geograf 09.09.01, 17:42 Łódzka grupa Ich Troje swoj najnowszy teledysk nakrecila w ... wawie :)) bardzo mi sie to nie spodobalo, a co wy o tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: zdrada?! 09.09.01, 17:50 Tak to jest! Łodzianom (niektórym ) odwala po wyjeżdzie do Stol(n)icy Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: zdrada?! 09.09.01, 18:12 Ich Troje Leszka imie glosi :))) Niech nie wracaja z Wawy! Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: zdrada?! IP: *.chello.pl 09.09.01, 19:22 zonk19 napisał(a): > Ich Troje Leszka imie glosi :))) Niech nie wracaja z Wawy! Pozdrow.! Jeśli głoszą imię Leszka - niech wracają skąd przyszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiór Re: zdrada?! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.09.01, 18:45 no przeciez slubowali wiernosc na zawsze-przez cale lato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deuce Re: zdrada?! IP: *.toya.net.pl 09.09.01, 19:35 geograf napisał(a): > Łódzka grupa Ich Troje swoj najnowszy teledysk nakrecila w ... wawie :)) > bardzo mi sie to nie spodobalo, a co wy o tym myslicie?? szczerze mowiac to mi to zwisa. teledysk pewnie i tak jest beznadziejny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: zdrada?! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 20:10 pewnie co mnie obchodzi gdzie kreca teledyski jakies grajki od siedmiu bolesci Odpowiedz Link Zgłoś
mac. Re: zdrada?! 09.09.01, 21:27 Jak dla mnie to mogą kręcić nawet na Marsie. I tak nie będę oglądał. Choć może gdyby rzeczywiście wynieśli się na Marsa to byłby wreszcie spokój :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: zdrada?! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:39 Co za różnica gdzie nakręcili swój teledysk? A tak w ogóle to przestańcie! Ludzie tacy sami jak WY wszyscy, tylko tyle, że coś robią i zarabiają duże pieniądze. "Odtegujta" się od Ich Troje!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deuce Re: zdrada?! IP: *.toya.net.pl 12.09.01, 21:10 Gość portalu: Asia napisał(a): > Ludzie tacy sami jak WY wszyscy, tylko tyle, że coś robią i zarabiają duże > pieniądze. > "Odtegujta" się od Ich Troje!!!!!!!!!!!!!! nie. nic z tego. bedzie sie z nich dalej naigrywac. poza tym oni musza sie z tym liczyc, bo jesli sie publikuje swoje "dzielo" to trzeba wiedziec ze zostanie poddane publicznej ocenie, do jasnej cholery ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś