Gość: polo IP: *.kappa.com.pl / 81.219.126.* 09.06.05, 12:45 Dlaczego do takich kretynów nie można strzelać w głowy z ostrej. Tak dla przykładu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widzewfan Szanowny Panie Bińczyk. Z tego artykułu wynka, iż. IP: *.p.lodz.pl 09.06.05, 12:47 zadymy robili tylko kibice Widzewa (czemu oczywiście nie zaprzeczam). Natomiast kibice łks-u ograniczyli się tylko do wywieszenia tej "niewinnej" flagi. W takim razie byliśmy na dwóch innych meczach. A nie widział Pan jak grupa "kibiców" łks-u przez większą część meczu szukała zadymy z pilnującą jej policją, jak palili barwy Widzewa, jak demolowali sektor... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius oho, zaczyna się 09.06.05, 12:59 Widzewiacy: to nie my, to ŁKS!!! ŁKS: Myyyyyyyyyy??? Nie, to Widzew! A może byście poszli po rozum do głowy i zrobili coś pożytecznego dla tego miasta????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re:Bińczyk to ŁKS-iak... IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.05, 17:08 dlatego tak uczepił się tulko chuliganów z Widzewa, sam tego nie popieram co zrobili, ale CHULIGANII ŁKSU TEŻ NIE SĄ BEZ WINY!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubaŁKS Re: Szanowny Panie Bińczyk. Z tego artykułu wynka IP: *.p.lodz.pl 10.06.05, 14:16 Wybacz drogi kolego ale bylem na tym meczu i siedzialem w sktorze ŁKS i jakos nie zauwazylem zeby cokolwiek zostalo zniszczone, o wyrywaniu np. krzeselek nie ma nawet mowy. Musialem za to przez caly mecz uwazac na latajace kamienie i race ze strony tzw. pseudo sympatyków "wielkiego" widzewa !!!!! pozdrawiam ŁKS ŁÓDŹ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Bełchatowa Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 09.06.05, 13:35 Bełchatów też się wstydzi takich sąsiadów.Będzie rok spokoju na stadionie GKS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSfan Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:44 Bełchatów Ha,Ha, wstydzi się. Wy w tym bełchatowie macie chociaż jednego prawdziwego kibica? to taki drugi Ch..awiak. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius kolejny inteligent 09.06.05, 13:48 który nie ma nic do powiedzenia, tylko obrażać potrafi. Buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:22 Kto teraz do was przyjedzie w takiej liczbie jak Widzew czy ŁKS? Mieliście chociaż trzykrotnie derby. Teraz będziecie traktowani jak Amica, Groclin, Łęczna itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:43 GKS to taka Matka Teresa z Bełchatowa, Szczakowianka potrzebowała punkcika i ma punkcik, tylko pewnie nie za darmo. Żyj sobie w tym Bełchatowie i pilnuj CIECIU hałdy bo Wam ukradną i kto da wtedy pieniążki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajan Wyjasnienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:59 Co jest złęgo w wywieszeniu flagi ŁKS z krzyżem celtyckim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek A ja myślałem, że krzyż celtycki to symbol Celtów IP: *.retsat1.com.pl 09.06.05, 20:19 Krzyż Celtycki - symbolizuje zgodność indywidualnego "ja" z całym wszechświatem. Krzyż celtycki był czczony przez Celtów - rod waleczny, żyjący głównie w lasach, na polanach... na łonie natury. Wierzyli oni, że krzyż daje im nadprzyrodzone siły, dzięki niemu nic im się nie stanie i każdego rywala są w stanie pokonać.„Są trzy jedności, a każda z nich jest niepodzielna. Jeden Bóg, jedna Prawda i Wolność jedyna – ta, która równoważy wszelkie przeciwieństwo.” Powyższa triada mówi o Najwyższej Troistości, która u Celtów zawierała się nie tylko w wierze, ale i w symbolach, takich jak krzyż, zwany celtyckim, który stanowi najdoskonalszy symbol kosmogonii druidycznej. Składa się on z trzech koncentrycznych kręgów, pozostających do siebie w stosunku 1/3/9. Pierwszy Krąg, zwany KEUGANT (Krąg Bogów), jest kręgiem nieosiągalnym dla żywych i dla zmarłych, można go przekroczyć (i to tylko nieliczni!) jedynie za sprawą objawienia boskiego. Drugi Krąg – ABRED (Krąg Wędrówek) jest kręgiem w którym Osobowość Duchowa Istoty Żywej zdolna jest ewoluować i stawić czoło doświadczeniom zmysłowym na jakie poddawane może być ciało fizyczne. Ostatni Krąg Trzeci – GWENVED (Biała Światłość) jest to krąg w którym Wiedza jest osiągalna pod postacią Światła, do którego pragną utorować sobie drogę nasze ciała fizyczne za sprawą doświadczeń w Kręgu Abred. (za Wikipedią) doczytaj a póżniej pisz takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lembas Re: A ja myślałem, że krzyż celtycki to symbol Ce IP: *.retsat1.com.pl 09.06.05, 23:27 A Ty pomyśl, a później pisz takie bzdury. Jeśli na meczu wywiesić swastykę, to będzie ona odbierana jako symbol nazizmu, a nie znak pomyślności (chociaż jako taki istnieje o wiele dłużej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Naiwniak czy idiota? IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 01:25 A co złego było w stworzeniu obozu w Oświęcimiu? A co złego było w holokauście? ITD.... Jak sam nie widzisz w tym nic złego to miej pretensje do siebie, że pozwoliłeś sobie zrobić lobotomię (usunięcie części muzgu)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Naiwniak czy idiota? IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 08:25 > sobie zrobić lobotomię (usunięcie części muzgu)! brawo za ten "muzg" - kolejny mądrujący się analfabeto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek, Łódź Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.mnc.pl 09.06.05, 15:18 Panie Bińczyk. Co do Pawelca myli się pan - owszem mieliśmy mistrzostwa, ale co mamy z klubu teraz? to tak, jakby ktoś dał panu telewizor, a następnego dnia zabrał całe mieszkanie. Więc bardzo dobrze, że wyraźiliśmy to, co o Pawelcu sądzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:19 Wszystko zaczęło się od tego jak dziewczyna dostała kamieniem w głowę. I niech nikt nie mówi że Widzewiacy wczoraj zaczęli. Niektórzy wtedy nie wytrzymali. KIBICE DUMĄ WIDZEWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOE Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:27 Bezmózgie mutanty, kretyni, idioci po prostu zwylki bandyci PRECZ ZE STADIONÓW!!!Strzlać do nich ostrą amunicją-POPIERAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.06.05, 22:58 Niech i strzelają do mnie, al;eprzyjdź raz na stadion i stań wtedy obok mnie. Jak sie nie posrasz ze strachu to jesteś kozak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelt Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 195.116.5.* 09.06.05, 15:58 Słuchaj redaktorzyno, bądź sobie kibicem klubiku z al. unii i nie szukaj potwierdzenia swojej wyższości. A jak się musisz czegoś wstydzić to wstydź się biednego miasta z obdrapaną piotrkowską i śmierdzącymi bramami. Z tym walcz a nie z wiatrakami. Walcz by domy się nie zawalały, by policja i pogotowie nie zabijała ludzi. Żeby wymagać od innych normalnego zachowania ktoś kto wymaga sam powinien być przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 80.51.245.* 09.06.05, 17:47 Ma Pan racje cała Łódź się wstydzi - ale za Pana i ten denny artukuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamarka Bińczyk IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 17:59 panie Bińczyk, fakt to było kilkunastu idiotów którzy przychodzą na stadion tylko w jednym celu i dobrze o tym pan i wszyscy wiedzą; za Zbigniewa Bońka to raczej pan się wypowiadać nie powinien bo nie mam pan autrytetu zarówno w środowisku dziennikarskim jak i wśród pospolitych czytelników których przyzwyczaił pan do swoich wypocin miernością poziomu; jeśli chodzi o krzyż celtycki i jego symbolikę to radzę najpierw troszke poczytać na ten temat a dopiero później ferować wyroki; w sprawie pana komentarza dotyczącego Pawelca nie będę nic dodawała bo również wszyscy wiedzą jak mocno i głeboko potrafił pan mu palec w tyłek wsadzić by li tylko jego przyjacielem być . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTSka Re: Bińczyk IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 18:52 Bińczyk sobie elegancko usiadł pod dachem (rzecz jasna za darmochę wszedł) miał do dyspozycji własny stoliczek, na którym rozłożył papiery i telefonik i obserwował jak prawdziwi kibice tłoczyli sie w sektorach zabijając się o miejsca, zeby cokolwiek zobaczyć. Taki to ma dobrze, nie rozumie burd itd. Nie wiem, komu on kibicuje, czy Widzewowi czy ŁKS-owi ale jego artykuły są beznadziejne i oczerniające zarówno nasz klub jak i ŁKS. Owszem, Polska czyta zamiast o pięknych derbach to o burdach na stadionie przy Piłsudskiego, ale tylko dlatego czytają, że taki Bińczyk postanowił obsmarować klub i roztrząsać incydent, zamiast zauważyć to, co działo się mniej więcej przez 80 z 90 minut na trybunach - czyli doping i wiarę w zespół. Panie Bińczyk, ustąp pan miejsca w tej GW komukolwiek, i tak będzie on pisał lepsze artykuły niż pan i może zauważy choć odrobinę piękna w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody nagle sie GW nie podoba...no prosze!!hehe IP: 195.69.80.* 09.06.05, 21:08 po pierwsze każdy redaktor wchodzi za darmo...na tym polega cywilizacja! po drugie...nie rozumie burd...a jak ma zrozumiec że kilku troglodytów pozbawionych mózgów chce tłuc innych...tego sie nie da zrozumieć.... po 3 każdy wybryk na derbach w wyokonaniu ŁKSu z listopada był tak mocno obsmarowany że ho ho...i jakim teksatmi opatrzony... tymczasem to co wy zrobiliście na swoim stadionie przebiło cale zeszłe derby!! więc puknijcie sie w pierś...a gadanie że ŁKS zaczął...że was sprowokował...nie to wy sie daliście sprowokować...a poza tym jak zaczął?sami przykrliście flagą furtke aby dostać sie na boisko więc o czym jest mowa? poza tym od początku meczu stała tam grupka "ludzi"(?)...bez barw w dresach i z zasłoniętymi twarzami?czemu?pozakrywali twarze bo co...może im zimno było? a co do krzyża celtyckiego...ja tego nie pochwalam...ale jeśli ktoś z was wytyko go nam...to popatrzcie na to co wy wywieszaliście i pokazywalićie i dopiero krzyczcie! aha...i jeszcze jedno jak GW od dłuższego czasu...i pan Bińczyk też pisał o was dobrze...a o ŁKSie możliwie najgorzej to nikt z was jakoś nie protestował...jak raz napisał prawdy kawałek...to nagle sie odzywacie.... cóż...chyba tacy jesteście...filozofia kalego waszym guru!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamarka młody IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 02:11 "filozofia Kalego", wzięła się z opisu katechizacji: gdy Staś kazał podać swemu uczniowi przykład złego uczynku, ten wymienił sytuację, gdy ktoś Kalemu zabrać krowy i to była odpowiedź celująca. Bez wahania Murzynek podał też przykład dobrego uczynku – gdy Kali komuś zabrać krowy... młody jesteś bardzo mądrym chłopcem i umiesz posługiwać się znakomitymi egzemplifikacjami - proponuję żebyś pisał zamiast pana Bińczyka, na pewno był byś najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: tamarka IP: 195.69.80.* 10.06.05, 20:24 tamarko....na pewno nie będę pisał w prowidzewskich gazetach...chociaż by dlatego ze gdy raz wymskneło by mi sie słowo prawdy...pływający w swojej piękną geobelsowską propagandą wielkością widzewiacy by od razu chcieli mnie wieszać... choć z drugiej strony to niezła frajda oglądać jak obuchem ogłuszonych ludzi którzy nie wiedzą co się stało bo na łamach ich "tuby" wyszło pismo opisujące prawdziwe oblicze i wyszło że król jest goły...hmm i nie ma co pokazać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁAWEK Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.retsat1.com.pl 09.06.05, 20:07 W końcu ktoś z wybiórczej przejżał na oczy i nie bał się tego napisać. Sądziłem, że to jest typowa prowidzewska gazetka a tu proszę jaki rzetelny artykulik. A jak co niektórych zakuł w oczy!!!!! Prawda, że boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 195.28.179.* 09.06.05, 20:48 O Boze jestes debilem :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 195.69.80.* 09.06.05, 21:10 a jednak boli....nie możecie się otrząsnąć ze nawet wasza kochana gazetka napisała słowo prawdy o was.... boli was oj boli...i dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:39 Widzi Pan Panie redaktorze ! To jest ten cały Pana wielki widzew ! Napisała Pan prawde, a cały kurnik jest oburzony, przecież oni są wielcy i najlepsi ! Ale co się dziwić, duża ich ilość jest ze wsi, a oni lubią takich jak m.i.n. Leper tzn, Dla nich jest jedyna prawda, a kto nie uznaje tej prawdy Ten wróg !!! P.s. A dla mnie jest Pan i tak miernym dziennikarzem, bo od dzienikarza wymaga się obiektywizmu, i jeden artykuł tego nie zmieni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS-ka Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 22:42 ŁKSiacy jesteście po prostu nie tyle śmieszni, co żałośni. Nie możecie ścierpieć, ze kolejny sezon siedzicie na zapleczu ekstraklasy, a klubowi zza miedzy idzie o wiele lepiej i ma szansę powrotu na salony. Trudno, musimy to przetrzymać, chociaż powiem Wam, szanowni koledzy z al.Unii, że Wasze komenty spływają po nas jak po kaczce. Wasza nienawiść nie sprawi, że nasi piłkarze stoczą się na dno, a docinki w stylu, że jesteśmy "podmiejscy", Widzew to nie jest łódzki klub, lubimy Leppera i tym podobne śmieszne rzeczy nie doprowadzą Was do zamierzonego celu. Tylko co jest tym celem? Nie wiem, co chcecie osiągnąć, pewnie chcecie tylko wyładować swoją agresję. No a na kim lepiej to zrobić jak nie na Widzewie? Spójrzcie na to obiektywnie i zobaczcie w jakim świetle stawiacie siebie i swój klub. Z Waszych wypowiedzi i języka jakim sie posługujecie wynika, że (za przeproszeniem) sami jesteście prymitywni i tacy jakich z nas robicie. Przykro o tym mówić, bo drużyny z tego samego miasta powinny się wspierać, a nie rzucać sobie kłody pod nogi. Niestety rzeczywistość pokazała, że jeszcze daleko łodzianom (tym rodowitym i nie) do kultury. Smutne, ale prawdziwe. Pozdrawiam NORMALNYCH kibiców. Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody dziękuję za pozdrowienia! IP: 195.69.80.* 10.06.05, 20:17 taaak masz raacje...-traktuj to jak komentarz mój drogi adwerarzu a za pozdrownienia dziękuje!!w imieniu prawdziwych kibiców ŁKSu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.retsat1.com.pl 10.06.05, 11:35 Jeżeli to było do mnie to weź coś na wstrzymanie ty analfabeto skrzyżowany z ogórkiem kiszonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Panie Bińczyk!!! IP: *.retsat1.com.pl 09.06.05, 21:19 Rozumiem, że pan lubi Pawelca, który stawiał panu drinki, ale nie broń go pan w gazecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.devs.futuro.pl 09.06.05, 21:22 Pawelc więcej zrobił złego niż dobrego dla Widzewa. Liga Mistrzów, mistrzostwo kosztem doprowadzenia Klubu do sytuacji że mógł zniknąć z piłkarskiej mapy Polski to jego "zasługi". Zszargał dobre imię Klubu, doprowadził do tego że marka "Widzew" kojarzona jest niestety jeszcze do dziś z przekrętami, nieuczciwością, niesolidnością, niewypłacalnością i wszystkim co najgorsze. Widzew gra dziś w 2 lidze tylko i wyłącznie dlatego, że udało się usunąć tego "dobroczyńcę" (razem z drugim panem A.) z Klubu. Wyzwiska jakie go spotkały podczas Derbów to najlżejsze co mogłoby spotkać go za to co uczynił. Jak dla mnie ten pan nie powinien mieć prawa wstępu na stadion Widzewa do końca swych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:18 do pana BIŃCZYKA 1.proszę nie nazywać tych idiotów KIBICAMI (nawet psełdokibicami)bo obraża pan takich ludzi jak ja. 2.przypisywanie tej bandy łobuzów do jakiego kolwiek klubu jes paranoją. oni te kluby mają w d.... liczy się tylko zadyma.(jak by pan ich nazwał gdyby wystąpili w koszulkach z logo GW - psełdodziennikarze?) 3.jeśli było tak źle że musiał powstać ten artykuł to jestem ciekaw ilu znich zatrzymano i jakie dostaną kary.(proszę to sprawdzić bo inaczej sens tego artykułu sprowadzi się do wierszówki jaką pan za niego weźmie) 4.w angli było też źle na stadionach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 01:47 Byłem na Ce nad furtką o którą był dym.... Cały sektor pruł się na debili,żeby się uspokoili.... To był promil kibiców Widzewa.... A pierwszy dostrzeżony przezemnie kamień leciał w naszą stronę, jeśli w przeciwną leciał wcześniej to niezauważyłem.... A raca z całą pewnością pierwsza przyfrunęła od gości i zaraz wruciła tą samą drogą (jak szybciutko zwijaliście ftedy szmaty z płotu!) - trzeci lot jej się nie udał bo osiłek w białym golfiku wcelował w siatke i spadła do czarnych, wzbudzając salwę śmiechu! A hitem była sektorówka z galerą na fali odwrotnie rozwinięta - ubaw po pachy mieliśmy! A co do wymalowania krzesełek i pokazanie pikczera przez odsłonięcie prostokąta bes ludzi w samym centrum młyna gości - to uczciwie przyznaję, że efektowna rzecz! Szkoda że zabulicie, ale efekt ciekawy i bardzo niestandardowy... Celtyk - juhnia - tak samo walczyłem z celtykiem który w Widzewskich barwach się pojawia czasem u nas jak i z tym waszym... Celtyh=juhnia! Bliżej mi do prawdziwego kibica ŁKS niż do zioma po szalu co wywiesza celta na Piłsudskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 08:38 > A raca z całą pewnością pierwsza przyfrunęła od gości i zaraz WRUCIŁA tą samą Człowieku, naucz się pisać po polsku zanim zamieścisz swoje wypociny na jakimkolwiek forum. Twoja zanjomość ortografii na najniższym poziomie jest żenująca (nie "rzenująca" - tak żebyś się nauczył nowego wyrazu). I co? Następny cymbał co się nie uczył tylko tłumaczy się dysgrafią??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 17:04 Jak masz coś do powiedzenia o meczu to pisz a jak kcesz pisać o ortografii to inne forum ..... Wiem do hturyh wyrazuff się przyczepi - taki belfer z powołania jak ty! "Kto jest bes winy nih pierfszy żuci kamień" Widocznie mamy do czynienia panowie i panie z geniuszem co nigdy nie robi błęduff ortograficznyh! p.s. wymuf sobie np wyraz "błędów" i ciekawe czy usłyszysz w nim WU na końcu? Nie widze powodu aby zapisywać fikcję! Jakby fszyscy tszymali się reguł tak jak ty to nie zeszlibyśmy jeszcze z drzef! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: 195.69.80.* 10.06.05, 20:20 flaga nie była rozwinięta tylko podczas przenoszenia jej w górę aby policja i ci debile co na dole chcieli dymu jej nie uszkodzili tak samo jak latające race... prosta to sprawa...kto miał wprawne oko widział że jej nie rozwijaliśmy wtedy...nie jesteśmy tak głupi aby wywieszać flagi do góry nogami, rozwijać ją 20min czy aby nam sie oprawa rozjeżdżała...proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:46 panie redaktorze bylem na meczu i wcale sie nie wstydze , a niby dlaczego ja tego nie robilem a nie mam zamiaru odpowiadac za bande debili ktorzy mienia sie kibicami widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Cała Łódź za was się wstydzi - komentarz IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 22:44 Jaki poziom piłki nożnej, taki poziom kibiców.Właśnie m.in. z powodu kibiców i poziomu piłki nożnej nie lubię piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamarka aLa IP: *.toya.net.pl 11.06.05, 01:40 Ala to wracaj z powrotem na forum o łyżwiarstwie figurowym i nie mieszaj się na takim poziomie do kibiców piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś