zapowiedzi budowy tam parkindu wielopoziomowego ze strony
                > chyba UMŁ i co??
                >
                Ci z UMŁ mają parking, ze szlabanem i strażnikiem. To po co im inny?

• Gość: Gosc Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:23
      ta niechec do manufaktury to juz choroba, moze czas do lekarza???
      • yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 01:09
        Nie o to chodzi.

Chodzi mi o to, że w centrum stoi piekny budynek w sam raz na H&M...

Ale jeśli nie oni, to może C&A zagospodaruje? Kto wie...
    • yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 01:13
      Swoją drogą, co to w ogóle za materiał na niusa?
      • geograf Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 08:26
        ekhm...
        wszystko może być newsem.
        zależy to od tych, którzy się zajmują promocją firmy no i pewnie innych...osób..
        :P
    • Gość: Loki Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi IP: *.smrw.lodz.pl 14.03.05, 08:08
      W H&M zakupy robią nie tylko kobiety - to taka informacja dla pani redaktor.
      Kiedy robiłem zakupy w różnych sklepach tej sieci zagranicą, nie byłem w nich
      jedynym mężczyzną, faceci klienci stanowili połowę kupujących.
      • Gość: agh Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:45
        kupujacych? moze stanowili polowe osob przebywajacych w sklepie, pewnie
        wiekszosc z nich tylko snula sie za swoimi paniami ;)
        • yarro Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi 14.03.05, 10:22
          W H&M są też ciuchy męskie, bez przesady.
          • Gość: gość SŁYNNY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:37
            no bez przesady pani redaktor :D
            btw, codziennie kupuję bułki w słynnym spożywczym koło mojego domu buahahaha
            • lew_konia Slynny z niskich cen i przyzwoitej jakosci! 14.03.05, 14:46
              Dlaczego zaraz buahaha? Dodam jeszcze, ze oprocz pan i panow ubieraja sie tam
              dzieci.
    • Gość: Ala Re: Słynny sklep odzieżowy H&M powstanie w Łodzi IP: 217.153.70.* 14.03.05, 14:54
      Może trzeba podwyższyć opłaty parkingowe w rejonie tego szlachetnego sklepu -
      tak dla zachęcenia klientów ;) - żeby pojechali do Warszawy
      • Gość: AA H&M to kicha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:08
        W niektorych miastach wstyd sie ubierac w H&M. Tak jest na przyklad we Wrocku i
        w szczecinie, moda na nie kupowanie w h&m przyszla tam z zachodu gdzie h&m jest
        juz niemodne i ubieranie sie w nim jest bez gustu. Swoja droga bylem pare razy
        w h&m i rzeczywiscie ciuchy tragiczne, no ale coz my w lodzi sie tym
        podniecamy - ciekawe jak dlugo.
    • Gość: SAPHER H&M to tragedia IP: 195.94.201.* 15.03.05, 15:30
      Oglądaliśmy raz w W-wie ubrania w tym sklepie i jakość wykończenia tych ubrań
      była tragiczna: wiszące nitki, krzywe szycie, niskiej jakości materiały, guziki
      nie w jednej linii. Wyszliśmy zdegustowani bo wcześniej czytaliśmy jakie to
      modne i wspaniałe ciuchy sprzedają.
      Żenada.
      • Gość: Loki Re: H&M to tragedia IP: 194.42.116.* 16.03.05, 12:55
        To bardzo możliwe. Światowe koncerny, przynajmniej niektóre do Polski wysyłają
        towar gorszy gatunkowo. Ja kupował w H&M w sklepach w Niemczech, Belgii i
        Hiszpanii i absolutnie nie mogę narzekac na wykończenie, czy jakość. W W-wie w
        sklepie nie byłem, bo nie jestem aż takim fanem tej marki, żeby tłuc się 120
        km. Zobaczymy jak wreszcie przyjdą do Łodzi, czy to wykończenie wpolskich
        sklepach jest tak złe.
        • Gość: wirusx Re: H&M to tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:16
          Czym się tak podniecacie? H&M to rzeczywiście badziewne szmatki dla pań i panów
          też. Możecie sprawdzić w Warszawie w DOMACH CENTRUM na ścianie wschodniej, w
          Galerii Mokotów albo w Arkadii. Na Zachodzie nie kupują tam ci, co chcą być
          trendy, bo to raczej średnio - taniocha buraczano - dyskotekowa... Nazwa to
          inicjały nazwisk dwóch Szwedów, którzy tę firmę stworzyli, a ciuszki pochodzą z
          biednego ( tania robocizna + tanie materiały = tani produkt i to jest podstawa
          pomysłu na firmę H&M ) trzeciego świata, Czytajcie metki!!!Nie macie gustu -
          witajcie w H&M !
          • Gość: pibrac Re: H&M to tragedia IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 17.03.05, 21:28
            W H&M w Niemczech rzeczywiście nie kupują ci co chcą być trendy. Może zależy
            od miasta, ale zauważyłam że tam teraz trendy są znoszone rozsznurowane adidasy
            i ogromne torby PUMY do względnie eleganckich kurtek.
            • Gość: Łodzianka Re: H&M to tragedia IP: *.retsat1.com.pl 03.04.05, 21:49
              oj bez przesady znowu ze to takie passe; )w niemczech wala tam tlumy, a ja
              ostatnio w monachium kupilam sobie tam bluzke z metka 'made in bulgaria'-troche
              to surprise dla mnie byla, ale to chyba nie trzeci swiat, co?
              a a propos manufaktury to jej otwarcie troche mnie przeraza-->ze z Pietryny
              uciekna kolejne sklepy, chociaz te 'ekskluzywne' deklaruja, ze
              zostana...obaczymy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka