Dodaj do ulubionych

Kto się w tym roku wybiera na psychologie na UŁ ?

16.05.05, 21:47
I z czego się przygotowujecie do testu ?

Modlitwa.org
Obserwuj wątek
    • seikyl A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubiegłych 18.05.05, 00:37
      Jeśli ktoś jest zainteresowany napiszcie e-maila. Ja już z psychologią
      skończyłem, zajmuję się innymi rzeczami - testy chętnie prześlę. Tym bardziej,
      że są to "kosmiczne testy". Pozdrawiam Stanisław
      • skniuka A jak Ci posłać e-mail-a ? 18.05.05, 01:37
        Ja już prawie zdałam maturę i tak myślę o tej psychologii na UŁ, ale pojęcia
        nie mam co nacisnąć żeby tego e-maila posłać - pomóżcie NIEDOUCZONEEJ !!!
        • Gość: gościu Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? IP: *.4web.pl 18.05.05, 21:50
          Najlepiej wyłącz komputer i do niego nie podchodź. Skup się i pomyśl, że chcesz
          tego maila wysłać ... I nie ruszaj się dopóki go nie wyślesz ...
          • skniuka Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? 18.05.05, 23:27
            Słuchaj, siedzę już parę godzin i co z tego ? Nie rób ze mnie idiotki, naprawdę
            nie trzeba, wiem, że jestem blondynką, ale co z tego ? Niech ktoś wreszcie
            napisze jak tego maila wysłać - naprawdę potrzebuję tych testów.
            • Gość: gościu Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? IP: *.4web.pl 19.05.05, 00:18
              Słuchaj, jak samo siedzenie nie pomogło może wyjdź z domu na parę godzin.
              Słyszałem, że to pomaga w wysyłaniu poczty ... A jak i to nie pomoże to spróbuj
              ten kabelek zasilający od komputera wkładać i wyjmować z gniazdka ... Tak
              wkładasz - wyjmujesz, wkładasz - wyjmujesz, wkładasz - wyjmujesz, itd., może
              pomoże. Spróbuj ...

P.S. Acha możesz to robić już jak wrócisz do domu ...
              • skniuka Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? 19.05.05, 20:56
                Wróciłam i nawet chciałam Cię posłuchać, ale ... Kabel od mojego komputera ma
                dwie końcówki i za Chiny Ludowe nie wiem którą w którą dziurkę włożyć w tej
                ścianie. Chciałam najpierw pojedyńczo wkładać - może wystarczy, ale to drugi
                nie wchodzi, a ściany dłubać mi sie nie chce. Zmiłujcie się i napiszcie jak
                kabelek włożyć, a jeszcze lepiej jak maila wysłać ! Ja tak chcę na tą
                psychologię ... Jak już ją skończę to sie odwdzięczę ...

Skniuka
                • Gość: hmm Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? IP: 195.69.80.* 19.05.05, 22:28
                  jakby to powiedzieć, to najlepszy przykład że na tą psychologię się nie
                  nadajesz... odpadasz w przedbiegach z logicznym myśleniem :)))))
                  • skniuka Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? 22.05.05, 02:29
                    Wybacz, ale chyba mnie obrażasz - jak to się nie nadaję ... Przecież nawet nie
                    jestem blondynką - specjalnie maluję włosy na inny kolor. A moje logiczne
                    myślenie jest BEZBŁĘDNE tylko jak nie myślę i w ogóle to nie twój problem. A
                    tego maila i tak wyślę, testy dostanę i na psychologię mnie przyjmą czy Ci się
                    to podoba czy nie. W końcu warunki mam ... Tak wszyscy mówią, więc się nie
                    wymądrzaj i jakimiś kabelkami głowy mi nie zawracaj ... Lepiej jak umiesz sam
                    napisz, może się z Tobą umówię, choć kalendarz mam raczej zajęty. Inni mi
                    takimi głupotami głowy nie zawracają - ich interesuje jak mówią moja
                    OSOBOWOŚĆ ... Pozdrawiam WSZYSTKICH prawdziwych mężczyzn SKNIUSZKA - przyszła
                    mgr psychologii.
                    • skniuka Dostałam testy - są extra !!! 23.05.05, 23:06
                      Co prawda nic nie rozumiem i nie ma odpowiedzi, ale lepiej już je rozwiązywać
                      niż męczyć się z tym mailem lub kabelkami. Jak je już rozwiążę może zacznę
                      nawet sprzedawać odpowiedzi - kto wie to będą zapewne jedyne niepowtarzalne
                      odpowiedzi do tych testów. Ostatni gdzieś przeczytałam, że na maturze z
                      angielskiego komuś udało się dostać 0 (słownie: zero) punktów ... A ja chyba
                      nie jestem gorsza, no nie ... Jak myślicie ?
                    • Gość: hmm Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? IP: 195.69.80.* 23.05.05, 23:44
                      Broń Boże obrażać :))))

Ale włosy to się podobno farbuje :)

Powodzenia na psychologii, tam zawsze bogaci panowie szukają żon więc na pewno
                      Ci się poszczęści :)))) A umawiać się nie mam zamiaru, z powodów które tylko
                      blondynka by zrozumiała :)
                      • skniuka A co sobie myślisz ... 24.05.05, 21:56
                        A co Ty sobie myślisz, że jak sobie włosy farbuję na blond, to jestem głupsza
                        od blondynek ??? Twojej uwagi zresztą nie rozumiem - a co mam sobie żony na
                        psychologii szukać ... Ja tam w paradzie wolności na pewno nie wystąpię ... A
                        jak Tobie jest jakiś facet potrzebny to już tylko twój i jego problem ... Ja
                        tam nawet gejów nie obrażam - każdy ma swoje pereferencje, czy to się innym
                        podoba czy nie ... Ja zresztą też ze zboczeńcami zazwyczaj się nie umawiam,
                        chociaż kiedyś był taki jeden - po 4 latach go skazali jak się nie mylę ... A
                        co do testów - to podpucha - nie z tego roku ... Jak ktoś ma te co będą proszę
                        mi posłać ... Co mam się uczyć odpowiedzi do pytań co już kiedyś były - co ja
                        nienormalna jestem czy inna ...

Pozdrawiam wszystkich wierzących

Wasza SKNIUKA
      • Gość: Lucky Luke Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:47
        Wielkie dzięki za przesłanie testów. bardzo są przydatne :D
        • dubinek Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie 23.06.05, 11:05
          czesc!
          poszukuje takich testow i bede wdzieczna za kontakat,moze napiszesz do mnie na
          gg? nr to:6995882 i 8292489
          czekam na wiad.
          pozdrawiam
      • anka_btl Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie 19.05.05, 23:41
        Dziekuje bardzo za testy.. Otrzymalam je:D Rowniez zachecam do odwiedzania
        strony modlitwa.org.

• dubinek Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie 23.06.05, 11:02
          chetnie sie z toba skontaktuje bo poszukuje takich testow.... moze sie do mnie
          odezwiesz na gg? moje nr to:6995882 i 8292489
          czekam na wiad.
      • seikyl Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie 23.05.05, 00:14
        Testy będę udostępniał do około polowy czerwca, potem wyjeżdzam za granicę i
        zapewne nie będę mógł ich przeslać ... Powodzenia na egzaminach 1 sierpnia ...
      • Gość: iwona Dzięki za te testy - są świetne - IP: 67.111.137.* 23.05.05, 23:40
        - tylko kto takie idiotyzmy wymyśla. Szkoda, że nie masz do nich odpowiedzi -
        ale może ktoś mi je prześle, chętnie się odwdzięczę, najlepiej jak umiem ...

Pozdrawiam wszystkich cieplutko

Iwona

iwona@dziwki.org
        • Gość: J.S. Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.05.05, 01:05
          > iwona@dziwki.org

Chcialbym konto w tej domenie, moze byc forward-only. Z kim sie trzeba przespac?
          • Gość: Iwona Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: 67.111.137.* 26.05.05, 23:08
            Ach Wy mężczyźni - tylko jedno Wam w głowie ... Ale fakt, że taki adres może
            prowokować. Dlatego go używam. Ale po Ci poczta forward-only, to trochę
            nielogiczne nie sądzisz?

