Dodaj do ulubionych

Szansa dla prawników

09.05.05, 21:40
Jeszcze jeden warunek: trzeba mieć plecy w prokuraturze lub innej instytucji
prawniczej!
Obserwuj wątek
    • Gość: grzywek Re: Szansa dla prawników IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 01:03
      Jakbym chcial za kilka latek zapewnic sobie nietykalnosc w Lodzi to teraz tych
      aplikantow, co to dla nich nie ma kasy na etety, bym pozatrudnial u siebie ,
      oczywiscie fikcyjnie zeby tylko ode mnie kase dostawali. za 5 lat zaczna mi sie
      odwdzieczac za utrzymanie.
    • Gość: gangster Re: Szansa dla prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:42
      A to ci ciekawe, kto okarze sie najlepszy i bedzie mógł scigać grubek irka...
      hahahahahahahahahahaaaa
      • Gość: lalala Re: Szansa dla prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:46
        Gruby Irek już nie żyje.
    • paul_78 Re: Szansa dla prawników 10.05.05, 16:41
      jakarta napisał:

> Jeszcze jeden warunek: trzeba mieć plecy w prokuraturze lub innej instytucji
      > prawniczej!

G... prawda.
    • Gość: aplikant Re: Szansa dla prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:51
      A ja powiem, że zadnych pleców miec nie trzeba. jestem na drugim roku aplikacji
      prokuratorskiej. Dostałem się bez żadnych układów. W prokuraturze nie znałem
      absolutnie nikogo, ani jednej osoby. kolokwium połówkowe zdałem na 5. Jak się
      umie i uczy to mozn sobie dać radę bez układów!!
      • Gość: widi 243 Re: Szansa dla prawników IP: *.icpnet.pl 14.05.05, 22:45
        Zobaczzymy czy bedziesz taki twardy jak po egzaminie sie okaze ze nia ma dla
        Ciebie etatu w prokuraturze bo dostal go juz synek jakiegos wysokopostawionego
        prokuratora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka