Dodaj do ulubionych

CENTRUM K-B MAGELLAN

IP: 212.160.158.* 17.05.05, 17:23
WITAM wszystkich Łodzian! mam pytanie, poniewaz jestem z Trojmiasta i nie
bardzo sie orientuje w topografii Łodzi i jej okolic. Czy wiecie moze gdzie
znajduje sie Centrum Kongresowo-Biznesowe Magellan?? Podobno 60 km od Łodzi.
Dzieki za info. PS. Jak w Łodzi ksztaltuja sie zarobki pracownikow i
specjalistow w dziale sprzedazy i marketingu?? DZIEKI ;-)
Obserwuj wątek
    • michal.ch Re: CENTRUM K-B MAGELLAN 17.05.05, 17:34
      W Bronisławowie, niedaleko Zalewu Sulejowskiego.

www.hotelmagellan.pl
      • Gość: GOSC Re: CENTRUM K-B MAGELLAN IP: 212.160.158.* 17.05.05, 23:21
        Dzieki za info. Czy jest to popularny obiekt jako centrum kongresowo-biznesowe?
        • Gość: trudno powiedziec Re: CENTRUM K-B MAGELLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 03:38
          w ubiegłym roku był tam niezły przewał. Magellan się wsławił, ale raczej
          niekorzystnie.
        • michal.ch Re: CENTRUM K-B MAGELLAN 18.05.05, 10:51
          Obiekt jest stosunkowo młody, więc o jakiejś dużej sławie jeszcze nie może być
          mowy. Jednak pewne znane marki konferencje już tam urządzały. Na pewno byłby to
          dobry wybór w sytuacji, kiedy trzeba zrobić zjazd w miejscu, gdzie nie będzie
          się pchał ktoś nieproszony. Magellan jest położony po prostu poza jakimiś
          większymi osiedlami ludzkimi i okolica jest spokojna. Co do wyposażenia sal, to
          standard. Baza noclegowa trzygwiazdkowa, przy czym metraż pokoi przekracza tą
          klasyfikację.

• Gość: GOSC Re: CENTRUM K-B MAGELLAN IP: 212.160.158.* 18.05.05, 12:31
            Chodzi mi o prace w tym osrodku. Pracownik dzialu marketingu i sprzedazy.
            Zastanawia mnie ile moge wolac poniewaz nie wiem jak ksztaltuja sie zarobki w
            tym segmencie w Lodzi. Dzieki za info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka