modlitwa 16.05.05, 21:47 I z czego się przygotowujecie do testu ? Modlitwa.org Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seikyl A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubiegłych 18.05.05, 00:37 Jeśli ktoś jest zainteresowany napiszcie e-maila. Ja już z psychologią skończyłem, zajmuję się innymi rzeczami - testy chętnie prześlę. Tym bardziej, że są to "kosmiczne testy". Pozdrawiam Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka A jak Ci posłać e-mail-a ? 18.05.05, 01:37 Ja już prawie zdałam maturę i tak myślę o tej psychologii na UŁ, ale pojęcia nie mam co nacisnąć żeby tego e-maila posłać - pomóżcie NIEDOUCZONEEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? IP: *.4web.pl 18.05.05, 21:50 Najlepiej wyłącz komputer i do niego nie podchodź. Skup się i pomyśl, że chcesz tego maila wysłać ... I nie ruszaj się dopóki go nie wyślesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? 18.05.05, 23:27 Słuchaj, siedzę już parę godzin i co z tego ? Nie rób ze mnie idiotki, naprawdę nie trzeba, wiem, że jestem blondynką, ale co z tego ? Niech ktoś wreszcie napisze jak tego maila wysłać - naprawdę potrzebuję tych testów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? IP: *.4web.pl 19.05.05, 00:18 Słuchaj, jak samo siedzenie nie pomogło może wyjdź z domu na parę godzin. Słyszałem, że to pomaga w wysyłaniu poczty ... A jak i to nie pomoże to spróbuj ten kabelek zasilający od komputera wkładać i wyjmować z gniazdka ... Tak wkładasz - wyjmujesz, wkładasz - wyjmujesz, wkładasz - wyjmujesz, itd., może pomoże. Spróbuj ... P.S. Acha możesz to robić już jak wrócisz do domu ... Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? 19.05.05, 20:56 Wróciłam i nawet chciałam Cię posłuchać, ale ... Kabel od mojego komputera ma dwie końcówki i za Chiny Ludowe nie wiem którą w którą dziurkę włożyć w tej ścianie. Chciałam najpierw pojedyńczo wkładać - może wystarczy, ale to drugi nie wchodzi, a ściany dłubać mi sie nie chce. Zmiłujcie się i napiszcie jak kabelek włożyć, a jeszcze lepiej jak maila wysłać ! Ja tak chcę na tą psychologię ... Jak już ją skończę to sie odwdzięczę ... Skniuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? IP: 195.69.80.* 19.05.05, 22:28 jakby to powiedzieć, to najlepszy przykład że na tą psychologię się nie nadajesz... odpadasz w przedbiegach z logicznym myśleniem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? 22.05.05, 02:29 Wybacz, ale chyba mnie obrażasz - jak to się nie nadaję ... Przecież nawet nie jestem blondynką - specjalnie maluję włosy na inny kolor. A moje logiczne myślenie jest BEZBŁĘDNE tylko jak nie myślę i w ogóle to nie twój problem. A tego maila i tak wyślę, testy dostanę i na psychologię mnie przyjmą czy Ci się to podoba czy nie. W końcu warunki mam ... Tak wszyscy mówią, więc się nie wymądrzaj i jakimiś kabelkami głowy mi nie zawracaj ... Lepiej jak umiesz sam napisz, może się z Tobą umówię, choć kalendarz mam raczej zajęty. Inni mi takimi głupotami głowy nie zawracają - ich interesuje jak mówią moja OSOBOWOŚĆ ... Pozdrawiam WSZYSTKICH prawdziwych mężczyzn SKNIUSZKA - przyszła mgr psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka Dostałam testy - są extra !!! 23.05.05, 23:06 Co prawda nic nie rozumiem i nie ma odpowiedzi, ale lepiej już je rozwiązywać niż męczyć się z tym mailem lub kabelkami. Jak je już rozwiążę może zacznę nawet sprzedawać odpowiedzi - kto wie to będą zapewne jedyne niepowtarzalne odpowiedzi do tych testów. Ostatni gdzieś przeczytałam, że na maturze z angielskiego komuś udało się dostać 0 (słownie: zero) punktów ... A ja chyba nie jestem gorsza, no nie ... Jak myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: A jak Ci posłać e-mail-a ? IP: 195.69.80.* 23.05.05, 23:44 Broń Boże obrażać :)))) Ale włosy to się podobno farbuje :) Powodzenia na psychologii, tam zawsze bogaci panowie szukają żon więc na pewno Ci się poszczęści :)))) A umawiać się nie mam zamiaru, z powodów które tylko blondynka by zrozumiała :) Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka A co sobie myślisz ... 24.05.05, 21:56 A co Ty sobie myślisz, że jak sobie włosy farbuję na blond, to jestem głupsza od blondynek ??? Twojej uwagi zresztą nie rozumiem - a co mam sobie żony na psychologii szukać ... Ja tam w paradzie wolności na pewno nie wystąpię ... A jak Tobie jest jakiś facet potrzebny to już tylko twój i jego problem ... Ja tam nawet gejów nie obrażam - każdy ma swoje pereferencje, czy to się innym podoba czy nie ... Ja zresztą też ze zboczeńcami zazwyczaj się nie umawiam, chociaż kiedyś był taki jeden - po 4 latach go skazali jak się nie mylę ... A co do testów - to podpucha - nie z tego roku ... Jak ktoś ma te co będą proszę mi posłać ... Co mam się uczyć odpowiedzi do pytań co już kiedyś były - co ja nienormalna jestem czy inna ... Pozdrawiam wszystkich wierzących Wasza SKNIUKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Luke Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:47 Wielkie dzięki za przesłanie testów. bardzo są przydatne :D Odpowiedz Link Zgłoś
dubinek Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie 23.06.05, 11:05 czesc! poszukuje takich testow i bede wdzieczna za kontakat,moze napiszesz do mnie na gg? nr to:6995882 i 8292489 czekam na wiad. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka_btl Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie 19.05.05, 23:41 Dziekuje bardzo za testy.. Otrzymalam je:D Rowniez zachecam do odwiedzania strony modlitwa.org. Odpowiedz Link Zgłoś
dubinek Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie 23.06.05, 11:02 chetnie sie z toba skontaktuje bo poszukuje takich testow.... moze sie do mnie odezwiesz na gg? moje nr to:6995882 i 8292489 czekam na wiad. Odpowiedz Link Zgłoś
seikyl Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie 23.05.05, 00:14 Testy będę udostępniał do około polowy czerwca, potem wyjeżdzam za granicę i zapewne nie będę mógł ich przeslać ... Powodzenia na egzaminach 1 sierpnia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Dzięki za te testy - są świetne - IP: 67.111.137.* 23.05.05, 23:40 - tylko kto takie idiotyzmy wymyśla. Szkoda, że nie masz do nich odpowiedzi - ale może ktoś mi je prześle, chętnie się odwdzięczę, najlepiej jak umiem ... Pozdrawiam wszystkich cieplutko Iwona iwona@dziwki.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.05.05, 01:05 > iwona@dziwki.org Chcialbym konto w tej domenie, moze byc forward-only. Z kim sie trzeba przespac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: 67.111.137.* 26.05.05, 23:08 Ach Wy mężczyźni - tylko jedno Wam w głowie ... Ale fakt, że taki adres może prowokować. Dlatego go używam. Ale po Ci poczta forward-only, to trochę nielogiczne nie sądzisz? Pozdrawiam cieplutko Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.05.05, 23:34 > Ale po Ci poczta forward-only, to trochę nielogiczne nie sądzisz? Dla szpanu ;> Wracajac do tematu - czy moge taki otrzymac (moze nie byc forward- only ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: 67.111.137.* 27.05.05, 00:06 Nie wiem - muszę zapytać Pierwszego, bo to od Niego mam to konto. Spotkam się z Nim w sobotę, napiszę w niedzielę jak sprawa wygląda. Pozdrawiam cieplutko Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Poczta frico IP: 69.41.173.* 31.05.05, 23:55 Słuchaj - Pierwszy powidział tak - po wyborach będą darmowe aliasy do domeny, być może też będzie możliwość frico poczty (max 10 MB), na razie nie jest to możliwe - nie wiadomo, kto, będzie wybrany, sam rozumiesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A cena ??? Re: Dzięki za te testy - są świetne - IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 21:35 admin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Jak cena ? IP: 69.41.173.* 10.06.05, 22:38 Przepraszam - cena za co ??? Za stare testy nic nie płaciłam, za testy rozwiązywane ze mną - do uzgodnienia, mamy wolny rynek no nie, za wybór na Prezydenta - gdzieś 20 mln (bez gwarancji), 50 z gwarancją, za frico pocztę lub alias na tym serwerze - muszę spytać Pierwszego, ale chyba gratis (po wakacjach). O szczegóły pytaj mailem. Pozdrawiam cieplutko Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniec Testy do 15 maja wysyłam IP: *.4web.pl / *.4web.pl 24.05.05, 23:00 Jeszcze raz powtórzę - stare testy myślenia logicznego udostępniam tylko do 15 czerwca - potem piszcie do tych, którzy otrzymali je wcześniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
elkotto Mam wątpliwości, 27.05.05, 18:08 czy taki test logicznego myślenia może kogoś nauczyć logicznie myśleć ? Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka Też chcę testy ... 27.05.05, 22:06 Takie konto poczty (xyz.dziwka.org) to jakby nobilitacja. Nawet jako przyszła studentka psychologii bardzo bym je chciała mieć. Napiszcie jak je zdobyć. Pozdrawiam - Wasza SKNIUKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Też chcę testy ...błagam!!!!!!!!!! IP: 194.63.132.* 31.05.05, 14:14 napiszcie jak moge zdobyc testy..........albo wyslijcie mi na skrzynke-bede wdzieczna maaadziaaa-86@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda odpisz:))))) IP: 194.63.132.* 31.05.05, 14:01 mam wielka prosbe-wyslij mi na skrzynke-bede bardzo wdzieczna maaagda_g@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.uni.lodz.pl 04.06.05, 09:18 Witam! A ja bym bardzo chciała takie testy od Ciebie dostać.:)Czy jak się do Ciebie ładnie uśmiechnę mogę liczyć na odpowiedź?:)I może jakieś rady odnośnie psychologii? Pozdrawiam cieplutko. Kinga irlandia-zielona@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioletagrzybowska Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.ds.wshe.lodz.pl 10.06.05, 19:59 Hejka! Jeśli twoja propozycja jest jeszcze aktualna, to ja chętnie skorzystam z możliwości zajrzenia do tych testów. w tym roku zamierzam zdawać na psychologie i nie wiem czy dobrze robie.Będe bardzo wdzięczna, z góry dziękuje. pozdrawiam buziaczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
modlitwa A dlaczego nie wyślesz e-maila ? 10.06.05, 22:45 Witaj "Nieuświadomiona", Jak chcesz abym przesłał Ci stare testy to chyba prościej wysłać mi e-maila na adres podany na forum tzn. modlitwa@gazeta.pl lub inny listy@modlitwa.org ze strony Modlitwa.org. Bo jak się logujesz jako "Gość: wioletagrzybowska" to nie wiem na jaki adres mam Ci te testy wysłać, nie obrażając Cię zresztą. Zakładam, że matury z informatyki nie zdawałaś ... Reasumując napisz maila, albo podaj swój e-mail adres na tym forum. Pozdrawiam Modlitwa.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:33 Jeśli byłbyś tak miły i przesłał mi te testy to byłabym Ci strasznie wdzięczna.Staram sie w tym roku dostac na psychologię, ale coś czuję, że bedzie ciężko.To jest moj mail:queen015@wp.pl Z góry dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.06.05, 19:48 Czesc ja wybieram sie w tym roku na psychologie i bylabym bardzo wdzieczna gdybys przeslala mi te testy logicznego myslenia:) Moj mail to emilawargawiak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: A ja mam testy myślenia logicznego z lat ubie IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.06.05, 19:44 Czesc:) a bylabym bardzo wdzieczna gdybys przslal mi testy logicznego myslenia na psychologie z lat ubieglych. Moj mail to emi.emi.emi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara11 Re: Kto się w tym roku wybiera na psychologie na IP: *.4web.pl 22.05.05, 17:55 Dzięki za testy i dzięki za info o zapchanej skrzynce:) Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka 5,5 Idioty na miejsce - rekord !!! 09.06.05, 00:13 Popatrzcie na link GW z 7.06.2005: miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,2752536.html I co myślicie za dużo idiotów, czy za dużo naiwnych ??? Pozdrawiam i Idiotów i Naiwnych Wasza (czyja?) Skniuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka za 5lat i tak będą rozdawac ulotki ;-P nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:34 E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Father Belka Re: Kto się w tym roku wybiera na psychologie na IP: *.tvu.ac.uk 09.06.05, 14:41 Przygotuj sie na modlitwe !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka Statystyka nie kłamie 9,25 osób na miejsce 17.06.05, 00:06 Dla chętnych - na stronie www.uni.lodz.pl po wyborze "rekrutacja" i następnie "statystyki" możemy popatrzeć ilu jest chętnych na dane kierunki. Boże, ele jestem mądra ... to pewno po tych testach myślenia logicnego, prawda Paweł jest SUPER. Na psychologię jest póki co 9.267 osób na miejsce ... Pozdrawiam Wasza SKNIUKA Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Modlitwa, wstydu oszczędź 17.06.05, 00:10 Dla dewotek wstępu na tak naukowy kierunek nie ma, a poza tym dorga kolezanko daj spokój z tymi postami naforum Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
skniuka Już ponad 11 osób na miejsce, zaraz będzie 20 ... 21.06.05, 23:44 Ja nic nie mówię, ale jak to taki zły kierunek (np. nie dla dewotek - cytat), to skąd się biorą kandydaci/kandydatki? Czy Ktoś zna "normalną" odpowiedź ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Już ponad 11 osób na miejsce, zaraz będzie 20 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:22 Ja nic nie mówię, ale jak to taki zły kierunek (np. nie dla dewotek - cytat), to skąd się biorą kandydaci/kandydatki? Czy Ktoś zna "normalną" odpowiedź ... To kieunek na który idą wszyscy,którzy nie mają pomysłu na życie.. a tych nie brakuje... ;-PP lav p.s. poza tym to jeszcze jeden kierunek na którym nie ma zbyt wielu zajęć... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś