Dodaj do ulubionych

Artur Kościuk w ŁKS

IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.05, 21:42
"ŁKS - Zadziałała magia nazwy klubu"
i wszystko jasne!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:17
      ARTUR WITAMY !!!!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:23
        Artur pamięąmy jak grałś w Odrze i grałeś na nosie koszernym WIELKI SZACUNEK
        • Gość: hahah SZACUNEK IP: *.ds1-arno.adsl.cybercity.dk 30.06.05, 22:25
        • Gość: Boguś8 Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:32
          Miałem już milczeć ale dla ARTURA WIELKI!!!! SZACUNEK OBRE PAMIENTAMY widzew w
          du MAMY
        • Gość: Waldzio Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.astral.lodz.pl 30.06.05, 23:03
          Spytaj się jak bardzo był obes... po tym meczu pod budynkiem klubowym bo jak go
          nie lubię tak mi się go żal zrobiło. Wtedy się przekonałem że jest walczak.
      • Gość: sake Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:35
        Niech wracają. Wrócił Niżnik, Wyparło, Sypniewski, Kościuk. Saganowski też
        wróci.
        Tylko w ten sposób, można odbudować ŁKS.Za rok pierwsza liga. Może derby?
    • Gość: ŁKS Retkinia fan ARTUR, WITAJ W DOMU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:51
      Nareszcie ktoś wartościowy do obrony! I do tego prawdziwy "walczak"! :)
    • Gość: ssa ŁKS - Zadziałała magia nazwy klubu" IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.06.05, 22:54
      Juz go lubie , żeby jeszcze sie dobrze zaprezentował bo podobno ma 20lat wiec
      moze być w przyszłości dobrym pilkarzem.ARTUR WITAMY PONOWNIE!!!!
    • Gość: Łodzianin Wrocil Icek do ojczyzny IP: *.astral.lodz.pl 30.06.05, 23:00
      W tym bajzlu jego miejsce. Super!!!
      • Gość: Łodziak Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:14
        nareszcie nareszcie nareszcie! Pierwszy od wielu lat okres przygotowawczy kiedy
        to ŁKS sie wzmacnia a nie sprzedaje najlepszych graczy! To musi byc przelomowy
        rok! ŁKS I liga! Artur witaj w domu
      • Gość: Sake Re: Wrocil Icek do ojczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:39
        • Gość: edyta arturku moj IP: *.pool82104.interbusiness.it 01.07.05, 09:55
          ciesze sie ze kosciuk wrocil .pamietam jak widzielismy sie codziennie na
          treningach on na swoim (calcio) a ja na moim (siatkowka z trenerem Zdunem)
    • Gość: magia łks? Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 00:11
      magia "Łamag Kompromitujących Sport" ?
      • Gość: londik Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.chello.pl 01.07.05, 00:25
        Jaki Ty jestes dowcipny buahahaha

