sbi 07.04.05, 14:21 Czy możecie polecić w Sieradzu lub okolicy warsztat w którym można by zrobić przegląd klimatyzacji? Konkretnie chodzi mi o Forda Mondeo jeśli ma to jakieś znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jopp67 Re: Klimatyzacja w samochodzie 08.04.05, 00:14 Jesli chodzi o szczelnosc lub napelnienie to Marek Szturma Kopernika 5 tel.608426545 Odpowiedz Link Zgłoś
levy_sdz Re: Klimatyzacja w samochodzie 09.04.05, 14:04 Ja polecam serwis klimatyzacji na terenie Przedsiebiorstwa Komunalnego w Sieradzu przy Wojska Polskiego za budynkiem zakladu energetycznego. Nazwy firmy nie pamietam, wiem tylko ze tam kiedys byl serwis KIA. Robia tanio i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Klimatyzacja w samochodzie 08.06.05, 15:32 a po co CI klima, sbi? ja przez nia to cale lato na antybiotykach bo wiecznie przeziebiona, zaanginowana i zagrypiona lazilam :( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Klimatyzacja w samochodzie 08.06.05, 15:33 tzn nie przez te Twoja :D tylko ogolnie przezklimatyzacje w samochodzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Klimatyzacja w samochodzie 08.06.05, 20:57 Ja się "serwisuje" w Łodzi - tak mi jest wygodniej. Ale znajomy szukał serwisu serwisu w Sieradzu i prawdę mówiąc nie wiedziałem gdzie go skierować, dzięki wam problem sie rozwiązał :) Odpowiedz Link Zgłoś