Gość: gyl IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.05, 21:42 "ŁKS - Zadziałała magia nazwy klubu" i wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:17 ARTUR WITAMY !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:23 Artur pamięąmy jak grałś w Odrze i grałeś na nosie koszernym WIELKI SZACUNEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś8 Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:32 Miałem już milczeć ale dla ARTURA WIELKI!!!! SZACUNEK OBRE PAMIENTAMY widzew w du MAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldzio Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.astral.lodz.pl 30.06.05, 23:03 Spytaj się jak bardzo był obes... po tym meczu pod budynkiem klubowym bo jak go nie lubię tak mi się go żal zrobiło. Wtedy się przekonałem że jest walczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sake Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:35 Niech wracają. Wrócił Niżnik, Wyparło, Sypniewski, Kościuk. Saganowski też wróci. Tylko w ten sposób, można odbudować ŁKS.Za rok pierwsza liga. Może derby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Retkinia fan ARTUR, WITAJ W DOMU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:51 Nareszcie ktoś wartościowy do obrony! I do tego prawdziwy "walczak"! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssa ŁKS - Zadziałała magia nazwy klubu" IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.06.05, 22:54 Juz go lubie , żeby jeszcze sie dobrze zaprezentował bo podobno ma 20lat wiec moze być w przyszłości dobrym pilkarzem.ARTUR WITAMY PONOWNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Wrocil Icek do ojczyzny IP: *.astral.lodz.pl 30.06.05, 23:00 W tym bajzlu jego miejsce. Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Artur Kościuk w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:14 nareszcie nareszcie nareszcie! Pierwszy od wielu lat okres przygotowawczy kiedy to ŁKS sie wzmacnia a nie sprzedaje najlepszych graczy! To musi byc przelomowy rok! ŁKS I liga! Artur witaj w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sake Re: Wrocil Icek do ojczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta arturku moj IP: *.pool82104.interbusiness.it 01.07.05, 09:55 ciesze sie ze kosciuk wrocil .pamietam jak widzielismy sie codziennie na treningach on na swoim (calcio) a ja na moim (siatkowka z trenerem Zdunem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia łks? Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 00:11 magia "Łamag Kompromitujących Sport" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londik Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.chello.pl 01.07.05, 00:25 Jaki Ty jestes dowcipny buahahaha i jaki inteligentny oj boze jakiemu klubowi kibicujesz geniuszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Artur Kościuk w ŁKS 01.07.05, 00:49 no jak Artur Kościuk w ŁkS to chyba teraz już chyba tylko Liga MIstrzów.... hehe Jak co roku tradycyjnie skończy się na marzeniach i wybujałej ambicji...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO ŁKS Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.lze.lodz.pl 01.07.05, 07:38 Niech ja zgadnę: żałosnemu klubikowi, bez daty powstania - o, przepraszam - 2004, bez tradycji, honoru i jednym z najmniejszych stadioników w tym kraju... hehehe - oto cały widzew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldzio Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 08:10 Na ten najmniejszy stadionik weszło Was według obecnych Waszych danych weszło 3,5 tysiąca na jedna z mniejszych trybun a za jakieś pół roku bedziecie mówić o 6 tysiącach. Gawędziarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Artur Kościuk w ŁKS 01.07.05, 09:44 bo weszlo tam wiecej ludzi niz jest krzeselek glabie. proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 01.07.05, 11:04 JAKA KARUZELA TRANSFEROWA , Z KARUZELI TO CHYBA SAM SPADŁEŚ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR WŁODARCZYK Z Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 01.07.05, 11:10 TAK BARDZO PERAGNE GRAĆ W TYM KLUBIE CO GO ZNA CAŁA EUROPA :)))))) ,A CO TAM ZE TO DRUGA LIGA A JA JESTEM REPREZENTANTEM KRAJU , A ZAROBKI - NICH MI PŁACĄ W WEDLINIE ( LUBIE TĄ ZWŁASZCZA Z LUKKULUSA CZY JAKOŚ TAM) BUUUHHHHA , ALE BEKA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldzio Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 12:44 Karq...rzeczywiscie weszło Was więcej... na dzień dzisiejszy po 3 na jeno krzesełko...za jakieś 6 miesięcy po 6 na jedno krzesełko. Z kazdym miesiacem rosniecie w siłe :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADWAN-RETKINIA TYLKO WIDZEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:49 PRZYPOMINAM ZE NAS NA TYM SMIESZNYM WASZYM STADIONIKU GDZIE NIEDLUGO BEDA WYSCIGI PSOW I RIKSZ BYLO NAS OK 4500 WIDZEWIAKOW.WAS NIGDY TYLU NIE BEDZIE I NIE BYLO.NAWET JAK NASZ KAMERALNY BYLBY WIEKSZY.A O 1 LIDZE ZAPOMNIJCIE.JUZ 5 LAT SIE W NIEJ BOJACIE.I JESZCZE DLUGO,DLUGO.FAKT NA CHWILE OBECNA MACIE MOCNIEJSZY SKLAD.ALE WIDZEW JESZCZE NIE POWIEDZIAL OSTATNIEGO SLOWA.KARUZELA DOPIERO SIE ROZKRECA TRANSFEROWA I POTRWA DO 31 SIERPNIA.TAKZE WIELE SIE JESZCZE WYDARZY.A NA BOISKU ZOBACZYMY KTO JEST LEPSZY.JUZ 1 PAZDZIERNIKA.A BONIEK WIE CO ROBI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: TYLKO WIDZEW IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 01.07.05, 10:10 Nie napinaj sie tak skundlony bekarcie. Zaloz kapelusik na baniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew-fan Re: TYLKO WIDZEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:11 Brawo,swiete slowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: TYLKO WIDZEW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:19 no fajnie, ze wpadliscie do nas bo w koncu derby najlepsze w polsce. szkoda tylko, ze w przyszlym roku wpadniecie do nas ostatni raz na jakis czas, bo my idziemy na 1.lige a wy coz... teraz wasza kolej na ogrywanie sie przez pare sezonow w drugiej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKKI Re: Artur Kościuk w ŁKS IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 01.07.05, 11:13 superełksa !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cors Ej RADWAN!! IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 14:38 ilu was tam na tej retkini za widzewem? Ty i twoj pies pewnie, co? dobra rada- raczej sie nie ujwaniaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cors Re: Ej RADWAN!! IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 14:39 raczej sie nie ujawniaj mialo byc, z reszta ty i tak wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADWAN TYLKO WIDZEW-RETKINIA PIASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:50 JESTESMY WSZEDZIE PAJACU.TAKZE WAL SIE NA RYJ NAPINACZU KOMPUTEROWY.POKLIKAJ W KOMP.NA TYLE CIE TYLKO STAC JAK INNYCH PAJACY Z WASZEGO SMIESZNEGO KLUBIKU.LKS- SKAZANI NA PRZECIETNOSC.JESTESMY WASZA SOLA W OKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cors Re: TYLKO WIDZEW-RETKINIA PIASKI IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 17:20 ja sie napinam?? Ty pajacu, smiac mi sie z ciebie chce! Na mecze z retkini kanalami chyba chodzisz zeby cie w dupsko nie zabolcowaqli pedale jeden Odpowiedz Link Zgłoś
rufus71 Re: TYLKO WIDZEW-RETKINIA PIASKI 01.07.05, 17:53 on tylko pisze ze jest z retkini.prawda jest ze widzewski smiec mieszka w koluszkach lub innej metropolli.viva ŁKS. Odpowiedz Link Zgłoś