i jaki inteligentny oj boze

jakiemu klubowi kibicujesz geniuszu ?
        • thomaspawel Re: Artur Kościuk w ŁKS 01.07.05, 00:49
          no jak Artur Kościuk w ŁkS to chyba teraz już chyba tylko Liga MIstrzów.... hehe
          Jak co roku tradycyjnie skończy się na marzeniach i wybujałej ambicji...hehe
        • Gość: TYLKO ŁKS Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.lze.lodz.pl 01.07.05, 07:38
          Niech ja zgadnę: żałosnemu klubikowi, bez daty powstania - o, przepraszam -
          2004, bez tradycji, honoru i jednym z najmniejszych stadioników w tym kraju...
          hehehe - oto cały widzew!
          • Gość: Waldzio Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 08:10
            Na ten najmniejszy stadionik weszło Was według obecnych Waszych danych weszło
            3,5 tysiąca na jedna z mniejszych trybun a za jakieś pół roku bedziecie mówić o
            6 tysiącach. Gawędziarze.
            • kraq Re: Artur Kościuk w ŁKS 01.07.05, 09:44
              bo weszlo tam wiecej ludzi niz jest krzeselek glabie. proste?
              • Gość: ŁKS Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 01.07.05, 11:04
                JAKA KARUZELA TRANSFEROWA , Z KARUZELI TO CHYBA SAM SPADŁEŚ :)
              • Gość: PIOTR WŁODARCZYK Z Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 01.07.05, 11:10
                TAK BARDZO PERAGNE GRAĆ W TYM KLUBIE CO GO ZNA CAŁA EUROPA :)))))) ,A CO TAM ZE
                TO DRUGA LIGA A JA JESTEM REPREZENTANTEM KRAJU , A ZAROBKI - NICH MI PŁACĄ W
                WEDLINIE ( LUBIE TĄ ZWŁASZCZA Z LUKKULUSA CZY JAKOŚ TAM) BUUUHHHHA , ALE
                BEKA !!!!!!!!
              • Gość: Waldzio Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 12:44
                Karq...rzeczywiscie weszło Was więcej... na dzień dzisiejszy po 3 na jeno
                krzesełko...za jakieś 6 miesięcy po 6 na jedno krzesełko. Z kazdym miesiacem
                rosniecie w siłe :)))))))))))))))))))))))))
            • Gość: RADWAN-RETKINIA TYLKO WIDZEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:49
              PRZYPOMINAM ZE NAS NA TYM SMIESZNYM WASZYM STADIONIKU GDZIE NIEDLUGO BEDA
              WYSCIGI PSOW I RIKSZ BYLO NAS OK 4500 WIDZEWIAKOW.WAS NIGDY TYLU NIE BEDZIE I
              NIE BYLO.NAWET JAK NASZ KAMERALNY BYLBY WIEKSZY.A O 1 LIDZE ZAPOMNIJCIE.JUZ 5
              LAT SIE W NIEJ BOJACIE.I JESZCZE DLUGO,DLUGO.FAKT NA CHWILE OBECNA MACIE
              MOCNIEJSZY SKLAD.ALE WIDZEW JESZCZE NIE POWIEDZIAL OSTATNIEGO SLOWA.KARUZELA
              DOPIERO SIE ROZKRECA TRANSFEROWA I POTRWA DO 31 SIERPNIA.TAKZE WIELE SIE
              JESZCZE WYDARZY.A NA BOISKU ZOBACZYMY KTO JEST LEPSZY.JUZ 1 PAZDZIERNIKA.A
              BONIEK WIE CO ROBI.
              • Gość: CityofLodz Re: TYLKO WIDZEW IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 01.07.05, 10:10
                Nie napinaj sie tak skundlony bekarcie. Zaloz kapelusik na baniak.
              • Gość: Widzew-fan Re: TYLKO WIDZEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:11
                Brawo,swiete slowa!!!!
              • Gość: 1908 Re: TYLKO WIDZEW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:19
                no fajnie, ze wpadliscie do nas bo w koncu derby najlepsze w polsce. szkoda
                tylko, ze w przyszlym roku wpadniecie do nas ostatni raz na jakis czas, bo my
                idziemy na 1.lige a wy coz... teraz wasza kolej na ogrywanie sie przez pare
                sezonow w drugiej lidze
    • Gość: MIKKI Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 01.07.05, 11:13
      superełksa !!!!!!!
      • Gość: cors Ej RADWAN!! IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 14:38
        ilu was tam na tej retkini za widzewem? Ty i twoj pies pewnie, co? dobra rada-
        raczej sie nie ujwaniaj
        • Gość: cors Re: Ej RADWAN!! IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 14:39
          raczej sie nie ujawniaj mialo byc, z reszta ty i tak wiesz
          • Gość: RADWAN TYLKO WIDZEW-RETKINIA PIASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:50
            JESTESMY WSZEDZIE PAJACU.TAKZE WAL SIE NA RYJ NAPINACZU KOMPUTEROWY.POKLIKAJ W
            KOMP.NA TYLE CIE TYLKO STAC JAK INNYCH PAJACY Z WASZEGO SMIESZNEGO KLUBIKU.LKS-
            SKAZANI NA PRZECIETNOSC.JESTESMY WASZA SOLA W OKU.
            • Gość: cors Re: TYLKO WIDZEW-RETKINIA PIASKI IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 17:20
              ja sie napinam?? Ty pajacu, smiac mi sie z ciebie chce! Na mecze z retkini
              kanalami chyba chodzisz zeby cie w dupsko nie zabolcowaqli pedale jeden
              • rufus71 Re: TYLKO WIDZEW-RETKINIA PIASKI 01.07.05, 17:53
                on tylko pisze ze jest z retkini.prawda jest ze widzewski smiec mieszka w
                koluszkach lub innej metropolli.viva ŁKS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka