jakarta 09.05.05, 21:40 Jeszcze jeden warunek: trzeba mieć plecy w prokuraturze lub innej instytucji prawniczej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzywek Re: Szansa dla prawników IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 01:03 Jakbym chcial za kilka latek zapewnic sobie nietykalnosc w Lodzi to teraz tych aplikantow, co to dla nich nie ma kasy na etety, bym pozatrudnial u siebie , oczywiscie fikcyjnie zeby tylko ode mnie kase dostawali. za 5 lat zaczna mi sie odwdzieczac za utrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster Re: Szansa dla prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:42 A to ci ciekawe, kto okarze sie najlepszy i bedzie mógł scigać grubek irka... hahahahahahahahahahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Szansa dla prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:46 Gruby Irek już nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Szansa dla prawników 10.05.05, 16:41 jakarta napisał: > Jeszcze jeden warunek: trzeba mieć plecy w prokuraturze lub innej instytucji > prawniczej! G... prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aplikant Re: Szansa dla prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:51 A ja powiem, że zadnych pleców miec nie trzeba. jestem na drugim roku aplikacji prokuratorskiej. Dostałem się bez żadnych układów. W prokuraturze nie znałem absolutnie nikogo, ani jednej osoby. kolokwium połówkowe zdałem na 5. Jak się umie i uczy to mozn sobie dać radę bez układów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widi 243 Re: Szansa dla prawników IP: *.icpnet.pl 14.05.05, 22:45 Zobaczzymy czy bedziesz taki twardy jak po egzaminie sie okaze ze nia ma dla Ciebie etatu w prokuraturze bo dostal go juz synek jakiegos wysokopostawionego prokuratora Odpowiedz Link Zgłoś