renata0 02.05.05, 08:16 Witam:) wybieram sie z ekipą na Custom Show do Zgierza, impreza odbywa sie przy ul. Wschodniej na Hali MOSIRu. Jak tam dojść z dworca? z góry dziekuje za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
booloo Re: Custom Show 02.05.05, 09:35 Witamy w Zgierzu, wychodząc z budynku dworca dajesz w lewo i idziesz kawałk ulicą wzdłuż torów, aż w końcu zobaczyć po prawej taki mizernie wyglądający budynek z pomarańczową farbą, gdzie teraz mieści się zakład produkcji kostki brukowej, tutaj za tym budynkiem skręć w prawo (ul.Wschodnia) i juz zobaczysz w oddali halę... Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: troche zmieniam temat 03.05.05, 20:19 ten zakład ma rozbrajającą nazwę: "Bruklin" :) wg mnie to jedna z fajniejszych i dowcipniejszych firmowych nazw w naszym miescie zaraz po "Nekropolii" Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: troche zmieniam temat 04.05.05, 09:59 no Bruklin robi kostkę brukową a Nekropolia proponuje usługi z których korzysta się tylko raz w życiu, na sam koniec i obie nazwy są wg mnie bardzo trafne i troche przewrotne. Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: troche zmieniam temat 04.05.05, 16:44 fajne sa takie nazwy, ciekawe czy mam jeszcze jakieś nawiązania, route one:) ale więcej na razie nie przychodzi do mojej głowy Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: troche zmieniam temat 04.05.05, 21:36 rzeczywiście ciekawe klimaty jednak ja motocyklitka jestm i skupię sie na wystawie Customów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak to teraz ja trochę zmienię... 05.05.05, 02:49 W ostatnim ITZEZECIE widziałem takie coś przywiązane do słupa podobne do tego misia z "Misia"... Jas tam bedzie pomnik JP2 to co się z tym biedactwem łatwopalnym stanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
subjective Re: to teraz ja trochę zmienię... 05.05.05, 08:33 Powędruje zapewne spowrotem do hoku Urzędu Miasta, gdzie przeziomował cały niekorzystny dla niego okres... Odpowiedz Link Zgłoś
subjective Re: to teraz ja trochę zmienię... 05.05.05, 08:35 Eh straszne byki, chodziło mi o "holu" i "przezimował" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: to teraz ja trochę zmienię... 18.05.05, 20:46 a moze ktoś z WAS sie wybiera na ową wystawę? Odpowiedz Link Zgłoś
mysia63 Re: to teraz ja trochę zmienię... 18.05.05, 21:56 mój Tatuś... to niezupełnie 'ktoś z nas', ale liczy się chyba... :) Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: moja relacja 22.05.05, 19:52 Dzięki za relację, bohaterów show było słychać na mieście: czy dobrze kombinuję, że jesteś na 3 zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: moja relacja 22.05.05, 21:15 zgadza sie:)))))))))))) motocykle to moja pasja własnie jestem w trakcie organizacji zlotu w moim miescie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: moja relacja 25.05.05, 22:23 macie fajne miasto pieknych facetów pozdrawiam Zgierzan :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś