hubar 04.07.02, 01:01 wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=913699&dzial=lol0003 Czy może inna c@fe nasz zaskoczy? Może jakieś inne ciekawe wystroje wnętrz kawiarenek znacie? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blenda Re: Co na to Cafe del Mundo??? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 11:43 No saper pozostalo wam kupic jakiegos miga;) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 12:59 Gość portalu: blenda napisał(a): > No saper pozostalo wam kupic jakiegos miga;) hihihi Albo Grippena:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 14:49 Eeeee, Pershing lepszy ! Ten kształt... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 16:46 Co do kształtów... to jak planowaliśmy wystrój kafejki pojawiła się propozycja zamontowania jednej albo nawet dwóch rurek i zatrudnienia kilku "tancerek" o stosownych kształtach ;) Z planów nic nie wyszło, ale teraz kto wie... może wrócimy do pomysłu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 16:56 Z te kilk a zeta za godzinkę to ja bm tam u was chętnie posiedział w towarzystwie pań :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 17:27 grover napisał(a): > Z te kilk a zeta za godzinkę to ja bm tam u was chętnie posiedział w > towarzystwie pań :)) A juz mialam nadzieje , ze za te kilka zet za godzine- sam sie najmiesz do tanczenia przy rurze... Łeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co na to Cafe del Mundo??? 05.07.02, 10:35 Saper, Przyjacielu!!!!!Popieram ten pomysk w 300 procentach. PS. Moge zostac osobistym opiekunem tancerek. Ty masz przeciez tyle spraw na glowie....Zrobie to spolecznie, bez wynagrodzenia:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Co na to Cafe del Mundo??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.07.02, 14:57 wystroje wnetrz jak wystroje wnetrz, wystarczy ze na miejscu bedzie "niespodzianka" ... przyjdzie duuuużo osób :) Ixtlilto ps. słyszałam o c@ffee, w której monitory obszyte były futerkiem (nie wiem co na to obrońcy i obrończynie zwierząt!). niestety nie pamiętam czy to było w Łodzi czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 15:30 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): >słyszałam o c@ffee, w której monitory obszyte były futerkiem Monitory też? Podoba mi sie... Bartuch mi obiecał samo futro, ale jednak chyba wybiore futrzasty monitor. A futro? Pewnie mi kupi Snake... A skóra ze Snake'a tez byłaby ładna- na monitor i torebke. A jak to jest duzy Snake- to i na pantofelki starczy... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co na to Cafe del Mundo??? 05.07.02, 10:37 Do futra dokladam nowy samochod, kociaku:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Co na to Cafe del Mundo??? 05.07.02, 12:16 bartuch napisał(a): > Do futra dokladam nowy samochod, kociaku:-)))))) hahahahahahahahahahahahahahah (oddech) hahahahahahahahhaaahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 21:38 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > wystroje wnetrz jak wystroje wnetrz, wystarczy ze na miejscu > bedzie "niespodzianka" ... przyjdzie duuuużo osób :) > > Ixtlilto > > ps. słyszałam o c@ffee, w której monitory obszyte były futerkiem (nie wiem co > na to obrońcy i obrończynie zwierząt!). powiedziala ta kora bedzie miala buty z krokodyla;))) niestety nie pamiętam czy to było w Łodzi czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (blenda) 04.07.02, 22:55 blenda napisała: > powiedziala ta kora bedzie miala buty z krokodyla;))) Blendzik- nie denerwuj mnie- ja od roku szukam długich kozaczków... mogą byc nawet z krokodyla :)P Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 19:06 chwila, chwila.. co to będzie musiał być za lokal żeby tam zmieścił siuę taki śmigłowiec!! A przecież to to ma być tylko barem....a gzie komputery?? przynajmnije 10 musi ich być... podoba mi sie:) Kreatywność łodzian nie zna granic:) Niedługo będziemy słynąć nie tylko z pub'ów ale i z kawiarenek internetowych:) Kto wie, może i wa-wiacy beda do nich przyjeżdżać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 19:08 Byłeś w tej c@fe? Warto, serio. A komputerów tam jest ze czterdzieći, sam nie wiem jak helikopter tam się jeszcze zmieści ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Co na to Cafe del Mundo??? 04.07.02, 19:14 A u Sapera codziennie będzie podminowany inny komputer. Taka niespodzianka:) panBozia ps.IKS musi sie spektakularnie promować, bo przy ich cenach... Odpowiedz Link Zgłoś