Gość: Manchester IP: *.toya.net.pl 21.06.05, 17:31 HAPPY. Nareszcie latamy do Londynu. Do doskonała wiadomość dla tysięcy Łodzian i to z tanim Ryan airem . SUKCES. YO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Manchester. HAPPY HAPPY HAPPY. IP: *.toya.net.pl 21.06.05, 17:36 To najlepsza wieść. To wielka szansa dla Łodzi. Napewno za tym pójdą dalsze połączenia ryan będzie miał zapełniane pokłady po takich cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC London Przylatujemy na kazdy mecz Widzewa w Lodzi:) IP: 212.85.7.* 21.06.05, 17:49 Poprosze tylko dzial sportowy o terminarz meczow Widzewa na jesien:) Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjnet Re: Przylatujemy na kazdy mecz Widzewa w Lodzi:) IP: 217.113.234.* 21.06.05, 22:42 A proszę tu jest www.widzew.lodz.pl/news.php?ID=740 Hej Widzew goool !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted IP: proxy.port* / 217.75.114.* 21.06.05, 17:47 To 45 min od Londynu nie sprawdzałam ale może w ogóle nie ma połączenia o tej porze. W Standsted trzeba być o 5.25 bo odlot o 6.25. 45 min do Standsted oznacza że z Londynu trzeba wyjachać o 4.00 albo 4.30. Sprawdzał ktoś czy jest połączenie o tej porze. Może trzeba będzie spać na lotnisku? Odpowiedz Link Zgłoś
jozwiak Transfers London -Stansted 21.06.05, 18:01 tu masz chyba wszystko co moze cie zainteresowac :) www.londontoolkit.com/travel/stansted_airbus.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jozwiak Re: Transfers London -Stansted 21.06.05, 18:06 a jakby bylo malo, to... journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en pozdrawiam Michal Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted 21.06.05, 18:05 > To 45 min od Londynu nie sprawdzałam ale może w ogóle nie ma połączenia o tej > porze. W Standsted trzeba być o 5.25 bo odlot o 6.25. 45 min do Standsted > oznacza że z Londynu trzeba wyjachać o 4.00 albo 4.30. Sprawdzał ktoś czy jest > połączenie o tej porze. Może trzeba będzie spać na lotnisku? A rączek bozia nie dała? ;) Połączeń jest kilkanaście. Pociągi, autobusy (różnych firm), mikrobusy. Google Twoim przyjacielem :) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denom Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:36 wreszczie kurna jakies dobre wiesci! Czekalem na to od nie wiem ilu lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.05, 18:56 super!!! wreszcie nie trzeba bedzie jezdzic do wa-wy:) to chyba najlepsza wiadomosc z Lodzi w tym roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @rturo Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted IP: *.ericsson.net 22.06.05, 11:28 Jakis czas temu polemizowalismy na temat tanich linii. Z tego co pamietam, to byles w opozycji. A teraz najwyrazniej wszyscy ciesza sie wpolnie. I oto wlasnie chodzi - "think positively" :-)). Pozdrowienia dla wszystkich optymistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted IP: 62.77.172.* 21.06.05, 21:07 mam nadzieje ze miasto znajdzzie inwestora gotowega zbudowac wielki terminal,bo jak ta linia zacznie latac i dolacza inne to budynek na500 tys osob zrobi sie za ciasny po roku,i wzorem katowic wroclawia i krakowa trzeba bedzie znowu budowac kolejny budynek.Osobiscie czekam na polaczenia z dublina.miasto powinno reklamowac ten kierunek takze w irlandii bo irlandczycy maja full kasy i jezdza po calym swiecie-stadnie Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted 21.06.05, 21:52 Gość portalu: zorro napisał(a): > mam nadzieje ze miasto znajdzzie inwestora gotowega zbudowac wielki terminal,bo > > jak ta linia zacznie latac i dolacza inne to budynek na500 tys osob zrobi sie > za ciasny po roku,i wzorem katowic wroclawia i krakowa trzeba bedzie znowu > budowac kolejny budynek.Osobiscie czekam na polaczenia z dublina.miasto powinno > > reklamowac ten kierunek takze w irlandii bo irlandczycy maja full kasy i jezdza > > po calym swiecie-stadnie Zgadzam się. Szczególnie, że istnieje taki pomysł, by zareklamować w Irlandii weekendy w Łodzi. Którego Irlandczyka nie skusi Pietryna ze swymi pubami i piwem za trzy czwarte funta? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaguzia Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted IP: 193.120.161.* 22.06.05, 11:45 Dajcie spokoj - w lodzi na prawde nie ma co robic. Sa juz polaczenia z dublina do Krakowa, przez SkyEurope i to irlandczykom zupelnie wystarczy, bo tam jest chociaz uciecha estetyczna. Lodz jest miastem bardzo przygnebiajacym... Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted 27.06.05, 15:56 Nie wiesz co mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJEK Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted IP: 81.219.166.* 22.06.05, 09:05 Wszystko super, tylko ta godzina wylotu z Londynu... Cała noc zawalona:( Odpowiedz Link Zgłoś
ewala2 Re: Ale jaki niedogodny czas odlotu ze Standsted 27.06.05, 18:00 Strasznie niedogodny. a co ja mam powiedziec jak pracuje w okolicy Manchesteru. Tam mieszka duzo Polaków, z Lodzi i łódzkiego. Połączenie przez Londyn jest bardzo niewygodne i ludzie musza się tłuc dwa dni autobusem.Wniosek, uruchomienie lotów z Manchesterem czy Liverpoolem, frekwencja gwarantowana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.m Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! IP: *.server.ntli.net 21.06.05, 19:00 Kurde blacha a to ci nowiny!! Za taką cenę będę odwiedzał mamusię co 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeonZ Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 19:42 A co w takim razie z terminalem ? Będzie rozbudowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! 21.06.05, 21:43 Myślę, że śmiało możemy nazważ to wydarzeniem ćwierćwiecza dla naszego miasta. Uruchomienie pierwszych międzynarodowych lotów z Łodzi jest ogromnym sukcesem! Teraz na prawdę Łódź będzie na fali! Wprost nie mogę uwierzyć w tą wiadomość. Skorzystam z oferty na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! 21.06.05, 22:02 berger.m napisał: > Uruchomienie pierwszych międzynarodowych lotów z Łodzi jest ogromnym sukcesem! o ile mnie pamięc nie myli, to będzie TRZECIE międzynarodowe połączenie z Łodzi. Pierwsze ruszyło w kwietniu 2004 do kolonii, a drugie pół roku później do Kopenhagi > Skorzystam z oferty na pewno! No ja też chyba, ale nie 30-31 X. Ktoś musi zostać w fabrye i właśnie ja wylosowałem czarną kulkę ;-) Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:38 Co ty już nie ma miejsc na 30.10.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Teatru Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! IP: *.toya.net.pl 21.06.05, 22:17 A kiedy RYANAIR zacznie latać do Egiptu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigoxxx Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! IP: 82.111.69.* 21.06.05, 23:20 Mam juz swoj bilet na Swieta!!!!!!!!!!!!!!!Happy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzak Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 06:47 wszyscy bardzo sie cieszymy:))) ale ... czy koniec pazdziernika to naprawde najlepszy termin ? Tyle jeszcze jest do zrobienia na lotnisku i pewnie wszystko bedzie konczone na " lapu capu ". Wiekszosc pasazerow lata latem wiec moze poczekac do wiosny i lepiej przygotowac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! IP: *.retsat1.com.pl 22.06.05, 07:31 nie tylko do wiosny, czekajmy dluzej - przynajmnie jeszcze z rok, a optymalnie to by bylo ze 2 - 3 lata... po co sie spieszyc? londyn nie ucieknie, a my tu w lodzi powolutku, swoim tempem wychuchamy, wypiescimy nasz terminal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL "Starts Sep '05" czyli z koncem wrzesnia 2005. IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 07:54 Na stronie Ryanair napisane jest, że loty rozpoczynają się 30 września. Kto ma rację? Ktoś w gazecie, albo nie doczytał albo nie dosłyszał. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
ander_epll Re: "Starts Sep '05" czyli z koncem wrzesnia 2005 22.06.05, 09:55 Pierwszy lot z Łodzi 30 PAŹDZIERNIKA. Miesiąc wcześniej z Poznania. Musimy mieć czas na zakończenie wszystkich prac. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 jakie sa oplaty lotniskowe... 22.06.05, 08:45 z Wawy.... bo tu widze ze na Lublinku wynosza ok 20 zl... a na okeciu jak sprawdzalam to mi powiedziano ze do ceny biletu trzeba doliczyc az 200 zl... czy to mozliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
al_ coś tu śmierdzi... 22.06.05, 09:17 19 zł za co? Jeśli zdaje się ta sama firma za przeloty z Wrocławia bierze o wiele wiele więcej... No i pytanie co oznacz ów słowo: bez podatków... Bo tych może być pewnie i z 500zł... same opłaty lotnicze są drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilczy Re: coś tu śmierdzi lenistwem IP: *.p.lodz.pl 22.06.05, 09:32 > Re: coś tu śmierdzi... Chyba śmierci niewiedzą, a raczej niechęcią do sprawdzania faktów przed wygłoszeniem swojej opinii ;-) Oczywiście, że cena biletu tanich linii (niezależnie, czy jest to 19, 50 czy 1zł) to tylko część kosztów. Zajrzyj na www.ryanair.com i sam policz. Będzie więcej, ale nie mów o "pewnie i z 500" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti_b Re: coś tu śmierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:09 wystarczy sobie sprawdzić na stronie Ryanair - ja to zrobiłem i za tym źródłem podaję: bilet powrotny kosztuje 163,14 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Te pewnie i z 500 to jednak troche mniej 22.06.05, 16:36 Niedawno kupowalem 2 bilety z Krakowa do Rzymu. Bilet byl za 1 gr. Calosc kosztowala mnie 380 zl. "Troche" mniej niz 500. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: Te pewnie i z 500 to jednak troche mniej IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 21:46 500 to tylko przenosnia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Londynu Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! IP: *.lon.rackspace.com 22.06.05, 09:58 Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz rezerwuje bilet na Swieta!!!!!!!!!!! i przylatuje prosto to Lodzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lonyd To i tak taniej niż tłuc się autobusem IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 11:21 To i tak taniej niż tłuc się autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL Autobusem? Strata czasu! IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 15:40 Samolotem jestes w 1,5h na miejscu. Autobus to strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Ryanair wszedł do Łodzi. Lecimy do Londynu! IP: *.euronet.net.pl 23.06.05, 17:46 a będą latać do Liverpool? Tam też lata dużoosób Odpowiedz Link Zgłoś