Dodaj do ulubionych

Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz

IP: *.kappa.com.pl / 81.219.126.* 09.06.05, 12:45
Dlaczego do takich kretynów nie można strzelać w głowy z ostrej. Tak dla
przykładu:)
Obserwuj wątek
    • Gość: widzewfan Szanowny Panie Bińczyk. Z tego artykułu wynka, iż. IP: *.p.lodz.pl 09.06.05, 12:47
      zadymy robili tylko kibice Widzewa (czemu oczywiście nie zaprzeczam).
      Natomiast kibice łks-u ograniczyli się tylko do wywieszenia tej "niewinnej"
      flagi. W takim razie byliśmy na dwóch innych meczach. A nie widział Pan jak
      grupa "kibiców" łks-u przez większą część meczu szukała zadymy z pilnującą jej
      policją, jak palili barwy Widzewa, jak demolowali sektor...
      • yavorius oho, zaczyna się 09.06.05, 12:59
        Widzewiacy: to nie my, to ŁKS!!!
        ŁKS: Myyyyyyyyyy??? Nie, to Widzew!

A może byście poszli po rozum do głowy i zrobili coś pożytecznego dla tego
        miasta????!!!!
      • Gość: Cezar Re:Bińczyk to ŁKS-iak... IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.05, 17:08
        dlatego tak uczepił się tulko chuliganów z Widzewa, sam tego nie popieram co
        zrobili, ale CHULIGANII ŁKSU TEŻ NIE SĄ BEZ WINY!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kubaŁKS Re: Szanowny Panie Bińczyk. Z tego artykułu wynka IP: *.p.lodz.pl 10.06.05, 14:16
        Wybacz drogi kolego ale bylem na tym meczu i siedzialem w sktorze ŁKS i jakos
        nie zauwazylem zeby cokolwiek zostalo zniszczone, o wyrywaniu np. krzeselek nie
        ma nawet mowy. Musialem za to przez caly mecz uwazac na latajace kamienie i
        race ze strony tzw. pseudo sympatyków "wielkiego" widzewa !!!!!
        pozdrawiam
        ŁKS ŁÓDŹ
    • Gość: kibic Bełchatowa Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 09.06.05, 13:35
      Bełchatów też się wstydzi takich sąsiadów.Będzie rok spokoju na stadionie GKS-u
      • Gość: ŁKSfan Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:44
        Bełchatów Ha,Ha, wstydzi się. Wy w tym bełchatowie macie chociaż jednego
        prawdziwego kibica? to taki drugi Ch..awiak.
        • yavorius kolejny inteligent 09.06.05, 13:48
          który nie ma nic do powiedzenia, tylko obrażać potrafi. Buraki.
      • Gość: Piotrek Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:22
        Kto teraz do was przyjedzie w takiej liczbie jak Widzew czy ŁKS? Mieliście
        chociaż trzykrotnie derby. Teraz będziecie traktowani jak Amica, Groclin,
        Łęczna itp.
      • Gość: Rodowity Łodzianin Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:43
        GKS to taka Matka Teresa z Bełchatowa, Szczakowianka potrzebowała punkcika i ma
        punkcik, tylko pewnie nie za darmo. Żyj sobie w tym Bełchatowie i pilnuj CIECIU
        hałdy bo Wam ukradną i kto da wtedy pieniążki?
    • Gość: Krajan Wyjasnienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:59
      Co jest złęgo w wywieszeniu flagi ŁKS z krzyżem celtyckim??
      • yavorius bo krzyż celtycki to symbol faszystów??/nt 09.06.05, 14:12
        • Gość: Sławek A ja myślałem, że krzyż celtycki to symbol Celtów IP: *.retsat1.com.pl 09.06.05, 20:19
          Krzyż Celtycki - symbolizuje zgodność indywidualnego "ja" z całym wszechświatem.
          Krzyż celtycki był czczony przez Celtów - rod waleczny, żyjący głównie w lasach,
          na polanach... na łonie natury. Wierzyli oni, że krzyż daje im nadprzyrodzone
          siły, dzięki niemu nic im się nie stanie i każdego rywala są w stanie
          pokonać.„Są trzy jedności, a każda z nich jest niepodzielna. Jeden Bóg, jedna
          Prawda i Wolność jedyna – ta, która równoważy wszelkie przeciwieństwo.”

Powyższa triada mówi o Najwyższej Troistości, która u Celtów zawierała się nie
          tylko w wierze, ale i w symbolach, takich jak krzyż, zwany celtyckim, który
          stanowi najdoskonalszy symbol kosmogonii druidycznej. Składa się on z trzech
          koncentrycznych kręgów, pozostających do siebie w stosunku 1/3/9.

Pierwszy Krąg, zwany KEUGANT (Krąg Bogów), jest kręgiem nieosiągalnym dla żywych
          i dla zmarłych, można go przekroczyć (i to tylko nieliczni!) jedynie za sprawą
          objawienia boskiego.

Drugi Krąg – ABRED (Krąg Wędrówek) jest kręgiem w którym Osobowość Duchowa
          Istoty Żywej zdolna jest ewoluować i stawić czoło doświadczeniom zmysłowym na
          jakie poddawane może być ciało fizyczne.

Ostatni Krąg Trzeci – GWENVED (Biała Światłość) jest to krąg w którym Wiedza
          jest osiągalna pod postacią Światła, do którego pragną utorować sobie drogę
          nasze ciała fizyczne za sprawą doświadczeń w Kręgu Abred. (za Wikipedią)
          doczytaj a póżniej pisz takie bzdury.
          • Gość: lembas Re: A ja myślałem, że krzyż celtycki to symbol Ce IP: *.retsat1.com.pl 09.06.05, 23:27
            A Ty pomyśl, a później pisz takie bzdury. Jeśli na meczu wywiesić swastykę, to
            będzie ona odbierana jako symbol nazizmu, a nie znak pomyślności (chociaż jako
            taki istnieje o wiele dłużej).
      • Gość: Fulko de Lorsz Naiwniak czy idiota? IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 01:25
        A co złego było w stworzeniu obozu w Oświęcimiu?
        A co złego było w holokauście?
        ITD....
        Jak sam nie widzisz w tym nic złego to miej pretensje do siebie, że pozwoliłeś
        sobie zrobić lobotomię (usunięcie części muzgu)!
        • Gość: mac Re: Naiwniak czy idiota? IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 08:25
          > sobie zrobić lobotomię (usunięcie części muzgu)!

brawo za ten "muzg" - kolejny mądrujący się analfabeto!!!
    • Gość: Bartek, Łódź Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.mnc.pl 09.06.05, 15:18
      Panie Bińczyk. Co do Pawelca myli się pan - owszem mieliśmy mistrzostwa, ale co
      mamy z klubu teraz? to tak, jakby ktoś dał panu telewizor, a następnego dnia
      zabrał całe mieszkanie. Więc bardzo dobrze, że wyraźiliśmy to, co o Pawelcu sądzimy.
    • Gość: Piotrek Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:19
      Wszystko zaczęło się od tego jak dziewczyna dostała kamieniem w głowę. I niech
      nikt nie mówi że Widzewiacy wczoraj zaczęli. Niektórzy wtedy nie wytrzymali.
      KIBICE DUMĄ WIDZEWA!!!
    • Gość: JOE Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:27
      Bezmózgie mutanty, kretyni, idioci po prostu zwylki bandyci PRECZ ZE
      STADIONÓW!!!Strzlać do nich ostrą amunicją-POPIERAM!!!!
      • Gość: Jypli Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.06.05, 22:58
        Niech i strzelają do mnie, al;eprzyjdź raz na stadion i stań wtedy obok mnie. Jak sie nie posrasz ze strachu to jesteś kozak.
    • histeryx pure de(r)bilizm w kibolowym miescie 09.06.05, 15:49
    • Gość: Kelt Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 195.116.5.* 09.06.05, 15:58
      Słuchaj redaktorzyno, bądź sobie kibicem klubiku z al. unii i nie szukaj
      potwierdzenia swojej wyższości. A jak się musisz czegoś wstydzić to wstydź się
      biednego miasta z obdrapaną piotrkowską i śmierdzącymi bramami. Z tym walcz a
      nie z wiatrakami. Walcz by domy się nie zawalały, by policja i pogotowie nie
      zabijała ludzi. Żeby wymagać od innych normalnego zachowania ktoś kto wymaga
      sam powinien być przykładem.
    • Gość: Robert Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 80.51.245.* 09.06.05, 17:47
      Ma Pan racje cała Łódź się wstydzi - ale za Pana i ten denny artukuł.
    • Gość: tamarka Bińczyk IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 17:59
      panie Bińczyk, fakt to było kilkunastu idiotów którzy przychodzą na stadion
      tylko w jednym celu i dobrze o tym pan i wszyscy wiedzą; za Zbigniewa Bońka to
      raczej pan się wypowiadać nie powinien bo nie mam pan autrytetu zarówno w
      środowisku dziennikarskim jak i wśród pospolitych czytelników których
      przyzwyczaił pan do swoich wypocin miernością poziomu; jeśli chodzi o krzyż
      celtycki i jego symbolikę to radzę najpierw troszke poczytać na ten temat a
      dopiero później ferować wyroki; w sprawie pana komentarza dotyczącego Pawelca
      nie będę nic dodawała bo również wszyscy wiedzą jak mocno i głeboko potrafił pan
      mu palec w tyłek wsadzić by li tylko jego przyjacielem być . . .
      • Gość: RTSka Re: Bińczyk IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 18:52
        Bińczyk sobie elegancko usiadł pod dachem (rzecz jasna za darmochę wszedł) miał
        do dyspozycji własny stoliczek, na którym rozłożył papiery i telefonik i
        obserwował jak prawdziwi kibice tłoczyli sie w sektorach zabijając się o
        miejsca, zeby cokolwiek zobaczyć. Taki to ma dobrze, nie rozumie burd itd. Nie
        wiem, komu on kibicuje, czy Widzewowi czy ŁKS-owi ale jego artykuły są
        beznadziejne i oczerniające zarówno nasz klub jak i ŁKS. Owszem, Polska czyta
        zamiast o pięknych derbach to o burdach na stadionie przy Piłsudskiego, ale
        tylko dlatego czytają, że taki Bińczyk postanowił obsmarować klub i roztrząsać
        incydent, zamiast zauważyć to, co działo się mniej więcej przez 80 z 90 minut
        na trybunach - czyli doping i wiarę w zespół. Panie Bińczyk, ustąp pan miejsca
        w tej GW komukolwiek, i tak będzie on pisał lepsze artykuły niż pan i może
        zauważy choć odrobinę piękna w sporcie.
        • Gość: młody nagle sie GW nie podoba...no prosze!!hehe IP: 195.69.80.* 09.06.05, 21:08
          po pierwsze każdy redaktor wchodzi za darmo...na tym polega cywilizacja!

po drugie...nie rozumie burd...a jak ma zrozumiec że kilku troglodytów
          pozbawionych mózgów chce tłuc innych...tego sie nie da zrozumieć....

po 3 każdy wybryk na derbach w wyokonaniu ŁKSu z listopada był tak mocno
          obsmarowany że ho ho...i jakim teksatmi opatrzony...

tymczasem to co wy zrobiliście na swoim stadionie przebiło cale zeszłe derby!!
          więc puknijcie sie w pierś...a gadanie że ŁKS zaczął...że was sprowokował...nie
          to wy sie daliście sprowokować...a poza tym jak zaczął?sami przykrliście flagą
          furtke aby dostać sie na boisko więc o czym jest mowa?

poza tym od początku meczu stała tam grupka "ludzi"(?)...bez barw w dresach i z
          zasłoniętymi twarzami?czemu?pozakrywali twarze bo co...może im zimno było?

a co do krzyża celtyckiego...ja tego nie pochwalam...ale jeśli ktoś z was
          wytyko go nam...to popatrzcie na to co wy wywieszaliście i pokazywalićie i
          dopiero krzyczcie!

aha...i jeszcze jedno jak GW od dłuższego czasu...i pan Bińczyk też pisał o was
          dobrze...a o ŁKSie możliwie najgorzej to nikt z was jakoś nie protestował...jak
          raz napisał prawdy kawałek...to nagle sie odzywacie....

cóż...chyba tacy jesteście...filozofia kalego waszym guru!!
          • Gość: tamarka młody IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 02:11
            "filozofia Kalego", wzięła się z opisu katechizacji: gdy Staś kazał podać swemu
            uczniowi przykład złego uczynku, ten wymienił sytuację, gdy ktoś Kalemu zabrać
            krowy i to była odpowiedź celująca. Bez wahania Murzynek podał też przykład
            dobrego uczynku – gdy Kali komuś zabrać krowy...
            młody jesteś bardzo mądrym chłopcem i umiesz posługiwać się znakomitymi
            egzemplifikacjami - proponuję żebyś pisał zamiast pana Bińczyka, na pewno był
            byś najlepszy.
            • Gość: młody Re: tamarka IP: 195.69.80.* 10.06.05, 20:24
              tamarko....na pewno nie będę pisał w prowidzewskich gazetach...chociaż by
              dlatego ze gdy raz wymskneło by mi sie słowo prawdy...pływający w swojej piękną
              geobelsowską propagandą wielkością widzewiacy by od razu chcieli mnie wieszać...

choć z drugiej strony to niezła frajda oglądać jak obuchem ogłuszonych ludzi
              którzy nie wiedzą co się stało bo na łamach ich "tuby" wyszło pismo opisujące
              prawdziwe oblicze i wyszło że król jest goły...hmm i nie ma co pokazać...
    • Gość: SŁAWEK Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.retsat1.com.pl 09.06.05, 20:07
      W końcu ktoś z wybiórczej przejżał na oczy i nie bał się tego napisać. Sądziłem,
      że to jest typowa prowidzewska gazetka a tu proszę jaki rzetelny artykulik. A
      jak co niektórych zakuł w oczy!!!!! Prawda, że boli.
      • Gość: he Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 195.28.179.* 09.06.05, 20:48
        O Boze jestes debilem :|
        • Gość: młody Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 195.69.80.* 09.06.05, 21:10
          a jednak boli....nie możecie się otrząsnąć ze nawet wasza kochana gazetka
          napisała słowo prawdy o was....

boli was oj boli...i dobrze!!
          • Gość: Rafal Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:39
            Widzi Pan Panie redaktorze ! To jest ten cały Pana wielki widzew ! Napisała Pan
            prawde, a cały kurnik jest oburzony, przecież oni są wielcy i najlepsi ! Ale co
            się dziwić, duża ich ilość jest ze wsi, a oni lubią takich jak m.i.n. Leper
            tzn, Dla nich jest jedyna prawda, a kto nie uznaje tej prawdy Ten wróg !!!
            P.s. A dla mnie jest Pan i tak miernym dziennikarzem, bo od dzienikarza wymaga
            się obiektywizmu, i jeden artykuł tego nie zmieni !
            • Gość: RTS-ka Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 22:42
              ŁKSiacy jesteście po prostu nie tyle śmieszni, co żałośni. Nie możecie
              ścierpieć, ze kolejny sezon siedzicie na zapleczu ekstraklasy, a klubowi zza
              miedzy idzie o wiele lepiej i ma szansę powrotu na salony. Trudno, musimy to
              przetrzymać, chociaż powiem Wam, szanowni koledzy z al.Unii, że Wasze komenty
              spływają po nas jak po kaczce. Wasza nienawiść nie sprawi, że nasi piłkarze
              stoczą się na dno, a docinki w stylu, że jesteśmy "podmiejscy", Widzew to nie
              jest łódzki klub, lubimy Leppera i tym podobne śmieszne rzeczy nie doprowadzą
              Was do zamierzonego celu. Tylko co jest tym celem? Nie wiem, co chcecie
              osiągnąć, pewnie chcecie tylko wyładować swoją agresję. No a na kim lepiej to
              zrobić jak nie na Widzewie? Spójrzcie na to obiektywnie i zobaczcie w jakim
              świetle stawiacie siebie i swój klub. Z Waszych wypowiedzi i języka jakim sie
              posługujecie wynika, że (za przeproszeniem) sami jesteście prymitywni i tacy
              jakich z nas robicie. Przykro o tym mówić, bo drużyny z tego samego miasta
              powinny się wspierać, a nie rzucać sobie kłody pod nogi. Niestety rzeczywistość
              pokazała, że jeszcze daleko łodzianom (tym rodowitym i nie) do kultury. Smutne,
              ale prawdziwe. Pozdrawiam NORMALNYCH kibiców. Trzymajcie się!
              • Gość: młody dziękuję za pozdrowienia! IP: 195.69.80.* 10.06.05, 20:17
                taaak masz raacje...-traktuj to jak komentarz mój drogi adwerarzu

a za pozdrownienia dziękuje!!w imieniu prawdziwych kibiców ŁKSu!!
        • Gość: Sławek Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.retsat1.com.pl 10.06.05, 11:35
          Jeżeli to było do mnie to weź coś na wstrzymanie ty analfabeto skrzyżowany z
          ogórkiem kiszonym.
    • Gość: Krzyś Panie Bińczyk!!! IP: *.retsat1.com.pl 09.06.05, 21:19
      Rozumiem, że pan lubi Pawelca, który stawiał panu drinki, ale nie broń go pan w gazecie!!!
    • Gość: Marcin Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.devs.futuro.pl 09.06.05, 21:22
      Pawelc więcej zrobił złego niż dobrego dla Widzewa. Liga Mistrzów, mistrzostwo
      kosztem doprowadzenia Klubu do sytuacji że mógł zniknąć z piłkarskiej mapy
      Polski to jego "zasługi". Zszargał dobre imię Klubu, doprowadził do tego że
      marka "Widzew" kojarzona jest niestety jeszcze do dziś z przekrętami,
      nieuczciwością, niesolidnością, niewypłacalnością i wszystkim co najgorsze.
      Widzew gra dziś w 2 lidze tylko i wyłącznie dlatego, że udało się usunąć tego
      "dobroczyńcę" (razem z drugim panem A.) z Klubu. Wyzwiska jakie go spotkały
      podczas Derbów to najlżejsze co mogłoby spotkać go za to co uczynił. Jak dla
      mnie ten pan nie powinien mieć prawa wstępu na stadion Widzewa do końca swych dni.
    • Gość: mm Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:18
      do pana BIŃCZYKA
      1.proszę nie nazywać tych idiotów KIBICAMI (nawet psełdokibicami)bo obraża pan
      takich ludzi jak ja.
      2.przypisywanie tej bandy łobuzów do jakiego kolwiek klubu jes paranoją. oni te
      kluby mają w d.... liczy się tylko zadyma.(jak by pan ich nazwał gdyby
      wystąpili w koszulkach z logo GW - psełdodziennikarze?)
      3.jeśli było tak źle że musiał powstać ten artykuł to jestem ciekaw ilu znich
      zatrzymano i jakie dostaną kary.(proszę to sprawdzić bo inaczej sens tego
      artykułu sprowadzi się do wierszówki jaką pan za niego weźmie)

