Gość: hubert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:22 Oczywiscie wygra LKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzeku 1 liga dla calej Lodzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:24 £KS - zycze wam udanego meczu i niech wygra lepszy. A pierwsza liga przydalaby sie w Lodzi obu klubom nie tylko widzewowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal1971 Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:47 Z MOICH WIADOMOSCI TO WIEKSZOSC ŁODZKIEJ GW KIBICUJE widzewowi z MALYMI WYJATKAMI POZDRAWIAM KWINTE I JURKA W. I MAM NADZIEJE ZE ŁKS ŁÓDZ WYGRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Li Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leicester FC Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:39 Cała Anglia z Widzewem!!!Chłopaki wygrajcie z bazarowcami, Bodzio W. wierzymy w Ciebie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: 195.69.80.* 07.06.05, 08:48 głupi jesteś....a co w anglii robisz...szorujesz szamba czy rowy? bo do inneh roboty z tym IQ się nie nadajesz debilu jeden!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan eee! Einstain się odezwał... IP: *.p.lodz.pl 07.06.05, 13:24 DO BOJU WIDZEW ŁÓDŹ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Millwall Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:53 młody mnie się udało, ty pewnie zapie..sz w biedronce i napinasz się rozkładając groszek konserwowy na półeczkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: 195.69.80.* 08.06.05, 08:39 widzisz...w biedronce nawet nie bywam...zakupy robie gdzie indziej... jeśli ci się udało to super gratuluje... ja nie narzekam...do pierwszego mi starsza...a i na konto zawsze idzie ładna sumka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: 195.69.80.* 08.06.05, 08:40 powinno być starcza...oczywiście... i nie planuje jechać na saksy aby kible szorować... tutaj w polsce spokojnie można znaleźć prace...trzeba miec tylko łeb na karku, chcieć pracować i trzeba było korzystać gdy państwo dawało szkołę i wykształcenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybaran Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 18:36 z angli pajacu? a masz neostrade ty chyba w marzeniach tam jestes a pracujesz w zapyzialym warzywniaku .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mILLWALL Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:44 Oczywiście specjalnie na derby wróciłem, cały autokar z Londynu wrócił, do Widzewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:06 Wróciles specjalnie na derby? Nie osmieszaj sie kmiotku, pewnie wywalili cie Angole, bo zes kradl Im wloszczyne z grzadek, cieniasie jeden:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: 1 liga dla calej Lodzi ! IP: 195.69.80.* 08.06.05, 08:42 cały autokar...no połowa autokaru jeździć nie może...tak z fizyki i mechaniki.. ciekawe ilu w tym autokarze w ogóle wiedziało ze derby są.. a co na ile masz zakaz wjazdu do anglii teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: 1 liga dla calej Lodzi ! 06.06.05, 22:04 Kwinto za ŁKS??? Az sie nie chce wierzyc, ale to jeden z nielicznych w redakcji, ktorych tam lubie. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UYI CAŁA POLSKA WIE ZE LKS PRZEGRA IP: 157.158.160.* 07.06.05, 00:19 widzew puscil mez mławie, łks sprzedał sie jak tania pii... ruchowi a teraz punkty muszą wrocic do wlasciciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furio Re: CAŁA POLSKA WIE ZE LKS PRZEGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 00:56 dobra nie goraczkujcie sie tak, jak jestescie tacy pewni swego to po co robicie tyle halasu? Bo wy wcale nie jestescie pewni! Przeczuwacie ze mecz moze sie nie zakonczyc po waszej mysli, ze jednak kompletu punktow nie bedzie!! TYLKO ŁKS!! Dajcie z siebie wszystko chlopaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Łks ma wygrac???chyba coś go boli!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 07:15 wygra widzew Odpowiedz Link Zgłoś