zamek Re: Nowo narodzona :) 18.07.02, 18:26 Zakochałaś się? Właśnie wyszłaś z kąpieli? Właśnie wróciłaś z gór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ Re: he he IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 18:27 Ludzie! usmiechnijcie sie , przeciez idziecie do pracy !!! :_)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Nowo narodzona :) 18.07.02, 20:41 URODZINKI MASZ??? W takim razie samej radości, zdrówka, uśmiechu, pięknych prezentów, cudów świata u stóp tudzież pociechy z Prezesa, Forum, KFŁ-u, Nauczyciela i ze studiów Privatdozent całym sercem życzy !!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowo narodzona :) 18.07.02, 18:36 Qrcze, jak ja mało wiem... Na serio nic nie wiedziałem o górach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Nowo narodzona :) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 20:27 nowy rozdział w Twoim zyciu?? pozdrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Nowo narodzona :) IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 18.07.02, 20:31 Aha, Ixik przyjęła śluby czystości i weszła do zakonu Karmelitanek Bosych. Wszystkiego najlepszego, Ixik! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Nowo narodzona :) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 20:32 O biedny.....[Ty wiesz o kogo chodzi;p] pepe nie strasz, hihihi pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nowo narodzona :) 18.07.02, 20:38 ...100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje nam!!! Sto lat dla forumowej Złośnicy, a prywatnie - bardzo miłej osóbki. Powodzenia na studiach i w życiu osobistym z... - Ty, Ixik, wiesz już z kim :) Yavorius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: errata IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 18.07.02, 20:41 Gość portalu: pepe napisał(a): > Aha, Ixik przyjęła śluby czystości i weszła do zakonu Karmelitanek Bosych. > Wszystkiego najlepszego, Ixik! :)) miało być "złożyła", oczywiście. Przyjmować można po jakimś czasie dopiero ;) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nowo narodzona :) 18.07.02, 22:31 hmmmmm... albo dostałaś się na wszystkie kierunki studiów na które złożyłaś papiery i masz w czym wybierać albo dostałaś coś fajnego w prezencie albo ktoś coś miłego powiedział(a) albo sie zaręczyłaś albo jesteś w ciaży i z tego baaaaardzo się cieszysz albo masz dzisiaj urodziny:) Sto lat!!:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nowo narodzona :) 19.07.02, 00:05 geograf napisał: > albo dostałaś się na wszystkie kierunki studiów na które złożyłaś papiery i > masz w czym wybierać Nie, chociaż jestem zadowolona z tego gdzie się dostałam :) > albo dostałaś coś fajnego w prezencie oj. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak (vide: precz z babami za kierownicą) > albo ktoś coś miłego powiedział(a) no też, ale ja mówiłam o tym jednym dniu :)P > albo sie zaręczyłaś ??? Geo... kurcze coś w tym musi być, bo już jesteś drugą osobą, która coś takiego insynuuje... > albo jesteś w ciaży i z tego baaaaardzo się cieszysz tfu, tfu... > albo masz dzisiaj urodziny:) Sto lat!!:) Tak :) > pozdrawiam pozdroofka, Ixtlilto, 101% pełnoletniości :)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Nowo narodzona :) IP: *.239.186.195.dial.bluewin.ch 19.07.02, 00:18 Gratulacje lixik! Zycze Ci gumowych kraweznikow i milych wspol-uzytkownikow drog :-))) A w ogole to stoo laat stoo laaat Do. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nowo narodzona :) 19.07.02, 00:20 Pozostaje mi życzyć Ci wszystkiego wszystkiego!! :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Nowo narodzona :) 19.07.02, 08:47 No to gratulacje. Co by szczęście i radość z życia nigdy cie nie opuściły. A, i szóstki w jutrzejszym totku. pzdr aric Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Nowo narodzona :) 19.07.02, 08:43 Ixiku, wszystkiego, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie :-) Mnóstwo uśmiechu, radosci i powodzenia we wszystkim... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Nowo narodzona :) 19.07.02, 08:51 Pozwól, że raz jeszcze złoże Ci najlepsze życzenia tu na Forum. Wszystkiego naj... naj... naj...!!! (a prezent nawet niczego sobie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowo narodzona :) 19.07.02, 13:11 unikorn napisał: > (a prezent nawet niczego sobie ;-)) "Niczego sobie"?? hehe ale ona sama sobie go zrobiła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Nowo narodzona :) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 18:13 Ixik słoneczko wszystkiego najjjjjjwspanialszego, żeby Ci sie spełniły marzenia, udały wakacje i.......;p. całuski @------>>--------- Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Nowo narodzona :) 19.07.02, 23:53 Mocne słowa:-))))Ale w kazdym razie wszystkiego najlepszego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Nowo narodzona :) 20.07.02, 03:06 Wszystkiego naj+, Malutka. Trzymaj się cieplutko i nie daj się życiu zwariować. cmok cmok :) Odpowiedz Link Zgłoś