Gość: j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 03:59 Metrowa kolejka = 2 osoby hmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karuzela Re: Wesoło w miasteczku IP: *.toya.net.pl 03.05.05, 19:53 ile wzięłaś za tę kryptoreklamę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lunapark mon Amour Re: Wesoło w miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:31 A ja myśle że Lunapark w Łodzi to bardzo fajne miejsce. Sam fakt że przetrwał ponad trzy dekady i ciągle się rozwija jest nie lada osiągnięciem w skali Łodzi. Tymczasem wielu łodzian potrafi tylko narzekać i krytykować, wspominać wypasiony Prater, Mirabilandie, Heide Park. Ludzie, trochę pokory i refleksji. Spójrzcie na samych siebie,swoje otoczenie, swoje domy, bloki, klatki schodowe. Zwróćcie uwagę na fabryczne rudery, zaszczane podwórka, pijaństwo i wszechobecne chamstwo. Ja odwiedzam lunapark, praktycznie co rok i za każdym razem widzę zmiany na lepsze. Nie ma powodu aby lunapark w Łodzi przyrównywać do Prateru czy Mirabilandii, nie ta skala, nie ta kultura i zamożność odwiedzających. Prater powstawał przez półtora wieku, Mirabilandia przez 50 lat. Ja mogę porównać lunapark do tej samej wielkości obiektów w Niemczech, czy na Węgrzech, i wierzcie Łodzianie, to porównanie wypada na korzyść lunaparku łódzkiego. Spójrzcie co stało się z wielkim lunaparkiem w Chorzowie-plajta. Przyjrzyjcie się ofercie objazdowych lunaparków z Czech, zwróćcie szczególną uwagę na ceny biletów tamże, często trzy razy wyższe. Kończąc więc - Nie od razu Prater zbudowano... Odpowiedz Link Zgłoś