Gość: max IP: 195.150.224.* 17.03.05, 23:43 Nie ma co płakac tylko trzeba odpowiedzieć za swoje czyny - żyjemy (podobno) w państwie prawa więc Kapsa no chłopie musisz beknąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinx Bramkarz Widzewa może trafić do więzienia IP: 128.95.25.* 17.03.05, 23:47 szkoda gadac. kara musi byc. wlasnie tak sie bawi polski pilkarz. chlopak byl w kadrze, moze nawet z Lukaszem M. no i o czym tu mowa. ach zal tych mlodych ludzi, ze marnuja swoj talent takim syfem. u nas nie trzeba trenerow tylko wychowawcow. pozdrawiam i czekam na lepsze czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuum Re: Bramkarz Widzewa może trafić do więzienia IP: *.jetstream.xtra.co.nz 18.03.05, 00:13 Nie moze, tylko Kapsa byl w reprezentacji u-17 razem z Mierzejewskim i Kuzera. Na szczescie inni zawodnicy z tamtej druzyny (Mila, Brozkowie, Kuszczak) sa w miare normalni i jeszcze sodowa im do glowy nie uderzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqq Re: Bramkarz Widzewa może trafić do więzienia IP: *.toya.net.pl 18.03.05, 00:43 Cud że Gazeta o tym napisała. Pamieta ktoś, sportową anty 10 gazety... wtedy nawet o tym nie wpomnieli (pewnie dlatego bo zarzutów nie było), w takim razie w tym roku juz wiadomo co za wydarzenie zajmie pierwsze miejsce. Ale jak znam zycie gazeta o charakterze podmiejskim (czyt. widzewskim) i tak o tym zapomni a zbeszta ŁKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Bramkarz Widzewa może trafić do więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 06:35 Aqq idź swoje żale wylewać gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tix Re: Bramkarz Widzewa może trafić do więzienia IP: 195.116.245.* 18.03.05, 07:41 Będzie ukarany tak jak i Dudka, a może jeszcze Janas go powoła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Jeździł tramwajem? IP: *.pai.net.pl 18.03.05, 07:41 Nie rozśmieszajcie mnie!! Jeszcze nie widziałem zawodnika, który na treningi jeździłby MPK. Przy ich pensjach i trybie życia jest to nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Re: Jeździł tramwajem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:50 a ja widzialem,mialem (nie)przyjemnosc czestego jezdzenia z Batata autobusem,jeszcze za czasow jego gry w LKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Jeździł tramwajem? IP: *.pai.net.pl 18.03.05, 14:27 pewnie jechał po wódeczke do monopolu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Bramkarz Widzewa może trafić do więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:23 Piłkarz nie jest świętą krową, ale trzeba zrobić wszystko, żeby wymierzajac mu sprawiedliwość nie złamać mu życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vg Zawistni :]]]]]]]]] IP: *.toya.net.pl 18.03.05, 11:04 zawistnym kibicom innych klubów z wojweództwa łodzkiego musze powiedziec, ze ta sprawa ani troche nie przeszkodzi w awansie Widzewa do Ekstraklasy. Wasze senne koszmary beda trwały nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zawistni :]]]]]]]]] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:35 czy sądzisz że ktoś ma koszmary których źródłem jest awans widzewa do I ligi?! jeśli tak to proszę idź się lecz! potrzebny jest Ci kontak z lekarzem JAK NAJSZYBCIEJ!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vg Re: Zawistni :]]]]]]]]] IP: *.toya.net.pl 18.03.05, 14:30 tak jestem tego nawet pewny. "Koszmary" to oczywiscie przenośnia, która miała dobitnie pokazać, ze wiele osób nie może zdzierżyc obecnej sytacji i strasznie im to stoi ością w gardle. Taka jest prawda, a do lekarza do sam sobie możesz isć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vg Re: Bramkarz Widzewa może trafić do więzienia IP: *.toya.net.pl 18.03.05, 14:33 Zna się ludzi, obraca tu i tam, i takie zachowania to codzienna rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś