Dodaj do ulubionych

Reportaż o niewidomym kibicu

IP: *.lodz.gazeta.pl 01.06.01, 14:33
W piątek w Gazecie opublikowaliśmy reportaż o niewidomym kibicu Widzewa. Marcin mieszka w Suwałkach i
jeździ na każdy mecz łodzian. Siada w grupie sympatyków na trybunach, dopinguje, śpiewa. Przeżywa.
Przyznajemy, że kiedy dowiedzieliśmy się w Gazecie o Marcinie - poraziło nas. To po prostu nieprawdopodobna
historia. Jesteśmy pełni uznania dla Marcina. A Ty? Napisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: LUKSUS Re: Reportaż o niewidomym kibicu IP: *.cafemedium.pl 01.06.01, 14:46
      To jest niesamowita historia, a Marcin jest simply the best.
      • Gość: WidzewRW Re: Reportaż o niewidomym kibicu IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 14:47
        Z tym dozywotnim karnetem to bardzo dobry pomysl
        • Gość: Maciek Re: Reportaż o niewidomym kibicu IP: *.*.*.* 01.06.01, 16:42
          Marcin jest niezwykły. Miałem okazję poznać go na ostanim meczu przeciw Polonii.
          Wzruszający artykuł.
      • Gość: PogonSz Re: Reportaż o niewidomym kibicu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 12:19
        Jestem pelny uznania i szacunku. Trzymaj się Marcin!!
    • Gość: Gazeta Re: Reportaż o niewidomym kibicu IP: *.lodz.gazeta.pl 01.06.01, 16:32
      Reportaż przeczytasz w portalu Gazetu - https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=295861&dzial=lol010104
      • Gość: Stasiu Re: Reportaż o niewidomym kibicu IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 20:11
        Wielki szacunek dla Marcina !!!
    • Gość: Wielebny Re: Reportaż o niewidomym kibicu IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 03.06.01, 15:56
      Mam zaszczyt znać Marcina osobiście i chyba nic więcej nie moge powiedzieć o
      nim niz to ze jest wzorem dla wielu i to nie tylko jako kibic, ale jako
      czlowiek.
      Szacunek dla ciebie Marcinie i dla wszystkich, ktorzy radzą sobie tak jak ty
      pomimo ,że życie tak mocno dało Ci po dupie
    • Gość: Dusty Re: Marcin - prawdziwy zwycięzca IP: *.mnc.pl 04.06.01, 21:19
      Dzięki takim ludziom jak Marcin wciąż utrzymuje się wiara w sens kibicowania na
      naszym krajowym podwórku piłkarskim, nieraz pełnym różnych niedomówień, afer,
      pogoni za pieniądzem. Gdzieś w tym wszystkim ginie sport, a Marcin jest właśnie
      przykładem prawdziwie sportowej postawy, bo przez oddanie dla ukochanego klubu
      udało mu się pokonać wszelkie bariery. Chłopak ma mentalność zwycięzcy, w
      przeciwieństwie do niejednego z polskich piłkarzy. Marcin, tak trzymaj !
    • hubar Re: Reportaż o niewidomym kibicu 05.06.01, 16:59
      Słyszałem już wcześniej o nim. Szkoda że w reportażu Gazeta nie napisała jak go
      potraktowano gdy inni kibice w jego imieniu zwrócili się do władz Widzewa o
      bezpłatny karnet. A odpowiedź była skandaliczna i szokująca dla mnie! -po co
      jeździ na mecze ? przecież i tak nic nie widzi- powiedziała kierownik do spraw
      z kibicami (niestety nie pamiętam jak się nazywa , ale po tym co powiedziała
      okazuje się , że i tak nie warto!).
      • marcini Re: Reportaż o niewidomym kibicu 05.06.01, 19:31
        Ta paniusia nazywa się Dziegiecka. Grażyna Dziegiecka. Kto zacz, wtajemniczonym
        mówić nie trzeba :(((
        • Gość: jack_GKS Re: Reportaż o niewidomym kibicu IP: 195.205.21.* 12.06.01, 16:07
          marcini napisał(a):

&#62 Ta paniusia nazywa się Dziegiecka. Grażyna Dziegiecka. Kto zacz, wtajemniczonym
          &#62 mówić nie trzeba :(((

takie k... (i ch... tez) trzeba usunac z polskiej pilki!!!
    • Gość: Crash Re: Reportaż o niewidomym kibicu IP: *.pai.net.pl 06.06.01, 00:10
      Marcin jest kimś wyjątkowym. Czytając ten artykuł byłem wzruszony, ostatni
      raz czułem cos takiego gdy Widzew zdobywał Mistrzostwo Polski. Jest on
      postacią wyjątkową myślę ze jest niewielu ludzi posiadających taki chart
      ducha i tyle samozaparcia. Myślę ze powinniście opublikować to w wydaniu
      ogólnopolskim aby cała Polska dowiedziała się jak wspaniałego kibica ma
      Łódzki Widzew i aby mógł on stać się nie tylko dla nas wzorem do
      naśladowania ale i dla kibiców z całej Polski. Być może niektórzy piłkaże po
      przeczytaniu tego zastanowia sie dwa razy zanim odpuszcza kolejny mecz.
      Trzymaj sie Marcin! Jesteś dla nas wzorem!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka