magda1006 26.03.05, 00:02 Jesteście kierowcami?Gdzie robiliście kurs?Gdzie zdawaliście i za którym razem się udało?Który osk w Zgierzu polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words Re: osk 26.03.05, 11:27 w LOK-u udało sie za 3cim razem...ale z tych egzaminatorow w ŁDZ to i tak chamy...byłoby za 2gim ale po co-jak mozna usadzic za wyssany z alca bład!! generalnie w loku polecam sasina-ze znanych mi szkoleniowcow jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
agretop Re: osk 26.03.05, 14:19 robienie kursu w zgierzu, to trochę strata czasu. zbyt wiele czasu zajmuje przejazd zgierską czy też łagiewnicką do łodzi, na >właściwe< trasy. u nas jednak jeździ się znacznie spokojniej, szczególnie jeśli kogoś przeraża na dzień dobry wyjazd w łodzi na kilińskiego czy piłsudskiego. ze znanych mi szkół w łodzi polecam: delta, wota, sztaba. zdawałem w łodzi. udało się za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: osk 26.03.05, 17:28 Kurs - Gabara Senior (polecam); nie polecam auto-szkoły "AS" - prowadzi burak (forgot nazwisko) Egzamin - Skierniewice Nieudanych prób - 3 z 4 ;] Odpowiedz Link Zgłoś