Pozdrawiam cieplutko

Iwona
            • Gość: J.S. Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.05.05, 23:34
              > Ale po Ci poczta forward-only, to trochę nielogiczne nie sądzisz?

Dla szpanu ;> Wracajac do tematu - czy moge taki otrzymac (moze nie byc forward-
              only ;)

pzdr
              • Gość: Iwona Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: 67.111.137.* 27.05.05, 00:06
                Nie wiem - muszę zapytać Pierwszego, bo to od Niego mam to konto. Spotkam się z
                Nim w sobotę, napiszę w niedzielę jak sprawa wygląda.

Pozdrawiam cieplutko

Iwona
                • Gość: Iwona Poczta frico IP: 69.41.173.* 31.05.05, 23:55
                  Słuchaj - Pierwszy powidział tak - po wyborach będą darmowe aliasy do domeny,
                  być może też będzie możliwość frico poczty (max 10 MB), na razie nie jest to
                  możliwe - nie wiadomo, kto, będzie wybrany, sam rozumiesz ...
                • Gość: A cena ??? Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 21:35
                  admin
                  • Gość: Iwona Jak cena ? IP: 69.41.173.* 10.06.05, 22:38
                    Przepraszam - cena za co ???

Za stare testy nic nie płaciłam, za testy rozwiązywane ze mną - do uzgodnienia,
                    mamy wolny rynek no nie, za wybór na Prezydenta - gdzieś 20 mln (bez
                    gwarancji), 50 z gwarancją, za frico pocztę lub alias na tym serwerze - muszę
                    spytać Pierwszego, ale chyba gratis (po wakacjach). O szczegóły pytaj mailem.

Pozdrawiam cieplutko

Iwonka
      • Gość: Koniec Testy do 15 maja wysyłam IP: *.4web.pl / *.4web.pl 24.05.05, 23:00
        Jeszcze raz powtórzę - stare testy myślenia logicznego udostępniam tylko do 15
        czerwca - potem piszcie do tych, którzy otrzymali je wcześniej ...
      • elkotto Mam wątpliwości, 27.05.05, 18:08
        czy taki test logicznego myślenia może kogoś nauczyć logicznie myśleć ?
      • skniuka Też chcę testy ... 27.05.05, 22:06
        Takie konto poczty (xyz.dziwka.org) to jakby nobilitacja. Nawet jako przyszła
        studentka psychologii bardzo bym je chciała mieć. Napiszcie jak je zdobyć.
        Pozdrawiam - Wasza SKNIUKA
        • Gość: magda Też chcę testy ...błagam!!!!!!!!!! IP: 194.63.132.* 31.05.05, 14:14
          napiszcie jak moge zdobyc testy..........albo wyslijcie mi na skrzynke-bede
          wdzieczna maaadziaaa-86@o2.pl
      • Gość: magda odpisz:))))) IP: 194.63.132.* 31.05.05, 14:01
        mam wielka prosbe-wyslij mi na skrzynke-bede bardzo wdzieczna
        maaagda_g@poczta.onet.pl
      • Gość: Kinga Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.uni.lodz.pl 04.06.05, 09:18
        Witam!

A ja bym bardzo chciała takie testy od Ciebie dostać.:)Czy jak się do Ciebie
        ładnie uśmiechnę mogę liczyć na odpowiedź?:)I może jakieś rady odnośnie psychologii?

Pozdrawiam cieplutko.

Kinga irlandia-zielona@wp.pl
      • Gość: wioletagrzybowska Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.ds.wshe.lodz.pl 10.06.05, 19:59
        Hejka! Jeśli twoja propozycja jest jeszcze aktualna, to ja chętnie skorzystam z
        możliwości zajrzenia do tych testów. w tym roku zamierzam zdawać na psychologie
        i nie wiem czy dobrze robie.Będe bardzo wdzięczna, z góry dziękuje. pozdrawiam
        buziaczki:)))
        • modlitwa A dlaczego nie wyślesz e-maila ? 10.06.05, 22:45
          Witaj "Nieuświadomiona",

Jak chcesz abym przesłał Ci stare testy to chyba prościej wysłać mi e-maila na
          adres podany na forum tzn. modlitwa@gazeta.pl lub inny listy@modlitwa.org ze
          strony Modlitwa.org. Bo jak się logujesz
          jako "Gość: wioletagrzybowska" to nie wiem na jaki adres mam Ci te testy
          wysłać, nie obrażając Cię zresztą. Zakładam, że matury z informatyki nie
          zdawałaś ... Reasumując napisz maila, albo podaj swój e-mail adres na tym forum.
          Pozdrawiam

Modlitwa.org
      • Gość: Monika Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:33
        Jeśli byłbyś tak miły i przesłał mi te testy to byłabym Ci strasznie
        wdzięczna.Staram sie w tym roku dostac na psychologię, ale coś czuję, że bedzie
        ciężko.To jest moj mail:queen015@wp.pl Z góry dziękuje!
        • Gość: Emila Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.06.05, 19:48
          Czesc ja wybieram sie w tym roku na psychologie i bylabym bardzo wdzieczna
          gdybys przeslala mi te testy logicznego myslenia:) Moj mail to
          emilawargawiak@wp.pl
      • Gość: emila Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.06.05, 19:44
        Czesc:) a bylabym bardzo wdzieczna gdybys przslal mi testy logicznego myslenia
        na psychologie z lat ubieglych. Moj mail to emi.emi.emi@wp.pl
    • Gość: ara11 Re: Kto się w tym roku wybiera na psychologie na IP: *.4web.pl 22.05.05, 17:55
      Dzięki za testy i dzięki za info o zapchanej skrzynce:)
    • Gość: buahahhaha IDIOCI IP: *.toya.net.pl 26.05.05, 23:29
      • skniuka 5,5 Idioty na miejsce - rekord !!! 09.06.05, 00:13
        Popatrzcie na link GW z 7.06.2005:

miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,2752536.html
        I co myślicie za dużo idiotów, czy za dużo naiwnych ???

Pozdrawiam i Idiotów i Naiwnych

Wasza (czyja?) Skniuka
        • Gość: lavinka za 5lat i tak będą rozdawac ulotki ;-P nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:34
          E
    • Gość: Father Belka Re: Kto się w tym roku wybiera na psychologie na IP: *.tvu.ac.uk 09.06.05, 14:41
      Przygotuj sie na modlitwe !!!!!
    • skniuka Statystyka nie kłamie 9,25 osób na miejsce 17.06.05, 00:06
      Dla chętnych - na stronie www.uni.lodz.pl po wyborze
      "rekrutacja" i następnie "statystyki" możemy popatrzeć
      ilu jest chętnych na dane kierunki. Boże, ele jestem mądra
      ... to pewno po tych testach myślenia logicnego, prawda
      Paweł jest SUPER. Na psychologię jest póki co 9.267 osób
      na miejsce ... Pozdrawiam

Wasza SKNIUKA
    • prezu Modlitwa, wstydu oszczędź 17.06.05, 00:10
      Dla dewotek wstępu na tak naukowy kierunek nie ma, a poza tym dorga kolezanko daj spokój z tymi postami naforum Łódź.
    • skniuka Już ponad 11 osób na miejsce, zaraz będzie 20 ... 21.06.05, 23:44
      Ja nic nie mówię, ale jak to taki zły kierunek (np. nie dla dewotek - cytat),
      to skąd się biorą kandydaci/kandydatki? Czy Ktoś zna "normalną" odpowiedź ...
      • Gość: lavinka z nielogu Re: Już ponad 11 osób na miejsce, zaraz będzie 20 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:22
        Ja nic nie mówię, ale jak to taki zły kierunek (np. nie dla dewotek - cytat),
        to skąd się biorą kandydaci/kandydatki? Czy Ktoś zna "normalną" odpowiedź ...

To kieunek na który idą wszyscy,którzy nie mają pomysłu na życie.. a tych nie
        brakuje... ;-PP

lav

p.s. poza tym to jeszcze jeden kierunek na którym nie ma zbyt wielu zajęć... ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka