janou 19.06.05, 22:55 nie wiem jak to sie odmienia bo od dawna mieszkam we Francji, prosze o info cichy spokojny i bardziej na przedmiesciu niz w centrum i zeby byl parking z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mian Re: Dobry hotel w Lowicz 21.06.05, 07:31 janou napisała: > nie wiem jak to sie odmienia bo od dawna mieszkam we Francji, prosze o info > cichy spokojny i bardziej na przedmiesciu niz w centrum i zeby byl parking > z gory dzieki. Hotel Zacisze na Kaliskiej , w Łowiczu wszystko jest na uboczu , jest to tak nieduze miasto ze nei ma wielkiego ruchu . Jest jeszcze Hotel Akademicki ( Akademik Mazowieckiej ) na ul. Warszawskiej . Obydwa mają parkngi strzeżone i są blisko centrum miasta a mimo to jest tam bardzo zacisznie . Telefony poźniej podam , jak znajdę . Pozdrawiam mian ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Dobry hotel w Lowicz 21.06.05, 16:04 dzieki za info,telefon znalazlam w necie i hotel tez a chodzilo mi szczegolnie o polozenie wedlog miasta ,bo nie chce sie parkowac i jechac przez miasto ktorego nie znam i zalezy o opinie hotelu bo tego w reklamie nie ma,tylko na forum mozna sie czegos obiektywnego dowiedziec,jeszcze raz dzieki,pozdrawiam,janou Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Dobry hotel w Lowicz 22.06.05, 13:10 i jeszcze takie pytanie,czy w sierpniu w poniedzialek sklepy sa otwarte chce kupic dla malutkiej wnuczki ludowy lowianski stroj,i nalepki polskiego orla na samochod dla syna ?z gory dzieki.janou. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzeju77 Re: Dobry hotel w Lowicz 23.06.05, 16:09 No pewnie, że sa pootwierane. Czy chodzi ci o strój łowicki (lowicki). Jesli tak to na Starym rynku jest "Cepelia". Moze tam cos znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Dobry hotel w Lowicz 23.06.05, 22:45 dzieki,pytalam o otwarciu bo we Francji w poniedzialek jest duzo zamknietych sklepow. Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: Dobry hotel w Lowicz 25.06.05, 08:09 A jak Ci się nie uda kupić stroju w Łowiczu , podaję adres sklepu internetowego ze sztuką ludową . Poszukasz , może coś znajdziesz . www.polishfolkart.com/ Pozdrawiam mian Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Dobry hotel w Lowicz 01.09.05, 20:03 Bylam,kupilam,zwiedzilam,i wrocilam do domu (cala). Dzieki za wszystkie info.P Odpowiedz Link Zgłoś