b_bart Re: Zgierz Przybyłów 21.04.05, 22:51 no to ja napisze na przybyłowie zaczeli robic piłsudskiego 1 dzien i niestety juz ich nie ma jestem ciekawa czy ekipa remontowa wróci załatac te dziury czy tak ma zostac Odpowiedz Link Zgłoś
calvinklain Re: Zgierz Przybyłów 21.04.05, 22:58 zgadza sie własnie nawet sie ucieszyłem że robią piłsudskigo i pisałem juz o tym na forum ale oni tylko rozorali kilka dziur tymi drapakami i tylko od strony mostu dzielącego przybyłów z rudunkami i zostawili wszystko a te dziury przy ulicy solnej nawet nie dotkneli mam wrażenie że te dziurki na stałe wpiszą sie w krajobraz przybyłowa --- calvi Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Zgierz Przybyłów 23.04.05, 00:45 Rozryli też inne ulice. Gratulacje dla synchronizacji robót. Współczuję okolicom ulicy Marszałka, dawniej Stodólnianej. Stodół nie ma a ulica jak zawsze. Mieszkałem tam wiele lat i nic mnie nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Zgierz Przybyłów 23.04.05, 11:21 taaa....roboty drogowe-phiiiii skrzyzowanie czerwinskiego/piłsudskiego/1go maja - godne pozałowania..... nie dosc ze czerwinskiego -nadal nie zrobiona do konca to na piłsudskiego diury ogromniaste .....a jak ktos tam zwalnia przy pasach ..to nie po to by przepuscic pieszego tylko by dziury ominac <gratulacje dla kierowcy czerwonego tico !!!> Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Zgierz Przybyłów-Piłsudskiego 25.05.05, 16:13 Cicho --!!cos robia chyba zaczeli remontowac piłsudskiego żeby nie zapeszyc ostatnio robili jeden dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Zgierz Przybyłów-Piłsudskiego 26.05.05, 03:23 Ale taka technologia jak na Kasprowicza: psiknięcie asfaltem, grys i wypad. Nawet w takim sztetlu jak Szadek wypruto i zbudowano ulice od nowa. A tak to tylko lakier do naprawy po wizycie na ulicy marszalka. Czy przebywajacy regularnie vice-boss ten "remont" odbierze? Bo kamyki latają spokojnie na wysokosc 1-go pietra jak ktos dobrze grzeje (40)+100=140... Szyby pancerne ma czy co??? ----- Nowy Jeep da rade... Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Kapliczka 25.05.05, 16:15 kapliczka wyremontowana naprawde wygląda super Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Kapliczka 26.05.05, 03:07 Szkoda, ze kilka dni temu ok. 22 na przystanku obok pobito do nieprzytomnosci bezbronna, stara kobiete za nieoddanie torebki. Z powaznymi obrazeniami wyladowala w szpitalu. Super park. I oczywiscie nit nic nie widzial ani nikt nic nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bart Re: Kapliczka 27.05.05, 23:22 tak kapliczka naprawde wyglada pieknie mam nadzieje że ten skwer bedzie teraz miejscem spotkan osób które będą chciały wspólnie pomodlic sie lub odmówic różaniec. a nie chłopców którzy chca wypić wino. Odpowiedz Link Zgłoś