4.w angli było też źle na stadionach
      • Gość: Fulko de Lorsz Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 01:47
        Byłem na Ce nad furtką o którą był dym....
        Cały sektor pruł się na debili,żeby się uspokoili....
        To był promil kibiców Widzewa....
        A pierwszy dostrzeżony przezemnie kamień leciał w naszą stronę, jeśli w
        przeciwną leciał wcześniej to niezauważyłem....
        A raca z całą pewnością pierwsza przyfrunęła od gości i zaraz wruciła tą samą
        drogą (jak szybciutko zwijaliście ftedy szmaty z płotu!) - trzeci lot jej się
        nie udał bo osiłek w białym golfiku wcelował w siatke i spadła do czarnych,
        wzbudzając salwę śmiechu!
        A hitem była sektorówka z galerą na fali odwrotnie rozwinięta - ubaw po pachy
        mieliśmy!
        A co do wymalowania krzesełek i pokazanie pikczera przez odsłonięcie prostokąta
        bes ludzi w samym centrum młyna gości - to uczciwie przyznaję, że efektowna
        rzecz! Szkoda że zabulicie, ale efekt ciekawy i bardzo niestandardowy...
        Celtyk - juhnia - tak samo walczyłem z celtykiem który w Widzewskich barwach
        się pojawia czasem u nas jak i z tym waszym... Celtyh=juhnia! Bliżej mi do
        prawdziwego kibica ŁKS niż do zioma po szalu co wywiesza celta na Piłsudskiego!
        • Gość: mac Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 08:38
          > A raca z całą pewnością pierwsza przyfrunęła od gości i zaraz WRUCIŁA tą samą

Człowieku, naucz się pisać po polsku zanim zamieścisz swoje wypociny na jakimkolwiek forum. Twoja zanjomość ortografii na najniższym poziomie jest żenująca (nie "rzenująca" - tak żebyś się nauczył nowego wyrazu). I co? Następny cymbał co się nie uczył tylko tłumaczy się dysgrafią???
          • Gość: Fulko de Lorsz Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 17:04
            Jak masz coś do powiedzenia o meczu to pisz a jak kcesz pisać o ortografii to
            inne forum .....
            Wiem do hturyh wyrazuff się przyczepi - taki belfer z powołania jak ty!
            "Kto jest bes winy nih pierfszy żuci kamień"
            Widocznie mamy do czynienia panowie i panie z geniuszem co nigdy nie robi
            błęduff ortograficznyh!
            p.s.
            wymuf sobie np wyraz "błędów" i ciekawe czy usłyszysz w nim WU na końcu? Nie
            widze powodu aby zapisywać fikcję! Jakby fszyscy tszymali się reguł tak jak ty
            to nie zeszlibyśmy jeszcze z drzef!
            • Gość: młody Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 195.69.80.* 10.06.05, 20:20
              flaga nie była rozwinięta tylko podczas przenoszenia jej w górę aby policja i
              ci debile co na dole chcieli dymu jej nie uszkodzili tak samo jak latające
              race...
              prosta to sprawa...kto miał wprawne oko widział że jej nie rozwijaliśmy
              wtedy...nie jesteśmy tak głupi aby wywieszać flagi do góry nogami, rozwijać ją
              20min czy aby nam sie oprawa rozjeżdżała...proste!
    • Gość: 1 Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:46
      panie redaktorze bylem na meczu i wcale sie nie wstydze , a niby dlaczego ja
      tego nie robilem a nie mam zamiaru odpowiadac za bande debili ktorzy mienia sie
      kibicami widzewa
    • Gość: Ala Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 22:44
      Jaki poziom piłki nożnej, taki poziom kibiców.Właśnie m.in. z powodu kibiców i poziomu piłki nożnej nie lubię piłki nożnej.
      • Gość: tamarka aLa IP: *.toya.net.pl 11.06.05, 01:40
        Ala to wracaj z powrotem na forum o łyżwiarstwie figurowym i nie mieszaj się na
        takim poziomie do kibiców piłki nożnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka