p8 05.07.02, 17:15 A przecież miało być tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saper_ Re: Saspol wymarły... 05.07.02, 17:31 W tym kontekście - zastanawiam się, jak za 5 lat będzie wyglądała Galeria... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Saspol wymarły... 05.07.02, 17:44 a może do tego czasu Łódź ozywi sie i będzie lepiej sioe żyło mieszkańcom?? Pomyślmy pozytywnie, nawet jeżeli są to jedynie złudne nadzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Saspol wymarły... IP: *.retsat1.com.pl 05.07.02, 22:39 saper_ napisał(a): > W tym kontekście - zastanawiam się, jak za 5 lat będzie wyglądała Galeria... Galeria to chyba jednak nieco inna historia, nieco inna skala i nieco inny cel istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Saspol wymarły... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.07.02, 17:49 No nie wymarly, przed saspolem to jedno z ulubionych miejsc na spotkanie sie z paczka znajomych...... Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Saspol wymarły... 05.07.02, 18:25 Gość portalu: Mlody napisał(a): > No nie wymarly, przed saspolem to jedno z ulubionych miejsc na spotkanie sie z > > paczka znajomych...... > Mlody Racja ,jak na miasto to spotkanie tylko pod saspolem :)) Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Saspol wymarły... IP: *.retsat1.com.pl 05.07.02, 22:37 zoonk napisał(a): > Gość portalu: Mlody napisał(a): > > > No nie wymarly, przed saspolem to jedno z ulubionych miejsc na spotkanie > sie z > > > > paczka znajomych...... > > Mlody > > Racja ,jak na miasto to spotkanie tylko pod saspolem :)) Pozdrow.! > Tylko pod Saspolem :o) Dziś miałem kłopoty z przebiciem się chodnikiem wiodącym ante Saspol. Tłok był niemożebny. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Saspol wymarły... 05.07.02, 23:23 a ja zawsze pod Centralem :) na dodatek 2 !! :) Swoją drogą...tamten dom towarowy też wymiera.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Saspol wymarły... 05.07.02, 17:50 Co to jest SASPOL i gdzie się mieści ? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Saspol wymarły... 05.07.02, 17:53 jest to taki dom handlowy Wiem, ze istnieje takowy również we Wrocławiu. Z tego co pamiętam jest on własnością jakiegoś turka (ale to tylko nie ważny szczegół) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Saspol wymarły... 05.07.02, 18:57 Jest to też częste miejsce spotkań... ze znajomymi, randki. Punk orientacyjny... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Saspol wymarły... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 20:10 saspol to najprawdopodobniej byla pralnia brudnej kasy. dlaczego stoi pusty? bo wlasciciel tak podwyzszal czyns ze nikogo nie bylo na to stac. powod jest w sumie nie znany. pozdrawiam hmm tak sobie mysle ze tam mozna by niezla dyskoteke z pubem otwozyc, tak jak w niemczech z oknami na ulice:)) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Saspol wymarły... 05.07.02, 21:46 i to na dodatek taką 3 poziomową dyskotekę... taką jak we Włoszech :)))) :> Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Saspol wymarły... 06.07.02, 00:40 Właśnie chciałam napisac, ze skoro to i tak już jest punk spotkań to możnaby to jakoś wykorzystać tworzac tam na parterze jakis pub/ knajpe.. najlepiej w stylu dworca.. co właściwie Saspol tak wyglada w okolicy godizny 20... pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś