Gość: kasiaprim IP: *.duszniki-zdroj.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 14:17 ...ale wracam juz w czwartek... jest pieknie i muzycznie- uklonki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaprim kawiarenka w Dusznikach IP: *.duszniki-zdroj.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 14:23 nie moge znaleźć stosownego watku, a nie mam czasu... wiec podaje tutaj dane. jak ktorys Kafelek znajdzie chwile, to przrzuci to, gdzie trzeba... Kawiarenka w Rynku. 8 stanowisk 1/2 godz -1 zł 1 godz - 1,5 zł pzdr ;-) kasiaprim Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: kawiarenka w Dusznikach 06.08.02, 14:29 Pozdrawiam, a ceny jak z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pozdrawiam Was z Dusznik 06.08.02, 19:31 A jak tam park? Kolorowa fontanna jeszcze czynna? Dworek Chopina odremontowali po powodzi? Jak tam stare miasto? Na Czarnym Stawie nadal można popływać łódkami? W jakim stanie Schronisko pod Muflonem i na Koziej Hali? Pociągi jeszcze do Dusznik jeżdżą? Mogę tak godzinami zadawać pytania bo już dawno tam nie byłem (prawie 10 lat). W dzieciństwie bywałem tam niemal co roku. To właśnie tam "zaraziłem" się górami. Pozdrowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Pozdrawiam Was z Dusznik 07.08.02, 01:50 No i przede wszystkim - czy Muzeum Papiernictwa działa??? Jakbyś gdzieś w pobliżu zobaczyła moich szanownych rodzicieli (co nie jest takie wykluczone) - kłaniaj się im ode mnie serdecznie :) Pozdrowionka i miłego wypoczynku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pozdrawiam Was z Dusznik 07.08.02, 15:57 O, to zamek też ma rodzinkę w Dusznikach? Na stałe tam mieszkają, czy może to tylko wyjazd wypoczynkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pozdrawiam Was z Dusznik IP: 157.25.164.* 07.08.02, 14:30 A ja tam praktyki z hydro odbywałam... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pozdrawiam Was z Dusznik 07.08.02, 15:58 O, rzek i strumieni to tam jest dostatek. Nieco na południe od Dusznik, przez Kozią Halę biegnie dział wodny Morze Bałtyckie/Morze Północne. Np. rzeki w Kudowie płyną już do M. Północnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pozdrawiam Was z Dusznik IP: 157.25.164.* 07.08.02, 16:41 Gdzie tam rzeki, po krzakach się łaziło i źródełek szukało... i te młaki... To było najlepsze łażenie po górach... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pozdrawiam Was z Dusznik 07.08.02, 17:53 Ja to robię z pasji, a nie z przymusu. Choćbym się miał nie wiem jak uświnić i namęczyć, ale znajdę źródło tego strumienia (który czasami po przejściu przez drapiące chaszcze staje się "tym pieprzonym potokiem"). :) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Pozdrawiam Was z Dusznik 07.08.02, 15:58 Ja też. A dokładniej w Zieleńcu. Pozdrawiam forumowych geografów. Odpowiedz Link Zgłoś