Dodaj do ulubionych

Widzew rozgromił KKS Koluszki

IP: *.lodz.mm.pl 06.07.05, 21:01
Brawo Widzew,brawo młodziany!
Obserwuj wątek
    • Gość: Łódź to ŁKS Już niedługo będziecie tylko z takimi grali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:10
      Nie dostaniecie licencji patałachy!
      • Gość: Pietro Re: Już niedługo będziecie tylko z takimi grali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:29
        pozamykac pyski psie w...ki z al.unii2.
        • thomaspawel Re: Już niedługo będziecie tylko z takimi grali! 07.07.05, 00:04
          KKS Koluszki to na pewno nie Ac Milan ale dobrze zacząć od zwycięstwa...:)
    • Gość: ŁODZIANI Kompleksiarze z Lks juz sie odezwali..... IP: *.lodz.mm.pl 06.07.05, 21:23
      zal wam d..e sciska? nasza licencja,nasz klub ktorego sie niewstydzimy w
      przeciwienstwie do was.wchodzic w d...pe Legii=wstyd.wy jestescie łodzianami?
      • Gość: 1908 Re: Kompleksiarze z Lks juz sie odezwali..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:13
        te podlodzianin z tym pytaniem to do kolegow po szalu
      • Gość: Łodzianin Re: Kompleksiarze z Lks juz sie odezwali..... IP: *.toya.net.pl 07.07.05, 19:42
        No własnie ja łodzianem nie jestem... ale dumny jestem z maista w którym się
        urodziłem i wychowłem, cieszę sie kiedy mowię że jestem z Łodzi
    • Gość: Michał Re: Widzew rozgromił KKS Koluszki IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 07.07.05, 11:46
      Brawo Widzew. nie rozumiem tylko co robia w tej druzynie najwięklsze drewniaki:
      Rybski i Świerblewski
    • cassani cóż za tytuł - rozgromił! 08.07.05, 09:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka