Gość: ŁODZIANIN IP: *.lodz.mm.pl 06.07.05, 21:01 Brawo Widzew,brawo młodziany! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łódź to ŁKS Już niedługo będziecie tylko z takimi grali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:10 Nie dostaniecie licencji patałachy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Już niedługo będziecie tylko z takimi grali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:29 pozamykac pyski psie w...ki z al.unii2. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Już niedługo będziecie tylko z takimi grali! 07.07.05, 00:04 KKS Koluszki to na pewno nie Ac Milan ale dobrze zacząć od zwycięstwa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIANI Kompleksiarze z Lks juz sie odezwali..... IP: *.lodz.mm.pl 06.07.05, 21:23 zal wam d..e sciska? nasza licencja,nasz klub ktorego sie niewstydzimy w przeciwienstwie do was.wchodzic w d...pe Legii=wstyd.wy jestescie łodzianami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Kompleksiarze z Lks juz sie odezwali..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:13 te podlodzianin z tym pytaniem to do kolegow po szalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Kompleksiarze z Lks juz sie odezwali..... IP: *.toya.net.pl 07.07.05, 19:42 No własnie ja łodzianem nie jestem... ale dumny jestem z maista w którym się urodziłem i wychowłem, cieszę sie kiedy mowię że jestem z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Widzew rozgromił KKS Koluszki IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 07.07.05, 11:46 Brawo Widzew. nie rozumiem tylko co robia w tej druzynie najwięklsze drewniaki: Rybski i Świerblewski Odpowiedz Link Zgłoś